Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Нова година - Барселона - икономичен вариант

»
Нова година - Барселона - икономичен вариант
Нова година - Барселона - икономичен вариант
Нова година - Барселона - икономичен вариант 2
Нова година - Барселона - икономичен вариант 3
Send In Messenger
от 988лв.
5 дни
Самолетна екскурзия Промоция

Екскурзията е петдневна и включва 4 нощувки със закуски в хотел 2 звезди в Барселона, самолетен билет, трансфери летище – хотел - летище. Пътува се с “Уиз eър”. В пакетната цена са включени: летищни такси, салонен багаж с размери 55 × 40 × 23 см.

Програма

28.12.2017 – 18.45 ч. - полет София - Барселона. Пристигане в 20.55 ч. Трансфер. Настаняване в хотела. Нощувка.

29.12.2017 - Закуска. По желание - oбиколка с екскурзовод на български на забележителностите на Барселона (с доплащане 60 лв и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място; обиколката се организира при минимум 10 участника): пл. „Каталуния”, Готическия квартал, Катедралата, „Ла Рамбла”, пл. “Колумб”, Пасейдж де Грасия с Ябълката на раздора и къщите на Гауди, Саграда Фамилия, пл. “Испания”, хълма Монджуик. Свободен следобед. Вечерта – по желание – вечеря с фламенко спектакъл (с доплащане 155 лв) или фламенко спектакъл с една чаша напитка (с доплащане 80 лв). Нощувка.

30.12.2017 - Закуска. Свободен ден. Възможност за самостоятелно разглеждане на музея на Пикасо, къщите на Гауди Каса Мила и Каса Батльо, и пр. По желание – факултативна програма посещение на парка Гюел + Саграда Фамилия – едни от най-впечатляващите творения на Гауди (с доплащане 38 лв и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената включва екскурзовод на български по време на визитата и резервация за група. Входните такси от 8 евро за парка Гюел и 15 евро за Саграда Фамилия се заплащат на място. Посещението се организира при минимум 10 участника. За това посещение се налага използване на метро. Нощувка.

31.12.2017 - Закуска. Възможност за екскурзия до манастира Монсерат, живописно разположен в едноименната планина – най-големият и най-известен манастир в Каталуния, център на поклонничество, известен с чудотворната статуя на Богородица – Черната Мадона, която, според легендата, била намерена от овчарчета в процепа на една скала (с доплащане 85 лв и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената включва екскурзовод на български и транспортни разходи. Пътува се с нает транспорт от фирмата, като разстоянието е около 1 час път в посока. Екскурзията се организира при минимум 15 участника. Завръщане в Барселона. Свободно време. Възможност за Новогодишна вечеря (с доплащане). Нощувка.

01.01.2018 - Закуска. Свободен ден. Възможност за посещение на Аквариума, Зоологическата градина и пр. По желание – факултативна полудневна програма „Традиции и модернизъм в Барселона” (с доплащане 47 лв и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената включва обиколка с екскурзовод на български и се организира при минимум 10 участника. Обиколката включва Двореца на Каталунската музика, квартала Ел Борн с църквата „Санта Мария дел Мар”, парка Цитаделата, Триумфалната арка и завършва с Олимпийското пристанище, където можете да останете, за да се насладите на традиционна морска кухня. При тази полудневна екскурзия се налага използване на метро. 19.00 ч трансфер до летището. Полет до София в 21.30 ч. Пристигане на летище София в 01.30 ч. на следващия ден.

Дати и Цени
28.12.2017 - 01.01.2018 988 лв. Резервирай

Доплащане за багаж:

  • чекиран до 20 кг – 125 лв в двете посоки;
  • чекиран до 32 кг – 150 лв в двете посоки.

Варианти и цени за Новогодишна вечеря ще бъдат предложени до 15.11.2017 г. 

Забележка: При записване не можем да гарантираме съседни места в самолета. Ако желаете да резервирате такива, доплащането е 16 лв. на човек. 

ВАЖНО: При нощувки в Барселона туристите (без децата под 16 г.) заплащат задължително градска такса (city tax) в размер  на около 1 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и на около 2 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.

допълнителни услуги
Услуга Цена
Обиколка на БарселонаПрочети повече 60 лв.
Вечеря с фламенко шоу в БарселонаПрочети повече 155 лв.
Фламенко шоу в Барселона с 1 напиткаПрочети повече 80 лв.
Парка Гюел и Саграда ФамилияПрочети повече 38 лв.
Екскурзия до МонсератПрочети повече 85 лв.
Традиции и модернизъм в БарселонаПрочети повече 47 лв.
Чекиран багаж до 20 кг в двете посоки 125 лв.
Чекиран багаж до 32 кг в двете посоки 150 лв.

Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока

хотели

Хотели, които използваме при съответния вариант:

  • Категория A - хотел Ibis Barcelona Plaza Glories 22@** - метростанции Llacuna и Glòries са на 5 минути пеша от хотела. От тях можете да стигнете до площад Каталуня за по-малко от 10 минути.
  • Категория B - хотел Ibis Styles Barcelona City Bogatell** - разположен е на 300 м от метростанция Bogatell с директна връзка до центъра за около 10 мин.
допълнителна информация

Варианти и цени за Новогодишна вечеря ще бъдат предложени до 15.11.2017 г. 

Забележка: При записване не можем да гарантираме съседни места в самолета. Ако желаете да резервирате такива, доплащането е 16 лв. на човек. 

ВАЖНО: При нощувки в Барселона туристите (без децата под 16 г.) заплащат задължително градска такса (city tax) в размер  на около 1 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и на около 2 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.