Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Нова Година - Рим - икономичен вариант

»
Нова Година - Рим - икономичен вариант
Нова Година - Рим - икономичен вариант
Нова Година - Рим - икономичен вариант 2
Нова Година - Рим - икономичен вариант 3
Send In Messenger
от 938лв.
6 дни
Самолетна екскурзия Промоция

Екскурзията е петдневна и включва 5 нощувки със закуски в хотел Marc Aurelio 4 звезди и екскурзоводска програма „Бароков Рим” на български език, самолетен билет, трансфери летище – хотел - летище. Лети се с авиокомпания “Раян ер” (в пакетната цена са включени летищни такси и 1 брой ръчен багаж до 10 кг с размери 55x40x20 см).

Програма

29.12.2017 - Полет София – Рим в 06:40 ч. Пристигане в Рим в 07:35 ч. Трансфер. Eкскурзоводска програма „Бароков Рим”: пл. “Навона”, Пантеона, фонтана Треви, пл. “Испания” (включена в цената). Настаняване в хотела. Свободно време. Нощувка.

30.12.2017 – Закуска. По жeлание – факултативна полудневна пешеходна обиколка с екскурзовод на български на три забележителни базилики в Рим – „Сан Джовани ин Латерано”, „Сан Клементе”, „Сан Пиетро ин Винколи” (с доплащане 35 лв. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената не включва билета за вход в криптата на „Сан Клементе” (10 евро), където се намира гробът на св. Кирил. Обиколката се провежда при минимум 8 участника. Нощувка.

31.12.2017 - Закуска. Екскурзоводска програма „Класически Рим”: Колизеума (отвън), Форо Романо, Фори Империали, пл. „Венеция”, хълма Капитолия (с доплащане 50 лв. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Обиколката се провежда при минимум 8 участника. Свободно време. Новогодишна вечеря (с доплащане). Нощувка.

01.01.2018 - Закуска. Екскурзоводска програма “Цветовете и ароматите на Рим” – пешеходна обиколка с екскурзовод на български – пл. „Кампо дей Фиори”, палацо Фарнезе (отвън) - най–красивият дворец на Рим, църквата „Сан Луиджи деи Франчези”, Изола Тиберина, квартала „Трастевере“ - римския Монмартър (с доплащане 40 лв. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Обиколката се провежда при минимум 8 участника. Свободно време. Нощувка.

02.01.2018 - Закуска. Възможност за разглеждане на Ватикана (пл. “Св. Петър”, базиликата “Св. Петър”) и Ватиканските музеи - с доплащане 85 лв за възрастни и 69 лв за младежи до 18 г. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Цената включва екскурзовод на български по време на визитата, резервация, слушалки в музеите и такса за вход. Посещението се организира при минимум 8 участника. Свободно врме. Нощувка.

03.01.2018 – Напускане на хотела. Последната закуска в хотела няма да може да се ползва. В 05:00 ч. трансфер до летището. Полет Рим – София в 08:00. Пристигане в София в 10:50 ч.

Дати и Цени
29.12.2017 - 03.01.2018 938 лв. Резервирай

ВАЖНО: При нощувки в Италия туристите заплащат задължително градска такса както следва: в Рим - 4 евро на човек на ден в хотели 3 звезди и 6 евро на човек на ден в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.

допълнителни услуги
Услуга Цена
Класически РимПрочети повече 50 лв.
Цветовете и ароматите на РимПрочети повече 40 лв.
Ватикана и Ватикански музеиПрочети повече 85 лв.
Ватикана и Ватикански музеи за деца до 18 г.Прочети повече 69 лв.
Новогодишна вечеря в OPERA RESTAURANTПрочети повече 155 лв.
Три базилики в РимПрочети повече 35 лв.
Чекиран багаж до 20 кг в двете посоки 100 лв.
Новогодишна вечеря в TERME DEL COLLOSEOПрочети повече 235 лв.
Новогодишна вечеря в TERME DEL COLLOSEO за деца до 7 г.Прочети повече 125 лв.

Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока

хотели

Хотел Marc Aurelio **** - намира се на около 4 км от Ватикана. На 10 мин. пеша от хотела има спирка на метро - „Cornelia”, с помощта на което лесно можете да се придвижите до пл. „Испания” и до Ватикана. Стаите са оборудвани с климатик, мини бар, сателитна телевизия, телефон и сейф. В хотела има ресторант и бар.

допълнителна информация

ВАЖНО: При нощувки в Италия туристите заплащат задължително градска такса както следва: в Рим - 4 евро на човек на ден в хотели 3 звезди и 6 евро на човек на ден в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.

Билети за Римската опера: При заявка от страна на клиентите, пътуващи по тази програма, туроператорът може да закупи билети за Римската опера. Заплаща се цената на билета + 10 лв такса за закупуване на билета. При заявка от страна на клиенти, непътуващи по тази програма, туроператорът може да закупи билети за Римската опера. Заплаща се цената на билета + 50 лв такса за закупуване на билета.