Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Рим - промоция за 21-ви септември с "Райънер"

»
Рим - промоция за 21-ви септември с "Райънер"
Рим - промоция за 21-ви септември с "Райънер"
Рим - промоция за 21-ви септември с "Райънер" 2
Рим - промоция за 21-ви септември с "Райънер" 3
Send In Messenger
от 750лв.
4 дни
Самолетна екскурзия Промоция

Екскурзията е четиридневна и включва 3 нощувки със закуски в четиризвезден хотел, пешеходна обиколка „Класически Рим“ с екскурзовод на български език, трансфери летище – хотел - летище. Лети се с авиокомпания Ryanair.

Програма

21.09.2017 - Четвъртък – 06.40 ч. – полет София – Рим с авиокомпания Ryanair. 07.35 ч. – пристигане на летище „Чампино”. Трансфер до хотела, където може да оставите багажа си на съхранение. Екскурзоводска програма „Класически Рим”: Колизеума (отвън), Форо Романо, Фори Империали, пл. „Венеция”, хълма Капитолия. Свободно време, самостоятелно придвижване до хотела. Настаняване в хотела. Нощувка.

22.09.2017 - Петък – Закуска. Свободнен ден. Възможност за разглеждане на Ватикана (пл. “Св.Петър”, базиликата “Св. Петър”) и на Ватикански музеи с екскурзовод на български (с доплащане 85 лв. за възрастни и 69 лв. за младежи до 18 г. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва екскурзовод на български по време на визитата, резервация, слушалки в музеите, такса за вход; посещението се организира при минимум 8 участника; налага се ползване на метро, обиколката започва от входа на Ватиканските музеи. Свободно време. Нощувка.

23.09.2017 - Събота - Закуска. Свободен ден. По желание факултативна екскурзоводска програма „Бароков Рим”: пл. “Навона”, Пантеона, фонтана Треви, пл. “Испания” с доплащане 60 лв. на човек. Обиколката се провежда при минимум 8 участника, необходимо е ползването на градски транспорт. Нощувка.

24.09.2017 - Неделя – 08.00 ч. - полет Рим - София. 10:50 ч. – пристигане на летище София.

Дати и Цени
21.09.2017 - 24.09.2017 750 лв. Резервирай ограничени места

Свободните места по посочените цени са ограничени. Цената е валидна до изчерпване на самолетните билети и хотелските резервации по специалните тарифи.

допълнителни услуги
Услуга Цена
Ватикана и Ватикански музеиПрочети повече 85 лв.
Ватикана и Ватикански музеи за деца до 18 г.Прочети повече 69 лв.
Бароков РимПрочети повече 60 лв.
Чекиран багаж до 20 кг в двете посоки 130 лв.

Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока

хотели

Хотел Marc Aurelio**** - намира се на около 4 км от Ватикана.  На 10 мин. пеша от хотела има спирка на метро - „Cornelia”, с помощта на което лесно можете да се придвижите до пл. „Испания” и до Ватикана.  Стаите са оборудвани с климатик, мини бар, сателитна телевизия, телефон и сейф. В хотела има ресторант и бар.

допълнителна информация

Свободните места по посочените цени са ограничени. Цената е валидна до изчерпване на самолетните билети и хотелските резервации по специалните тарифи.