Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Прага - Трети март 2017 - четиридневна

»
Прага - Трети март 2017 - четиридневна
Прага - Трети март 2017 - четиридневна
Прага - Трети март 2017 - четиридневна 2
Прага - Трети март 2017 - четиридневна 3
от 889лв.
4 дни
Самолетна екскурзия

Екскурзията включва 3 нощувки със закуски в хотел в центъра на Прага,  екскурзоводска програма на български език, трансфери. Лети се с авиокомпания „България Ер”.

Програма

02.03.2017 - Отпътуване от летище София. Кацане в Прага, трансфер, настаняване в хотела. Нощувка.

03.03.2017 - Закуска. Полудневна обиколка на Прага с екскурзовод на български: пл. „Храдчанске намести”, архиепископския дворец (отвън), Храдчани - стария замък (отвън), катедралата „Свети Вит”, Мала страна, Карловия мост, Старе место, пл. „Староместенски намести”. Свободно време. Възможност за факултативна полудневна пешеходна програма „Старе место” с доплащане 45 лв. за възрастни и 30 лв. за деца до 18 г. Цената включва обиколка на забележителни места в Стара Прага с екскурзоводско обслужване на български език. Програмата продължава около 3 часа и включва: разходка по улица “Парижка”, разходка из Еврейския квартал, посещение на Тинската катедрала, църквата „Св. Яков”, сградата „При черната Богородица” – днес музей на кубистите, Съсловния театър, Ректората на Карловия университет, Витлеемския параклис, театър „На Забрадли” и бирарията „При златния тигър”. Екскурзията се осъществява при минимум 6 участника и се заявява и заплаща в България, а не на място. Нощувка.

04.03.2017 - Закуска. Свободен ден. Възможност за факултативна полудневна пешеходна програма „Пражки Сецесион” с доплащане - 60 лв. за деца до 18 г. и за възрастни над 65 г. - 40 лв. при представяне на личен документ на входа на музеите. Цената включва екскурзоводско обслужване на български език, билет за вход в музея на Алфонс Муха, кафе или чай в кафенето на Обeцни дум. Програмата продължава около 3 часа и включва: посещение на музея на Алфонс Муха, приятна почивка на кафе или чай в кафенето на прекрасната сграда в стил Сецесион на Обецни дум. Екскурзията се осъществява при минимум 6 участника и се заявява и заплаща в България, а не на място. Нощувка.

05.03.2017 - Закуска. Напускане на хотела, трансфер до летището, отпътуване за София.

Дати и Цени
02.03.2017 - 05.03.2017 889 лв. Резервирай
допълнителни услуги
Услуга Цена
Пражки сецесионПрочети повече 60 лв.
Пражки сецесион за деца до 18 г.Прочети повече 40 лв.
Пражки сецесион за възрастни над 65 г.Прочети повече 40 лв.
Пешеходна обиколка на Старе местоПрочети повече 45 лв.
Пешеходна обиколка на Старе место за деца до 18 г.Прочети повече 30 лв.

Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока

хотели

Категория A: хотел Brixen*** - разположен в Нове Место, на 10 мин. пеша от Вацлавския площад;

Категория B: хотел Merkur*** - разположен е в Нове место, в непосредствена близост до пл. „Република” и на 5 мин пеша от Вацлавския площад

Категория C: хотел Louis Leger**** - разположен в Нове Место, на 15 мин. пеша от Вацлавския площад;

Категория D: хотел Best Western City Moran**** - намира се в Нове место, на няколко мин. пеша от Вацлавския площад, Карловия мост и Националния театър.

допълнителна информация

При посещение на Чехия, Ви съветваме да си осигурите основната сума, която смятате да похарчите в чешки крони, от България.