Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Париж - Първомайска промоция - четиридневна

»
Париж - Първомайска промоция - четиридневна
Париж - Първомайска промоция - четиридневна
Париж - Първомайска промоция - четиридневна 2
Париж - Първомайска промоция - четиридневна 3
Send In Messenger
от 889лв.
4 дни
Самолетна екскурзия Промоция

Екскурзията включва 3 нощувки със закуски в хотел в Париж, самолетен билет с летищни такси и чекиран багаж до 23 кг., екскурзоводска програма на български език. Лети се с „България Ер. 

Програма

28.04.2017 - Отпътуване от летище София. Кацане на летище „Шарл де Гол” в Париж, трансфер (с доплащане и при предварителна заявка и заплащане в България), настаняване в хотела. Следобед - полудневна пешеходна програма. Програмата включва: Гранд Опера, зала Олимпия, Мадлената, площад „Конкорд”, разглеждане на Музея на изящните изкуства "Пти Пале”, фотопауза на моста "Александър III", беседа пред Елисейския дворец, разходка по „Шан-з-Елизе“. Програмата започва от музея "Гревен" и завършва на площад „Конкорд“. Музеят "Пти Пале" е безплатен. Нощувка.

29.04.2017 - Закуска. Програма по желание - панорамна обиколка на Париж с автобус и екскурзовод на български (с доплащане 80 лв. при предварителна заявка и заплащане в България): квартала „Монмартър“ (базиликата „Сакре Кьор“, площада на художниците), Гранд Опера, “Плас Вандом”, “Плас Конкорд”, „Шан-з-Елизе”, Триумфалната арка, Айфеловата кула, Дома на Инвалидите, квартала „Монпарнас“, Латинския квартал (Пантеона, Сорбоната, Люксембургската градина). Следобед - разглеждане на острова Сите (катедралата „Нотр-Дам-дьо-Пари“, Пале дьо Жюстис, Светия параклис, Консиержери, площад „Шатле”) и острова Сен Луи. Свободно време. Възможност за посещение на Айфеловата кула. Вечерта – възможност за посещение на кабаре (с доплащане). Нощувка. 

30.04.2017 - Закуска. Програма по желание - полудневна пешеходна програма „Триумфален Париж“ с екскурзовод на български език (с доплащане 40 лв. при предварителна заявка и заплащане в България). Програмата започва от музея „Гревен“ и включва Комеди Франсез, Пале Роаял, Лувъра (отвън), градината „Тюйлери“, площад „Конкорд”. Възможност за разходка с корабче по р. Сена (билетът за корабчето не е включен в пакетната цена на екскурзията и се заплаща на място). Свободен следобед или по желание - посещение на двореца Версай (с доплащане 119 лв. за възрастен и 89 лв. за деца и младежи под 26 г.) Цената включва транспорт, екскурзоводска беседа, такса за вход в двореца и градините. Екскурзията се организира при минимум 15 участника и се заявява и заплаща в България, а не на място. Нощувка.

01.05.2017 - Закуска. Напускане на хотела, трансфер до летището. Отпътуване за София.

Добре е, ако желаете да посетите някое от големите парижки кабарета, да си направите резервация при записването Ви за екскурзията, тъй като обикновено местата свършват около една седмица преди датата, понякога и по-рано.

Дати и Цени

ВАЖНО: При нощувки в Париж туристите (без децата под 16 г.) заплащат задължително градска такса (city tax) в размер на около 1.00 евро на човек на ден при настаняване в хотели 2 звезди, 1.65 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и на около 2.50 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.

допълнителни услуги
Услуга Цена
Панорамна обиколка на ПарижПрочети повече 80 лв.
Пешеходна обиколка на ПарижПрочети повече 40 лв.
ВерсайПрочети повече 119 лв.
Версай за деца и младежи до 26 г.Прочети повече 89 лв.
Трансфер 98 лв.

Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока

хотели

Хотел Ambassadeur*** - Разположен е в Монтмартр, на 15 мин. пеша от Мулен Руж. Най-близки спирки на метрото: La Fourche, Brochant. Разполага с 86 стаи, всяка от които е оборудвана с телефон, сешоар, телевизор, баня, и WC. Безплатен интернет във фоайето на хотелa. Закуска на бюфет.

Забележка: Не всички хотели разполагат с тройни и четворни стаи, или пък разполагат с ограничен брой такива. Настаняването в тройна или четворна стая подлежи на препотвърждение. 

допълнителна информация

Добре е, ако желаете да посетите някое от големите парижки кабарета, да си направите резервация при записването Ви за екскурзията, тъй като обикновено местата свършват около една седмица преди датата, понякога и по-рано.

КАК ДА ПОСЕТИТЕ „ЕВРОДИСНИ” ОТ ПАРИЖ:

1. Бихте могли да отидете до „Евродисни” с влакчетата RER, които можете да вземете от много спирки в Париж (Opera, Chatelet, Gare du Nord и пр.) - линия А, слиза се на последната спирка Marne-la-Valee. Билетът за RER струва около 7 EUR в една посока, а картата за вход за парка „Дисниленд” е около 69 EUR за възрастни и 62 EUR за деца под 11 г., а за парка „Дисниленд” + „Диснистудио” - около 74 EUR за възрастни и 67 EUR за деца под 11 г.

2. Можете да закупите от нас или на място в Париж билет на фирмата CITYRAMA, която прави трансфери с автобуси до Дисни и обратно, като рейсовете тръгват от и се връщат на пл. „Жан д’ Арк” (пред хотел „Регина”, до Лувъра). Билет, който включва транспорта от Париж до Дисни и обратно + карта за парка „Дисниленд”, струва 99 EUR възрастни, 94 EUR деца под 11 г.; билет, който включва транспорта от Париж до Дисни и обратно + карта за парка „Дисниленд” и за „Диснистудио” струва 109 EUR възрастни, 104 EUR деца под 11 г.

ВАЖНО: При нощувки в Париж туристите (без децата под 16 г.) заплащат задължително градска такса (city tax) в размер на около 1.00 евро на човек на ден при настаняване в хотели 2 звезди, 1.65 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и на около 2.50 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.