Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Най-доброто от Северна Италия - Великденска програма

»
Най-доброто от Северна Италия - Великденска програма
Най-доброто от Северна Италия - Великденска програма
Най-доброто от Северна Италия - Великденска програма 2
Най-доброто от Северна Италия - Великденска програма 3
от 1110лв.
6 дни
Самолетна екскурзия

Специална програма със самолет на НЕВЕРОЯТНА цена!

Екскурзията е шестдневна и включва 2 нощувки в Милано в хотел 4 звезди, 3 нощувки в Лидо ди Йезоло в хотел 3 звезди и разглеждане с екскурзовод на забележителностите на Милано, Верона, Падуа, Венеция, островите Мурано и Бурано и Торино. Настаняването е на база нощувка и закуска. Лети се с „България Ер”. Вътрешните трансфери в Италия се извършват с автобус.

Програма

ПЪРВИ ДЕН - 14.04.2017 - 15.50 ч. - отпътуване от летище София за Милано с директен полет на „България Ер“. 17.00 ч. – пристигане на летище Малпенса. Трансфер. Настаняване в хотел в околностите на Милано – хотел St. John****. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН - 15.04.2017 - Закуска. Отпътуване към Верона (около 170 км). Разглеждане на Верона - Арена ди Верона, къщата на Жулиета, пл. „Бра”. Разглеждане на Падуа – пл. “Сан Антонио” с базиликата “Сан Антонио”, статуята на Еразмо Гатамелата и пл. “Прато де ла Вале”. Отпътуване към Лидо ди Йезоло. Настаняване в хотел 3 звезди. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН - 16.04.2017 - Закуска. Разглеждане с екскурзовод забележителностите на Венеция: разходка с корабче от Пунта Сабиони до „Сан Марко” (цената на билета за корабчето, която е около 9 евро, не е включена в пакетната цена на екскурзията и се заплаща на място), пл. „Сан Марко”, базиликата “Сан Марко”, двореца на Дожите (отвън), моста на въздишките, моста Риалто. Свободно време. Привечер - завръщане в хотела. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - 17.04.2017 - Закуска. Екскурзия до островите Мурано и Бурано – разглеждане на живописните острови с техните фабрики за стъкло и дантели (цената на билета за корабчето, която е около 14 евро, не е включена в пакетната цена на екскурзията и се заплаща на място). Привечер - завръщане в хотела. Нощувка.

ПЕТИ ДЕН - 18.04.2017 - Закуска. 08.00 ч. - отпътуване за Торино (около 440 км). Около обяд – пристигане в Торино. Разглеждане на града - площад „Сан Карло” и едноименната църква, двореца на Академията на науките, двореца Кариняно, Пиаца Кастело – политическият и религиозен център на града с кралския театър (Театро Реджо), Палацо Мадама, Палацо Реале, Катедралата „Сан Джовани”, Палатинската порта, кулата Моле Антонелиана. Вечерта отпътуване към Милано. Настаняване в хотел в околностите на Милано – хотел St. John****. Нощувка.

ШЕСТИ ДЕН – 19.04.2017 - Закуска. Разглеждане на Милано – Катедралата, галерията Виктор Емануил II, паметника на Леонардо да Винчи, Ла Скала (отвън), замъка Сфорца (отвън). Свободно време. 12.00 ч. - трансфер до летището. 15.20 ч. – отпътуване от Милано. 18.20 ч. – пристигане в София.

Забележка: Часовете на полетите са обявени по разписанието на авиокомпанията през септември 2016. При промяна на същите, клиентите ще бъдат уведомени своевременно.

Дати и Цени
14.04.2017 - 19.04.2017 1110 лв. Резервирай ограничени места

ВАЖНО: При нощувки в Италия туристите заплащат задължително градска такса както следва: в Милано или околности - 4 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и 5 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди; в или в околностите на Лидо ди Йезоло - 1,00 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и 1,50 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди;Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.

Възможно е през 2017 г. и други европейски градове да въведат подобни такси, които биха се заплащали директно на рецепцията на хотелите лично от туристите.

хотели

Хотел „St. John" 4* Via Buozzi 97, 20099 Sesto San Giovanni.

Хотелът се намира в околностите на Милано, район Сесто Сан Джовани, на 10 км от центъра на Милано и на 10 км от гр. Монца. Хотелът е разположен между две метростанции - Sesto Rotondo и Sesto Marelli, всяка от които се намира на около 700 м от хотела или 10 мин. пеша. С метрото можете да стигнете до центъра на града (района на катедралата) за 10 спирки. Около хотела има ресторанти и магазини.

Описание на стаите: стаите са елегантно обзаведени с климатик, безжичен интернет и сателитна телевизия.

допълнителна информация

Забележка: Часовете на полетите са обявени по разписанието на авиокомпанията през септември 2016. При промяна на същите, клиентите ще бъдат уведомени своевременно.

ВАЖНО: При нощувки в Италия туристите заплащат задължително градска такса както следва: в Милано или околности - 4 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и 5 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди.Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.

Възможно е през 2017 г. и други европейски градове да въведат подобни такси, които биха се заплащали директно на рецепцията на хотелите лично от туристите.