Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Мадрид - Трети март 2017

»
Мадрид - Трети март 2017
Мадрид - Трети март 2017
Мадрид - Трети март 2017 2
Мадрид - Трети март 2017 3
от 1265лв.
5 дни
Самолетна екскурзия

Екскурзията е петдневна и включва 4 нощувки със закуски в центъра на Мадрид, трансфери и богата екскурзоводска програма на български. Лети се с авиокомпания “България Ер”.

Програма

01.03.2017 - Отпътуване от София. Пристигане в Мадрид. Трансфер до хотела. Настаняване. Следобед – възможност за посещение на Кралския дворец (с доплащане 60 лв и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената включва екскурзовод на български по време на визитата, резервация за група и таксата за вход в двореца. Посещението се организира при минимум 6 участника. Нощувка.

02.03.2017 - Закуска. Обиколка на старата част на Мадрид с екскурзовод: пл. „Ориенте”, пл. „Испания”, „Гран Виа”, пл. „Пуерта дел Сол”, „Пласа Майор”. Свободен следобед. По желание - посещение на музея Прадо (с доплащане 70 лв и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената включва екскурзовод на български по време на визитата, резервация за група и таксата за вход в музея. Посещението се организира при минимум 6 участника. Нощувка.

03.03.2017 - Закуска. Свободно време. По желание - полудневна екскурзия до Толедо - старата столица на Испания (с доплащане 149 лв + такса за вход в Катедралата и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената включва транспорт с автобус до Толедо, екскурзоводска беседа на български в автобуса, разходка из историческия център на Толедо, разглеждане на Катедралата. Екскурзията се организира при минимум 6 участника. Ако желаещите са по-малко на брой, бихме могли да предложим регулярен тур до Толедо на същата цена с екскурзовод на английски и испански. Нощувка.

04.03.2017 - Закуска. Свободен ден. Възможност за факултативна полудневна пешеходна програма „Мадридските потайности” с доплащане 47 лв. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Цената включва двучасова разходка с екскурзовод на български по тесните улички на мавританския квартал, пл. „Санта Ана”, квартала на писателите с мястото, където е била къщата на Сервантес, къщата-музей „Лопе де Вега“, ул. „Баркийо”, пл. „Пласа дел Рей” с къщата със седемте комина, квартал „Чуека”, сградата на „Паласио Лонгориа”, построен в стил модернизъм, пл. „Барсело” със сградата на Общинския музей на Мадрид в бароков стил от XVII от век, търговската улица „Фуенкарал”, „Гран Виа”. Обиколката се организира при минимум 6 участника. Вечерта – по желание – вечеря с фламенко спектакъл (с доплащане 138 лв) или фламенко спектакъл с една чаша напитка (с доплащане 80 лв). Нощувка.

05.03.2017 - Закуска. Трансфер до летището. Отпътуване за София.

Дати и Цени
01.03.2017 - 05.03.2017 1265 лв. Резервирай


 

допълнителни услуги
Услуга Цена
Кралския дворец в МадридПрочети повече 60 лв.
Музея ПрадоПрочети повече 70 лв.
Екскурзия до ТоледоПрочети повече 149 лв.
Мадридските потайностиПрочети повече 47 лв.
Вечеря с фламенко шоу в МадридПрочети повече 138 лв.
Фламенко шоу в Мадрид с 1 напиткаПрочети повече 80 лв.

Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока

хотели

Категория A: Хотел City House Florida Norte by Faranda**** се намира зад градината на Кралския дворец, недалеч от пл. „Испания”, до Северната гара;

Категория B: Хотел EXE Coloso**** е в непосредствена близост до „Гран Виа” и „Пуерта дел Сол”.

Категория C: Хотел Santo Domingo**** се намира съвсем близо до „Гран Виа” и пл. „Испания”.