Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

РИМ - промоция за 6-ти септември с "България Ер"

»
РИМ - промоция за 6-ти септември с "България Ер"
РИМ - промоция за 6-ти септември с "България Ер"
РИМ - промоция за 6-ти септември с "България Ер" 2
РИМ - промоция за 6-ти септември с "България Ер" 3
Send In Messenger
от 868лв.
5 дни
Самолетна екскурзия Промоция

Екскурзията е петдневна и включва 4 нощувки със закуски в четиризвезден хотел,  пешеходна обиколка „Класически Рим“ с екскурзовод на български език, трансфери летище – хотел - летище. Лети се с авиокомпания “България ер“.  

Програма

02.09.2017 - Събота – Отпътуване от аерогара София в 07.30 ч. – полет София – Рим с авиокомпания “България ер“. 08:30 ч. пристигане в Рим. Трансфер до хотел Marc Aurelio****, където може да оставите багажа си на съхранение. Екскурзоводска програма „Класически Рим”: Колизеума (отвън), Форо Романо, Фори Империали, пл. „Венеция”, хълма Капитолия. Самостоятелно придвижване до хотела. Настаняване и нощувка. 

03.09.2017 - Неделя – Закуска. Свободно време или по желание екскурзоводска програма „Бароков Рим”: пл. “Навона”, Пантеона, фонтана „Треви“, пл. “Испания” (с доплащане 40 лв. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Обиколката се провежда при минимум 8 участника и започва от пл. „Испания“, налага се ползването на градски транспорт. Следобед - по желание факултативна пограма “Цветовете и ароматите на Рим” – пешеходна обиколка с екскурзовод на български – пл. „Кампо дей Фиори”, палацо Фарнезе (отвън) - най–красивият дворец на Рим, църквата „Сан Луиджи деи Франчези”, Изола Тиберина, квартала „Трастевере“ - римския Монмартър (с доплащане 40 лв. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Обиколката се провежда при минимум 8 участника и започва от палацо Фарнезе, налага се ползването на градски транспорт.  Нощувка.

04.09.2017 - Понеделник - Закуска. Свободен ден. По желание – разглеждане на Ватикана (пл. “Св. Петър”, базиликата “Св. Петър”) и Ватиканските музеи с доплащане 85 лв. за възрастни и 69 лв. за младежи до 18 г. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Цената включва екскурзовод на български по време на визитата, резервация за Ватикански музеи, слушалки в музеите и в базиликата и такса за вход в музеите. Посещението се организира при минимум 8 участника, обиколката започва от входа на Ватиканските музеи, налага се ползването на градски транспорт. Нощувка.

05.09.2017 - Вторник –  Закуска. Свободен ден. По жeлание – факултативна полудневна пешеходна обиколка с екскурзовод на български на три забележителни базилики в Рим – „Сан Джовани ин Латерано”, „Сан Клементе”, „Сан Пиетро ин Винколи” (с доплащане 35 лв. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената не включва билета за вход в криптата на „Сан Клементе” (10 евро), където се намира гробът на Св. Кирил. Обиколката се провежда при минимум 8 участника и започва от базиликата “Сан Клементе“, налага се ползването на градски транспорт. Нощувка.

06.09.2017 - Сряда – Закуска. Напускане на хотела, трансфер до летището. Отпътуване за София с полет на “България Ер” в 09:30 ч. 

Дати и Цени
02.09.2017 - 06.09.2017 868 лв. Резервирай

Свободните места по посочените цени са ограничени. 
Цената е валидна до изчерпване на самолетните билети и хотелските резервации по специалните тарифи. 

ВАЖНО: При нощувки в Италия туристите заплащат задължително градска такса както следва: в Рим - 4 евро на човек на ден в хотели 3 звезди и 6 евро на човек на ден в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.

допълнителни услуги
Услуга Цена
Бароков РимПрочети повече 40 лв.
Цветовете и ароматите на РимПрочети повече 40 лв.
Ватикана и Ватикански музеиПрочети повече 85 лв.
Ватикана и Ватикански музеи за деца до 18 г.Прочети повече 69 лв.
Три базилики в РимПрочети повече 35 лв.

Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока

хотели

Хотел Marc Aurelio**** - намира се на около 4 км от Ватикана. На 10 мин. пеша от хотела има спирката на метро - „Cornelia”, с помощта на която лесно можете да се придвижите до пл. „Испания” и до Ватикана.  Стаите са оборудвани с климатик, мини бар, сателитна телевизия, телефон и сейф. В хотела има ресторант и бар.

допълнителна информация

Свободните места по посочените цени са ограничени.  Цената е валидна до изчерпване на самолетните билети. 
Резервация се прави срещу 50% депозит при повече от 15 дни преди датата на отпътуване и сключен договор за организирано пътуване. Потвърждение се дава до 48 часа след направена резервация  и се предоставя информация за полетите, в зависимост от наличните места на авиокомпанията по специалните за туроператора тарифи.

При отказ на клиента от пътуване, туроператорът възстановява стойността на пакета, според общите си условия, като при издаден самолетен билет влизат в сила анулационните условия на авиопревозвача.

ВАЖНО: При нощувки в Италия туристите заплащат задължително градска такса както следва: в Рим -  4 евро на човек на ден в хотели 3 звезди и 6 евро на човек на ден в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.