Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Нова година - Флоренция

»
Нова година - Флоренция
Нова година - Флоренция
Нова година - Флоренция 2
Нова година - Флоренция 3
Send In Messenger
от 1238лв.
6 дни
Самолетна екскурзия

Екскурзията е шестдневна и включва 5 нощувки със закуски в хотел 3 или 4 звезди в центъра на Флоренция, разглеждане с екскурзовод на забележителностите на Флоренция, трансфери летище Флоренция – хотел - летище Флоренция, самолетен билет. Лети се с „Алиталия”, „Луфтханза” или друга авиокомпания с прекачване в Рим, Франкфурт или Мюнхен.

Програма

30.12.2017 – Отпътуване от летище София за Флоренция с полет на „Алиталия” или „Луфтфарза” с прекачване. Трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка.

31.12.2017 - Закуска. Разглеждане с екскурзовод забележителностите на Флоренция: църквата „Санта Кроче” (отвън), катедралата „Санта-Мария-дел-Фиоре”, площада на Сеньорията. Свободен следобед. Нощувка.

01.01.2018 -  Закуска. Свободен ден във Флоренция. Нощувка.

02.01.2018 -  Закуска. Свободен ден във Флоренция. Възможност за факултативна програма - разглеждане на галерията Уфици с доплащане 55 лв + такса за вход и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва резервация и екскурзовод на български по време на визитата, таксата за вход в галерията, която е около 13 евро,  се плаща на място; посещението се организира при минимум 6 участника (местата за посещение на галерията Уфици са ограничени – групата може да е от максимум 25 човека; записваме до изчерпване на местата). Нощувка.

03.01.2018 - Закуска. Свободен ден във Флоренция. Възможност за самостоятелна разходка до моста „Понте Векио” и двореца „Пити". Бихте могли да посетите музея Галерия на Академията, където се съхранява една от най-известните ренесансови творби - скулптурата „Давид” на Микеланджело. Нощувка.

04.01.2018 - Трансфер до летището във Флоренция. Полет до София.

Дати и Цени
30.12.2017 - 04.01.2018 1238 лв. Резервирай

ВАЖНО: При нощувки във Флоренция туристите заплащат задължително градска такса 4 евро на човек на вечер при настаняване. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетната цена.

хотели
  • Категория A - хотел Dante*** - централно разположен, на 20 мин. пеша от гара “Санта Мария Новела” и на 10 мин. пеша от площад “Синьория”;
  • Категория B - хотел Grifone**** - централно разположен, на 45 мин. пеша от гара “Санта Мария Новела” и на 30 мин. пеша от площад “Синьория”;
  • Категория C - хотел San Giorgio*** - централно разположен, на 5 мин. пеша от гара “Санта Мария Новела” и на 15 мин. пеша от площад “Синьория”;
  • Категория D - хотел Delle Nazioni*** - централно разположен, на 2 мин. пеша от гара “Санта Мария Новела” и на 20 мин. пеша от площад “Синьория”.
допълнителна информация

ВАЖНО: При нощувки във Флоренция туристите заплащат задължително градска такса 4 евро на човек на вечер при настаняване. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетната цена.