Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Нова година - Флоренция

»
Нова година - Флоренция
Нова година - Флоренция
Нова година - Флоренция 2
Нова година - Флоренция 3
Send In Messenger
от 1124лв.
6 дни
Самолетна екскурзия

Екскурзията е шестдневна и включва 5 нощувки със закуски в хотел 3 или 4 звезди в центъра на Флоренция, разглеждане с екскурзовод на забележителностите на Флоренция, трансфер на 30.12.2017 летище Флоренция – хотел и трансфер на 04.01.2018 гара Санта Мария Новела – летище Пиза, самолетен билет на 30.12.2018 София – Флоренция с „Алиталия” или „Луфтханза” с прекачване в Рим, Франкфурт или Мюнхен и самолетен билет на 04.01.2018 Пиза – София с директен полет на авиокомпания Ryanair (в пакетната цена са включени летищни такси, 1 брой ръчен багаж до 10 кг с размери 55x40x20 см и 1 багаж за чекиране до 15 кг).

Програма

30.12.2017 – Отпътуване от летище София за Флоренция с полет на „Алиталия” или „Луфтфарза” с прекачване. Трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка.

31.12.2017 - Закуска. Разглеждане с екскурзовод забележителностите на Флоренция: църквата „Санта Кроче” (отвън), катедралата „Санта-Мария-дел-Фиоре”, площада на Сеньорията. Свободен следобед. Нощувка.

01.01.2018 -  Закуска. Свободен ден във Флоренция. Нощувка.

02.01.2018 -  Закуска. Свободен ден във Флоренция. Възможност за факултативна програма - разглеждане на галерията Уфици с доплащане 55 лв + такса за вход и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; цената включва резервация и екскурзовод на български по време на визитата, таксата за вход в галерията, която е около 12,50 евро,  се плаща на място; посещението се организира при минимум 6 участника (местата за посещение на галерията Уфици са ограничени – групата може да е от максимум 25 човека; записваме до изчерпване на местата). Нощувка.

03.01.2018 - Закуска. Свободен ден във Флоренция. Възможност за самостоятелна разходка до моста „Понте Векио” и двореца „Пити". Бихте могли да посетите музея Галерия на Академията, където се съхранява една от най-известните ренесансови творби - скулптурата „Давид” на Микеланджело. Нощувка.

04.01.2018 - Освобождаване на хотела до 12.00 часа. Свободно време. Самостоятелно придвижване до гара Санта Мария Новела. Трансфер с шатъл автобус до летището в Пиза. Полет до София в 18:30 ч. Пристигане на летище София в 21:30 ч.

Забележка: Часът на полета на Ryanair е обявен по разписанието на авиокомпанията през юли 2017. При промяна на същия, клиентите ще бъдат уведомени своевременно.

Дати и Цени

ВАЖНО: При нощувки във Флоренция туристите заплащат задължително градска такса 4 евро на човек на вечер при настаняване. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетната цена.

хотели
  • Категория A - хотел Dante*** - централно разположен, на 20 мин. пеша от гара “Санта Мария Новела” и на 10 мин. пеша от площад “Синьория”;
  • Категория B - хотел Grifone**** - централно разположен, на 45 мин. пеша от гара “Санта Мария Новела” и на 30 мин. пеша от площад “Синьория”;
  • Категория C - хотел San Giorgio*** - централно разположен, на 5 мин. пеша от гара “Санта Мария Новела” и на 15 мин. пеша от площад “Синьория”;
  • Категория D - хотел Delle Nazioni*** - централно разположен, на 2 мин. пеша от гара “Санта Мария Новела” и на 20 мин. пеша от площад “Синьория”.
допълнителна информация

Забележка: Часовете на полетите са обявени по разписанието на авиокомпанията през май 2017. При промяна на същите, клиентите ще бъдат уведомени своевременно.

ВАЖНО: При нощувки във Флоренция туристите заплащат задължително градска такса 4 евро на човек на вечер при настаняване. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетната цена.