Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Прага - Свети Валентин - Промоция

»
Прага - Свети Валентин - Промоция
Прага - Свети Валентин - Промоция
Прага - Свети Валентин - Промоция 2
Прага - Свети Валентин - Промоция 3
Send In Messenger
от 666лв.
4 дни
Самолетна екскурзия Промоция

Екскурзията е четиридневна и включва 3 нощувки със закуски в хотел в центъра на Прага, самолетен билет и трансфери. Лети се с авиокомпания „България Ер”.

Програма

13.02.2018 – 10:25 ч. - отпътуване от летище София. 11:20 ч. - кацане в Прага. Трансфер до избрания от Вас хотел. Настаняване. Свободно време. Нощувка.

14.02.2018 - Закуска. Свободен ден в Прага или програма по желание: полудневна обиколка на Прага с екскурзовод на български език (с доплащане 45 лв. на човек и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; обиколката се провежда при минимум 6 участника). Програмата продължава около 3 часа и включва: Храдчани - Стария замък (отвън), пл. „Храдчанске намести” с двореца „Щернберг“, двореца „Шварценберг“ и Архиепископския дворец (отвън), катедралата „Свети Вит“, Мала страна с църквата „Св. Николай“, Карловия мост, Старе место – пл. „Староместке намести“ с прочутия астрономически часовник, църквата „Дева Мария пред Тин“ и паметника на Ян Хус, Нове место – Вацлавския площад. След обяд – свободно време. Нощувка.

15.02.2018 - Закуска. Свободен ден. Възможност за факултативна полудневна пешеходна програма „Старе место” с доплащане 45 лв. за възрастни и 30 лв. за деца до 18 г. Цената включва обиколка на забележителни места в Стара Прага с екскурзовод на български език. Програмата продължава около 3 часа и включва: разходка по улица “Парижка”, разходка из Еврейския квартал, посещение на Тинската катедрала, църквата „Св. Яков”, сградата „При черната Богородица” – днес музей на кубистите, Съсловния театър, Ректората на Карловия университет, Витлеемския параклис, театър „На Забрадли” и бирарията „При златния тигър”. Екскурзията се осъществява при минимум 6 участника и се заявява и заплаща в България, а не на място. Нощувка.

16.02.2018 - Закуска. Напускане на хотела и трансфер до летището. 12:15 ч. – отпътуване от Прага. 15:05 ч. – кацане в София.

Дати и Цени
13.02.2018 - 16.02.2018 666 лв. Резервирай

Възможно е през 2018 г. да се въведе заплащането на сити-такса, която е от порядъка на 1 – 3 евро на човек на ден. В случай че такава бъде въведена, тя се заплаща от туристите на рецепцията на хотела преди отпътуването.

допълнителни услуги
Услуга Цена
Обиколка на ПрагаПрочети повече 45 лв.
Пешеходна обиколка на Старе местоПрочети повече 45 лв.
Пешеходна обиколка на Старе место за деца до 18 г.Прочети повече 30 лв.

Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока

хотели

Хотели, които използваме при съответния вариант:

  • Категория A: хотел Victoria*** - в оживения квартал „Жижков“ с множество ресторанти и магазини наоколо, в непосредствена близост до спирка на трамвай, на 20 мин. пеша от Вацлавския площад и 10 мин с трамвай;
  • Категория B: хотел Best Western City Moran**** - в Нове место, на няколко мин. пеша от Вацлавския площад, Карловия мост и Националния театър.
допълнителна информация

При посещение на Чехия, Ви съветваме да си осигурите основната сума, която смятате да похарчите в чешки крони, от България.

Възможно е през 2018 г. да се въведе заплащането на сити-такса, която е от порядъка на 1 – 3 евро на човек на ден. В случай че такава бъде въведена, тя се заплаща от туристите на рецепцията на хотела преди отпътуването.