Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Почивка на остров Корфу - чартърен полет от София

Екскурзии и почивки » Почивки » Почивки Гърция » Гърция чартери » Почивка на остров Корфу - чартърен полет от София
Почивка на остров Корфу - чартърен полет от София
Почивка на остров Корфу - чартърен полет от София 2
Почивка на остров Корфу - чартърен полет от София 3
Почивка на остров Корфу - чартърен полет от София 4
Send In Messenger
от 1079лв.
8 дни
Самолетна екскурзия
Програма

ПЪРВИ ДЕН - София – Корфу.
Събиране на летище София в 14:30 ч. за директен чартърен полет до остров Корфу в 16:30 ч. Кацане на летището на остров Корфу в 17:35 ч. (полетното разписание е примерно, окончателното ще получите с финалните документи преди отпътуването). Трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН - Корфу.
Закуска. Свободно време за плаж. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН - Корфу.
Закуска. Свободно време за плаж или по желание и предварителна заявка полудневна екскурзия до столицата Керкира и двореца „Ахилион“ с местен екскурзовод: посещение на двореца „Ахилион” – лятната резиденция на императрица Елизабет, построена през 1890 г. в чест на любимия ѝ герой Ахил. Пешеходна разходка в столицата Керкира с местен екскурзовод: площад „Еспланада” – сърцето на града и най-големият площад на Балканите; галерията с арките „Листон“ – едно от най-романтичните кътчета на града, копие на парижката улица „Риволи”; Старата крепост, свързана с венецианската окупация; дворецът „Св. св. Георги и Михаил”, където днес се помещава Музеят на азиатското изкуство; църквата „Св. Спиридон" – закрилник на града. Свободно време. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - Корфу.
Закуска. Свободно време за плаж или по желание и предварителна заявка целодневна екскурзия до Палеокастрица и Сидари с Канала на любовта. Палеокастрица е един от най-оживените и красиви курорти на острова, за който легендата разказва, че на негово място се намирал древният град Алкинос. На този бряг бродил Одисей, запленен от приказния остров. Посещение на манастира „Палеокастрица” - великолепен пример за гръцка религиозна архитектура. Според легендата Богородица спасила светата обител и местните жителите от нашествието на пирати, като вкаменила кораба им. Свободно време за плаж. Отпътуване за Сидари. Фотопауза при Канала на любовта. Свободно време в Сидари. Нощувка.

ПЕТИ ДЕН - Корфу.
Закуска. Свободно време за плаж. По желание и предварителна заявка целодневна екскурзия с корабче до Сивота и Синята лагуна (с включен обяд и напитка на кораба): Сивота - приятен курорт с красиви острови в близост до него; Синята лагуна - известен залив с изумрудена вода, в която ще имате възможност за плуване. Нощувка.

ШЕСТИ ДЕН - Корфу.
Закуска. Свободно време за плаж или по желание и предварителна заявка целодневна екскурзия с корабче: остров Антипаксос с възможност за плуване в топлите и чисти води на Йонийско море; Сините пещери, известни с причудливите си форми, образувани през годините от морските води; остров Паксос с посещение на столицата Гайос и свободно време за разходка и обяд. Нощувка.

СЕДМИ ДЕН - Корфу.
Закуска. Свободно време за плаж. Нощувка.

ОСМИ ДЕН - Корфу - София.
Закуска. Трансфер до летището на остров Корфу. Отпътуване за България с директен чартърен полет в 18:20 ч. Кацане на летище София в 19:25 ч. (полетното разписание е примерно, окончателното ще получите с финалните документи преди отпътуването).

Дати и Цени

8 дни / 7 нощувки

МОЛЯ, ВИЖТЕ ДАТИТЕ И ЦЕНИТЕ В ПРИКАЧЕНИЯ ФАЙЛ.

Прикачени документи
хотели

Използвани хотели: 

POTAMAKI BEACH 3*
MESSONGHI BEACH HOTEL 3*
ROYAL BOUTIQUE HOTEL 4*
ARITI GRAND HOTEL 4*
DELFINIA HOTEL 4*
PRIMASOL LOUIS IONIAN SUN 4*
MAREBLUE BEACH RESORT 4*
DOMES MIRAMARE 5*
IKOS DASSIA 5*

допълнителна информация

Минимален брой записани за осъществяване на пътуването - 70 туристи.

Примерно полетно разписание: София - Корфу 16:30 17:35
Примерно полетно разписание: Корфу - София 18:20 19:25

Авиокомпанията си запазва правото на промяна на часовете на полетите!

Резервации:

  • Депозит при резервация - 50% от стойността на ексурзията плюс стойността на допълнителното заявените услуги,
  • Доплащане - до 30 дни преди датата на отпътуване.

За да се реализират допълнителните услуги и мероприятия по програмата, е необходимо да ги заявите още при сключването на договора за организирано пътуване, тъй като осъществяването им е свързано с достигане на минимален брой туристи и с предварителни резервации. В Гърция са валидни следните отстъпки от входните такси при посещение на музеи и археологически обекти: деца до 18 г. – безплатно (след показване на документ за самоличност); лица над 65 г. – 50 % намаление от стойността на входната такса (след показване на документ за самоличност); студенти, притежаващи международни студентски карти ISIC – безплатно (след показване на картата).

Организаторът си запазва правото да променя маршрути и часове или да премества екскурзиите за друг ден, когато климатичните условия налагат това, за да се гарантира сигурността и качеството на услугата.

Допълнителни услуги:

  • Полудневна екскурзия до столицата Керкира и двореца "Ахилион - от 0 г. до 12 г. - EUR 15: над 12 г. - EUR 30
  • Целодневна екскурзия до Палеокастрица и Сидари с Канала на любовта - от 0 г. до 12 г. - EUR 15, над 12 г. - EUR 30
  • Целодневна екскурзия с корабче до Сивота и Синята лагуна (с включен обяд и напитка на кораба) - от 0 г. до 12 г. - EUR 18; над 12 г. - EUR 36
  • Целодневна екскурзия с корабче до островите Паксос и Антипаксос - от 0 г. до 12 г. - EUR 17; над 12 г. - EUR 34