Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Дисниленд - Париж

»
Дисниленд - Париж
Дисниленд - Париж
Дисниленд - Париж 2
Дисниленд - Париж 3
Send In Messenger
от 1520лв.
4 дни
Самолетна екскурзия

Екскурзията включва 1 нощувка със закуска в хотел в Евродисни, двудневна карта за Дисниленд (с нея ползвате неограничено всички атракции в парка Дисниленд и в Диснистудио два дeна), 2 нощувки със закуски в централно разположен хотел в Париж, трансфери (летище - хотел в Дисни; хотел в Дисни – хотел в Париж и хотел в Париж – летище), екскурзоводска програма на български. Лети се с „България Ер” или „Ер Франс”. 

Програма

ПЪРВИ ДЕН – 07:20 - Отпътуване от летище София. 09:20 - Кацане на летище „Шарл де Гол” в Париж, трансфер до Евродисни, настаняване в хотела. Картата Ви за Дисниленд вече е валидна. Свободен ден в Дисни. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН - Закуска. До 11.00 ч. – освобождаване на стаята, багажът се оставя за съхранение в специално помещение на хотела. Свободен ден в Дисни. 19:00 ч. - трансфер до Париж. Настаняване в хотела. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН - Закуска. Панорамна обиколка на Париж с автобус и екскурзовод: квартала „Монмартр” (базиликата Сакре Кьор, площада на художниците), Гранд Опера, “Плас Вандом”, “Плас Конкорд”, Шан-з-Елизе, Триумфалната арка, Айфеловата кула, Дома на Инвалидите, квартала Монпарнас, Латинския квартал (Пантеона, Сорбоната, Люксембургската градина). След обяд - разглеждане на острова Сите (катедралата „Нотр-Дам-дьо-Пари”, Пале дьо Жюстис, Светия параклис, Консиержери, площад „Шатле”) и острова Сен Луи. Възможност за посещение на Айфелова кула. Нощувка. 

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - Закуска. Трансфер до летището. 10:20 ч. - Отпътуване за София.

Дати и Цени
09.11.2017 - 12.11.2017 1520 лв. Резервирай
07.12.2017 - 10.12.2017 1614 лв. Резервирай

Намаленията за настаняване на деца до 2 г. са посочени по-долу в таблицата: 

Хотел

M N O P Q R

Нам. за дете до 2 г.+2 възр.

661 лв.

661 лв.

661 лв.

725 лв.

725 лв.

1048 лв.

Нам. за дете до 2 г.+1 възр.

200 лв.

200 лв.

200 лв.

200 лв.

200 лв.

200 лв.

ВАЖНО: При нощувки в Париж туристите (без децата под 16 г.) заплащат задължително градска такса (city tax) в размер  на около 1,00 евро на човек на ден при настаняване в хотели 2 звезди, 1,65 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и на около 2,50 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.

хотели

Хотели, които използваме при съответния вариант:

Категория M - Дисни Santa Fe** или Cheyenne** + Париж Victoria**

Категория N - Дисни Santa Fe** или Cheyenne** + Париж Havane***

Категория O - Дисни Santa Fe** или Cheyenne** + Париж Opera Lafayette***

Категория P - Дисни Newport Bay Club*** или New York**** + Париж Havane*** (стаи стандарт)

Категория Q - Дисни Newport Bay Club*** или New York**** + Париж Opera Lafayette*** (стаи стандарт)

Категория R - Дисни Disneyland Hotel**** + Париж Villa Opera Druot****, Crowne Plaza République**** (стаи стандарт).

Предлагаме настаняване на полупансион в хотелите в Дисни – цената се предоставя при запитване.
Забележка: Възможността за ползване на тройна или четворна стая в Париж се уточнява след заявката на клиента. 

допълнителна информация

ВАЖНО: При нощувки в Париж туристите (без децата под 16 г.) заплащат задължително градска такса (city tax) в размер  на около 1,00 евро на човек на ден при настаняване в хотели 2 звезди, 1,65 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и на около 2,50 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.