Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Нова година - Солун - Паралия Катерини - Метеора

»
Нова година - Солун - Паралия Катерини - Метеора
Нова година - Солун - Паралия Катерини - Метеора
Нова година - Солун - Паралия Катерини - Метеора 2
Нова година - Солун - Паралия Катерини - Метеора 3
Нова година - Солун - Паралия Катерини - Метеора 4
Нова година - Солун - Паралия Катерини - Метеора 5
Send In Messenger
от 275лв.
3 дни
Автобусна екскурзия
Програма

ПЪРВИ ДЕН 30.12.2018г.
Отпътуване от София - Стадион Васил Левски в 7:00 часа по маршрут: Кулата – Солун – Паралия Катерини. Пристигане ранния следобяд в Солун. Свободно време за разходка и шопинг. Късният следобяд отпътуване за курорта Паралия Катерини. Настаняване в хотел Porto Del Sol 3*. Свободно време. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН 31.12.18г.
Закуска. По желание еднодневна екскурзия до феномена Метеорите - прочутите скални манастири, считани за Осмото чудо на света. Разглеждане на манастира Преображение – най-големият. Свободно време в Каламбака за обяд. Обратно връщане в Паралия. Празнична Новогодишна вечеря в таверна Якинтос. МЕНЮ: Предястие, салата, основно ястие (свинско); десерт, питка с късметче; ½ бутилка вино на човек; вода, 1 чаша шампанско; Жива гръцка музика, традиционни танци. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН 01.01.19г.
Закуска. Отпътуване обратно за България. Пристигане в София вечерта.

Дати и Цени

30.12.2018 – 01.01.2019г.

Цена на човек,  в лева

Цена

На чoвек в двойна стая

 275.00 лв.

Трети възрастен в двойна стая

275.00 лв.

Доплащане за единична стая

 80.00 лв.

Дете от 0 - 5.99 г. с двама възрастни в стая

 75.00 лв.

Дете от 6 - 11.99 г. с двама възрастни в стая

220.00 лв.

хотели

Паралия Катерини – хотел Porto Del Sol 3*

допълнителна информация

За допълнителните мероприятия – записването и плащането става само на място. Екскурзията до Метеора ще се проведе при минимум 30 туриста.

Забележки:

 • Внасянето на храна и напитки в ресторанта по време на Празничната Новогодишна Вечеря (и не само) е абсолютно забранено.
 • За туристите желаещи да пътуват със собствен транспорт се приспадат 70.00 лв. от пакетната цена. Те не ползват и застраховка. Стаите за ползване с коли са ограничени.
 • МЕНЮ: Предястие, салата, основно ястие (свинско); десерт, питка с късметче; ½ бутилка вино на човек; вода, 1 чаша шампанско; Жива гръцка музика, традиционни танци.
 • От 01.01.2018 в Гърция се въвежда задължителна туристическа такса, която е в размер на 1.50 евро на стая на вечер (за хотел 3*). Заплаща се само на място в хотела, преди настаняването и е задължителна.
 • Минимален брой туристи: 40 човека
 • Срок за уведомление при недостигнат минимален брой туристи: 7 дни преди датата на отпътуване.
 • Необходими документи: Валиден документ за самоличност - лична карта или задграничен паспорт. За деца под 18 години, пътуващи с един родител или без родители – Нотариално заверена декларация, че родителите са съгласни детето да пътува извън България – оригинал + 1 копие + паспорт на детето. За Република Гърция няма визови, санитарни и медицински изисквания.
 • Начин на плащане: депозит – 30% от пакетната цена; доплащане – 10 дни преди датата на отпътуване (ако се ползват цени ранни записвания – се вземат предвид условията на плащане по тях).
 • Туроператорът е сключила застраховка “Отговорност на Туроператора” със ЗД Евроинс АД, гр. София, Застрахователна полица  № 03700100001313. Туроператорът препоръчва на своите клиенти сключване на Застраховка "Отмяна на пътуване" по чл.80, ал.1, т.14 от Закона за туризма, покриваща разходите при анулиране на пътуването, при съкращаване и прекъсване на пътуването, поради здравословни причини на пътуващия или негови близки. Застраховката е доброволна и се сключва в деня на подписване на договора за организирано пътуване в агенцията, където се извършва записването. Туроператорът не възстановява сумата по застраховката при неосъществяване на екскурзиятa
 • Лица до 5 год. и от 64 до 74 год. имат доплащане за мед. застраховка в размер на 1.00 лв. на човек, на ден (не на нощувка).
 • Лица от 75 до 80 год. имат доплащане за мед.застраховка от 2.00 лева на човек, на ден.
 • Туристите от 80 до 84 год. Могат да бъдат застраховани за 2000 € срещу сумата от 2.00 лева на ден.
 • Застрахователната компания не застрахова лица над 85 год.
 • Туроператорът не носи отговорност и не възстановява суми на туристи, на които им се отказва достъп до Гърция поради: забрана за напускане на страната, невалидни (забравени) документи или други независещи от туроператора причини.
 • ЗАБЕЛЕЖКА: Туроператорът си запазва правото за промяна на дните на обявените допълнителни екскурзии, в зависимост от предлагането на гръцките колеги. Организаторът си запазва правото за промяна в цената на екскурзията до 7 дни преди датата на отпътуване, в случай на драстично повишаване на горивото.

Информация относно самото пътуване: Началната и крайната спирка са фиксирани предварително в програмата и договора и допълнителни спирки на територията на гр. София не се правят. Настаняването в автобуса става по реда на записване. Спирките по време на самото пътуване са предварително регламентирани (при необходимост разбира се спира, но слизат само нуждаещите се). Спирането на супермаркети не влиза в нашите програми (освен ако не е пътуване с цел пазаруване).