02/980 46 46
Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Нова година - Малта - без PCR тест

Туристическа агенция » Самолетни екскурзии » В Европа » Нова година - Малта - без PCR тест
Нова година - Малта - без PCR тест
Нова година - Малта - без PCR тест 2
Нова година - Малта - без PCR тест 3
от 788лв.
5 дни / 4 нощувки
Самолетна екскурзия Промоция

Пътува се без изискване за PCR тест и карантина.

Екскурзията е петдневна и включва 4 нощувки със закуски в хотел 3, 4 или 5 звезди в Малта, трансфери летище – хотел – летище, самолетен билет (с включени летищни такси, 1 ръчен багаж с размери 40х30х20 см, предварително чекиране и запазени места). Лети се с авиокомпания  „Уиз Еър”.

Специални условия на записване по време на COVID епидемията

Програма

ПЪРВИ ДЕН – 29.12.2020: 14:05 ч. – 15:10 ч. - полет София – Малта (Валета). Трансфер. Настаняване в хотела. Свободно време. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН – 30.12.2020: Закуска. Свободен ден. Възможност за допълнителна екскурзия пешеходна обиколка на Ла Валета - Катедралата „Св. Йоан Кръстител“, Двореца на Великия магистър (с доплащане 88 лв. за възрастен и 44 лв. за дете до 11 г., и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; провежда се при минимум 10 участника; цената включва транспорт до столицата и екскурзоводско обслужване на български). Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН – 31.12.2020: Закуска. Свободен ден. Възможност за допълнителна екскурзия до остров Гозо - вторият по големина остров от Малтийския архипелаг (с доплащане 132 лв. за възрастен и 82 лв. за дете до 11 г., и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; провежда се при минимум 10 участника; цената включва транспорт, екскурзоводско обслужване на български и обяд). Екскурзията включва посещение на мегалитния храм „Джгантия“ - една от първите обществени сгради, построена от човека преди около 5800 години; посещение на мястото, където се намира пещерата на нимфата Калипсо и откъдето се разкрива гледка към най-красивия пясъчен залив на малтийския архипелаг – Ramla Bay. Обяд в ресторант, намиращ се пред старинната крепост „Цитадела“ в центъра на столицата на Гозо – Рабат. След обяд екскурзията продължава с разходка из старинните улици на столицата до базиликата „Св. Георги“ и завършва с посещение на най-почитаното от малтийците място за религиозно поклонение – базиликата на Пресвета Богородица от Та Пину. Вечерта – по желание – празнична новогодишна вечеря (с доплащане). Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН – 01.01.2021: Закуска. Свободен ден. Нощувка.

ПЕТИ ДЕН – 02.01.2021: Закуска. Свободно време. Около 13:00 ч. - трансфер до летището. 15:55 ч. – 18:50 ч. - полет Малта (Валета) – София.

Забележка: В последния ден хотелът се освобождава до 11.00 ч. и багажът се оставя на съхранение на рецепцията. Часовете на полетите са обявени по разписанието на авиокомпаниите през септември 2020. При промяна на същите клиентите ще бъдат уведомени своевременно.

Дати и Цени
29.12.2020 - 02.01.2021 788 лв. Резервирай

Доплащане за чекиран багаж, заявен в момента на резервацията:

 • до 10 кг – 125 лв. в двете посоки;
 • до 20 кг – 160 лв. в двете посоки.

Доплащане за Новогодишна вечеря:

 • Доплащане за новогодишна вечеря в хотел категория В – 180 лв.
 • Доплащане за новогодишна вечеря в хотел категория С – 165 лв.
 • Доплащане за новогодишна вечеря в хотел категория D – 189 лв.
 • Доплащане за новогодишна вечеря в хотел категория E –  240 лв.

ВАЖНО: При нощувки в Малта туристите (без децата под 18 г.) заплащат задължително градска такса (city tax) в размер  на 0,50 евро на човек на ден. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.

допълнителни услуги
Услуга Цена
Пешеходна обиколка на Ла ВалетаПрочети повече
Цена за възрастен Цена за дете до 11 г.
88 лв. 44 лв.
Екскурзия до остров ГозоПрочети повече
Цена за възрастен Цена за дете до 11 г.
132 лв. 82 лв.
Новогодишна вечеря в хотел категория B
180 лв.
Новогодишна вечеря в хотел категория C
165 лв.
Новогодишна вечеря в хотел категория E
240 лв.
Новогодишна вечеря в хотел категория D
189 лв.
Чекиран багаж до 10 кг в двете посоки : ПРИ ЗАЯВКА В МОМЕНТА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА
125 лв.
Чекиран багаж до 20 кг в двете посоки : ПРИ ЗАЯВКА В МОМЕНТА НА РЕЗЕРВАЦИЯТА
160 лв.

Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока

хотели

Категория А: хотел Oriana at The Topaz Hotel 3* - намира се в селището Буджиба, на 19 км от столицата Валета;
Категория B: хотел Dolmen Hotel 4* - намира се в селището Буджиба, на 19 км от столицата Валета;
Категория C: хотел Cavalieri Hotel 4* - намира се в селището Сейнт Джулианс, на 10 км от столицата Валета);
Категория D: хотел Intercontinental Malta 5* - намира се в селището Сейнт Джулианс, на 10 км от столицата Валета;
Категория Е: хотел The Westin Dragonara 5* - намира се в селището Сейнт Джулианс, на 10 км от столицата Валета).

допълнителна информация

Забележка: В последния ден хотелът се освобождава до 11.00 ч. и багажът се оставя на съхранение на рецепцията. Часовете на полетите са обявени по разписанието на авиокомпаниите през септември 2020. При промяна на същите клиентите ще бъдат уведомени своевременно.

ВАЖНО: При нощувки в Малта туристите (без децата под 18 г.) заплащат задължително градска такса (city tax) в размер  на 0,50 евро на човек на ден. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.

Условия за плащане: Записването се извършва срещу внесен депозит в размер на 50% от стойността на туристическия пакет и сключен договор за организирано пътуване. Заплащането на остатъка от изцяло дължимата сума се извършва не по-късно от 30 дни преди обявената начална дата на отпътуване.

Всички записвания в периода 01.08.2020 – 31.12.2020, поради Ковид’19 ситуацията, се извършват срещу внесен депозит от 50 лв.

Такса прекратяване:

 • ако прекратяването е до 18:00 ч. на третия работен ден след сключването на настоящия Договор, Потребителят не дължи такса прекратяване, в случай че настоящият Договор е сключен повече от 60 дни преди датата на отпътуване (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);
 • ако прекратяването е от 18:00 ч. на третия работен ден след сключването на настоящия Договор до 60 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 15% от цената на туристическия пакет в лева (ако това не противоречи на анулационните условия на авиопревозвача при закупени самолетни билети);
 • ако прекратяването е от 59 до 30 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 50% от цената на организираното пътуване в лева;
 • ако прекратяването е от 29 до 15 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 90% от цената на организираното пътуване в лева;
 • ако прекратяването е под 15 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 100% от цената на организираното пътуване в лева;
 • при сключване на договор в периода 01.08.2020 – 31.12.2020, поради Ковид’19 ситуацията, таксата прекратяване е както следва: ако прекратяването е до 20 дни преди датата на отпътуване, такса за прекратяване не се удържа; ако прекратяването е от 19 до 10 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 50% от цената на туристическия пакет в лева; ако прекратяването е под 10 дни преди датата на отпътуване, таксата прекратяване е в размер на 100% от цената на туристическия пакет в лева. В случай на развитие на епидемиологичната обстановка и възпрепятстване на пътуването, поради затваряне на границите, внесеният депозит се възстановява в срок до 14 дни след датата на отпътуване.

Минимален брой записани за осъществяване на екскурзията: Автобусните екскурзии от този вид се осъществяват при минимум 40 туриста, а самолетните екскурзии – при минимум 15 туриста. В случай че минималният брой записани за осъществяване на екскурзията не е достигнат, туроператорът може да анулира пътуването като възстанови на пътуващия изцяло всички плащания, направени за туристическия пакет, без да дължи допълнително обезщетение. Туроператорът е длъжен да уведоми пътуващите за анулирането на екскурзията, спазвайки условията на чл. 89 ал. 7 т. 1. от ЗТ.

Екскурзията не е подходяща за лица с ограничена подвижност.

Медицинската застраховка към туристическия пакет е с доплащане от 2 лв. на човек на ден. Полицата е с общо покритие 10 000 ЕUR и включен асистанс, като покрива възникнали медицински разноски от злополука или акутно заболяване, медицинско транспортиране и репатриране.

Туроператорът предлага на туристите да сключат застраховка „отмяна на пътуване“, която покрива разходите за прекратяване на договора за туристически пакет от страна на пътуващия.

Здравни изисквания: няма специални здравни изисквания.

Местна валута: евро

Паспортни и визови изисквания: До държави от ЕС и Сърбия, Македония, Албания, Босна и Херцеговина, Черна Гора, Швейцария, Швеция, Финландия, Норвегия и Исландия се пътува с валидна лична карта. До всички останали държави се пътува с международен паспорт, валиден най-малко 6 месеца след датата на завръщане.