Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Нова Година - Прага

»
Нова Година - Прага
Нова Година - Прага
Нова Година - Прага 2
Нова Година - Прага 3
Send In Messenger
Last minute промоция: 50% намаление за всеки втори записан в една резервация
Last minute
промоция
от 1099лв.
5 дни
Самолетна екскурзия Last minute промоция: 50% намаление за всеки втори записан в една резервация

Екскурзията включва 4 нощувки със закуски в хотели 3 или 4 звезди в центъра на Прага, екскурзоводска програма на български език, трансфери. Лети се с авиокомпания „България Ер”.

Програма

29.12.2017 - 10:25 ч. полет София – Прага. Пристигане в 11:20 ч. Трансфер. Настаняване в хотела. Нощувка.

30.12.2017 - Закуска. Полудневна обиколка на Прага с екскурзовод на български: пл. „Храдчанске намести”, архиепископския дворец (отвън), Храдчани - стария замък (отвън), катедралата „Свети Вит”, Мала страна, Карловия мост, Старе место, пл. „Староместенски намести”. Нощувка.

31.12.2017 - Закуска. Свободен ден – възможност за самостоятелно посещение на музеи. Възможност за факултативна полудневна пешеходна програма „Пражки Сецесион” с доплащане - 60 лв. за деца до 18 г. и за възрастни над 65 г. - 40 лв. при представяне на личен документ на входа на музеите. Цената включва екскурзоводско обслужване на български език, билет за вход в музея на Алфонс Муха, кафе или чай в кафенето на Обeцни дум. Програмата продължава около 3 часа и включва: посещение на музея на Алфонс Муха, приятна почивка на кафе или чай в кафенето на прекрасната сграда в стил Сецесион на Обецни дум. Екскурзията се осъществява при минимум 6 участника и се заявява и заплаща в България, а не на място. Новогодишна вечеря (с доплащане). Нощувка.

01.01.2018 - Закуска. Свободен ден. Възможност за факултативна полудневна пешеходна програма „Старе место” с доплащане 45 лв. за възрастни и 30 лв. за деца до 18 г. Цената включва обиколка на забележителни места в Стара Прага с екскурзоводско обслужване на български език. Програмата продължава около 3 часа и включва: разходка по улица “Парижка”, разходка из Еврейския квартал, посещение на Тинската катедрала, църквата „Св. Яков”, сградата „При черната Богородица” – днес музей на кубистите, Съсловния театър, Ректората на Карловия университет, Витлеемския параклис, театър „На Забрадли” и бирарията „При златния тигър”. Екскурзията се осъществява при минимум 6 участника и се заявява и заплаща в България, а не на място. Нощувка.

02.01.2018 - Закуска. Свободно време. 13:00 ч. трансфер до летището. 16:35 ч. полет Прага – София. Пристигане в 19:25 ч.

Дати и Цени
29.12.2017 - 02.01.2018 1099 лв. няма места

Местата за новогодишната вечеря в ресторант U`Fleku са изчерпани.

Възможно е през 2017 г. да се въведе заплащането на сити-такса, която е от порядъка на 1 – 3 евро на човек на ден. В случай че такава бъде въведена, тя се заплаща от туристите на рецепцията на хотела преди отпътуването.

допълнителни услуги
Услуга Цена
Доплащане за пешеходна обиколка на Старе местоПрочети повече 45 лв.
Доплащане за пешеходна обиколка на Старе место за деца до 18 г.Прочети повече 30 лв.
Пражки сецесионПрочети повече 60 лв.
Пражки сецесион за деца до 18 г.Прочети повече 40 лв.
Пражки сецесион за възрастни над 65 г.Прочети повече 40 лв.
Новогодишна вечеря в U FlekuПрочети повече 180 лв.
Новогодишна вечеря в U Fleku за деца до 12 г.Прочети повече 90 лв.
Новогодишна вечеря в U krale BrabantskehoПрочети повече 215 лв.

Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока

хотели

Хотели, които използваме при съответния вариант:

  • Категория A: Хотел Kavalir*** е разположен близо до търговския център Novy Smichov, на 15 мин. с трамвай от центъра на Прага;
  • Категория B: Хотел Ilf*** се намира на 5 км от Вацлавския площад, на 150 м от спирка на метро Budejovicka;
  • Категория C: Хотел City Club*** е разположен в Нове Место, на 25 мин. пеша от Вацлавския площад;
  • Категория D: Хотел Alton*** е разположен на 15 мин. пеша от Вацлавския площад;
  • Категория E: Хотел Best Western City Moran**** е разположен в Нове место, на няколко мин. пеша от Вацлавския площад, Карловия мост и Националния театър.
допълнителна информация

Местата за новогодишната вечеря в ресторант U`Fleku са изчерпани.

Възможно е през 2017 г. да се въведе заплащането на сити-такса, която е от порядъка на 1 – 3 евро на човек на ден. В случай че такава бъде въведена, тя се заплаща от туристите на рецепцията на хотела преди отпътуването.