02/980 46 46
Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Йога, слънце и море в Гърция

Йога, слънце и море в Гърция
Йога, слънце и море в Гърция 2
Йога, слънце и море в Гърция 3
Йога, слънце и море в Гърция 4
Йога, слънце и море в Гърция 5
Йога, слънце и море в Гърция 6
от 999лв.
5 дни / 4 нощувки
Автобусна екскурзия Специална цена до 14.04.2023 г.

Представи си как се събуждаш в 5-звезден лукс на Олимпийската ривиера, излизаш навън и минаваш по зелена поляна, която води директно към плажа. И там след малко започва твоята утринна йога практика. В следващия момент, ти вече си на своята постелка и усещаш уханието на морския бриз, който те гали по лицето, докато задържаш любимата си поза. Денят ти минава в пълен релакс край водата. А привечер слушаш интересна йога беседа, водена медитация или ритуал (огнена церемония). За да се потопиш в това изживяване, открий морския сезон с нас на йога ваканция в подножието на Олимп. Откъсни се от ежедневието и се зареди с енергията на първите топли дни!

Екскурзията е петдневна и включва 4 нощувки на база полупансион (закуски и вечери) в хотел Dion Palace Resort & Spa 5* в Литохоро, Олимпийска Ривиера, транспорт с комфортен автобус, медицинска застраховка и йога програма.

 • ПЪРВИ ДЕН – 31.05.2023: 07.00 ч. – отпътуване от София от Централна автогара София, сектор 43. Качването в автобуса започва в 06:30 ч. Пристигане в Солун около обяд. Панорамна обиколка на града: Бялата кула, паметника на Александър Македонски, крепостта „Ептапиргио“, ротондата „Св. Георги”, арката на Галерий, пл. „Аристотел”, църквата „Св. Димитър”. Свободно време за посещение на музеи и пазаруване. Отпътуване за Олимпийската Ривиера. Настаняване в хотел Дион Палас 5*. Вечеря. Нощувка.

  ВТОРИ ДЕН – 01.06.2023: Закуска. Свободно време за плаж и йога практики. Възможност за целодневна екскурзия до Метеора с доплащане 54 лв. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Организира се при минимум 20 човека. Местността Метеора – природен феномен и уникален манастирски комплекс. В превод Метеора означава „висящ от небето”. Разглеждане на два от шестте действащи манастира. Свободно време за обяд. Входните такси за манастирите не са включени в пакетната цена на екскурзията и се заплащат на място – по около 3 евро за всеки манастир. Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

  ТРЕТИ ДЕН – 02.06.2023: Закуска. Свободно време за плаж и йога практики. Възможност за целодневна екскурзия до Вергина с доплащане 34 лв. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Организира се при минимум 20 човека. Вергина е столицата на древното македонско царство. В този град през 1977 г., след дългогодишни археологически проучвания, са открити останките от античния град Еге, столица на древната Македонска държава, приютяваща царския некропол. Възможност за посещение на гробницата музей на Филип II Македонски и тази на внука му, Александър IV, син на Александър Велики. В музея са изложени уникални предмети, открити при разкопките, като например десеткилограмово ковчеже от масивно злато, в което са съхранявани костите на Филип II Македонски; короната на Филип II Македонски, представляваща прекрасен венец от златни дъбови листа; портрет от слонова кост, на който майсторски са изваяни лицата на Филип, жена му Олимпия и на техния син Александър, бъдещият Александър Велики (входната такса за гробницата музей се заплаща допълнително на място – 12 евро на човек). Връщане в хотела. Вечеря. Нощувка.

  ЧЕТВЪРТИ ДЕН – 03.06.2023: Закуска. Свободно време за плаж и йога практики. Вечеря. Нощувка.

  ПЕТИ ДЕН – 04.06.2023: Закуска. Свободно време за плаж и йога практики. Следобед – отпътуване по маршрут Солун – Благоевград – София. Вечерта пристигане на Централна автогара София, сектор 43.

 • до 14.04.2023 г.
  31.05.2023 - 04.06.2023
  до 14.04.2023 г.
  1149 лв. 999 лв. Резервирай

  Цени на човек в лв според настаняването:

  Категория Хотели 5*
  до 14.04.2023
  Хотели 5*
  след 14.04.2023
  цена на възрастен в двойна стая 999 лв. 1149 лв.
  цена на човек в индивидуална стая 1197 лв. 1347 лв.

  ВАЖНО! При нощувки в Гърция туристите заплащат задължително градска такса (city tax) в размер на 4 евро на стая на нощувка при настаняване в хотели 5 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог. Важи както за индивидуални, така и за организирани пътувания. Таксата се прилага от хотели, апартаменти и студиа. Хотелите си запазват правото да откажат настаняване на всеки гост, който откаже да заплати таксата.

 • Услуга Цена
  Екскурзия до МетеораПрочети повече
  54 лв.
  Екскурзия до ВергинаПрочети повече
  34 лв.
  Доплащане за двойна стая с морски изглед
  40 лв.
  Доплащане за единична стая с морски изглед
  80 лв.

  Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока

 • Хотел Dion Palace Resort & Spa 5* - намира се в Литохоро, на Олимпийската Ривиера.

 • Кой ще води практиките и беседите:

  МИМИ ДОНЧЕВА е сертифициран йога инструктор, магистър по "Психология на здравето" и астролог. Основател и собственик е на първото българско онлайн йога студио "Home Yoga", на "Home Yoga Academy" - онлайн академия за балансиран живот и на фондация "За повече здраве и щастие". Практикува йога от 2005 г., а от 2012 г. преподава. Завършила е професионални обучения по Хатха (класическа) йога и Йога за деца към Българска федерация по йога. Плюс обучения по Ащанга виняса и Виняса флоу йога към Himalayan Yoga Association, Индия. Акредитиран йога инструктор е към международната организация Yoga Alliance. Има специализации в Йога през бременността и Аеро йога. Aвтор e на множество публикации в списанията "Йога за всички" и "Om Yoga & Lifestyle". Астрология е изчувала към САИС. В допълнение е преминала редица обучения в сферата на балансирания живот и личностното развитие, сред които курсове по приложна психология, философия, рейки, акашови записи, випасана медитация, аюрведическа кулинария и др. В момента се обучава за психотерапевт по методиката на Карл Юнг към БОАП.

  Д-Р МАРИЯН ИВАНОВ е основател и собственик на Медицински център "Фитолек". Той е водещ специалист в сферата на холистичната медицина и акредитиран йога инструктор към международната организация "Yoga Alliance". Магистър e по здравен мениджмънт към Университета в Нант – Франция. Специалист е по вътрешни болести, хомеопатия, апи-, фито- и нутритерапия. Преподава хомеопатия в "Европейска школа по клинична хомеопатия" и в Медицински университет - София. Създател е на хранителните добавки с марката “Фитолек", произвеждани за България във Франция. Създател е и на чайовете с лечебна насоченост от серията “Фитолек”, произвеждани от "Българска чаена компания". Автор е на редица книги и научни публикации. Последният му бестселър „Всичко е в твоите ръце” е в съавторство с академик Норбеков.

  ВАЖНО! При нощувки в Гърция туристите заплащат задължително градска такса (city tax) в размер на 4 евро на стая на нощувка при настаняване в хотели 5 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог. Важи както за индивидуални, така и за организирани пътувания. Таксата се прилага от хотели, апартаменти и студиа. Хотелите си запазват правото да откажат настаняване на всеки гост, който откаже да заплати таксата.

  Здравни изисквания: няма специални здравни изисквания.