Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Мадрид - Трети март - промоция

»
Мадрид - Трети март - промоция
Мадрид - Трети март - промоция
Мадрид - Трети март - промоция 2
Мадрид - Трети март - промоция 3
Send In Messenger
от 898лв.
4 дни
Самолетна екскурзия Промоция

Екскурзията  включва 3 нощувки със закуски в хотел 3 или 4 звезди в центъра на Мадрид, трансфери и възможност за богата екскурзоводска програма на български. Лети се с авиокомпания „Райънер”, като пакетната цена включва самолетен билет, летищни такси, салонен багаж с максимален размери 55 см x 40 см x 20 см и тегло до 10 кг.

Програма

02.03.2018 - Отпътуване от аерогара София  с полет в 16:55 ч. Пристигане  в Мадрид в 19:45 ч. Трансфер до хотела. Настаняване. Нощувка.

03.03.2018 - Закуска. Обиколка на старата част на Мадрид с екскурзовод: пл. „Ориенте”, пл. „Испания”, „Гран Виа”, пл. „Пуерта дел Сол”, „Пласа Майор”. Свободен следобед. По желание - посещение на музея Прадо (с доплащане 70 лв и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената включва екскурзовод на български по време на визитата, резервация за група и таксата за вход в музея. Посещението се организира при минимум 6 участника. Нощувка.

04.03.2018 - Закуска. Свободно време. По желание - полудневна екскурзия до Толедо - старата столица на Испания (с доплащане 149 лв + такса за вход в Катедралата и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената включва транспорт с автобус до Толедо, екскурзоводска беседа на български в автобуса, разходка из историческия център на Толедо, разглеждане на Катедралата. Екскурзията се организира при минимум 6 участника. Ако желаещите са по-малко на брой, бихме могли да предложим регулярен тур до Толедо на същата цена с екскурзовод на английски и испански. Вечерта – по желание – вечеря с фламенко спектакъл (с доплащане 138 лв) или фламенко спектакъл с една чаша напитка (с доплащане 80 лв). Нощувка.

05.03.2018 -  Закуска. Свободен ден. Възможност за посещение на Кралския дворец (с доплащане 60 лв и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената включва екскурзовод на български по време на визитата, резервация за група и таксата за вход в двореца. Посещението се организира при минимум 6 участника. 17:30 ч. трансфер за полет до София в 20:20 ч. Пристигане на летище София в 00:50 ч. (на 06.03.2018).

Забележки: 1) Стаите се освобождават до 11.00 ч. и багажът се оставя на съхранение в стаята за багаж на хотела; 2) Часовете на полетите на „Райънер”са обявени по разписанието на авиокомпанията през август 2017. При промяна на същите, клиентите ще бъдат уведомени своевременно.

Дати и Цени
02.03.2018 - 05.03.2018 898 лв. Резервирай
  • Доплащане чекиран багаж до 15 кг  –   80 лв. в две посоки;
  • Доплащане чекиран багаж до 20 кг  – 120 лв. в две посоки.
допълнителни услуги
Услуга Цена
Кралския дворец в МадридПрочети повече 60 лв.
Музея ПрадоПрочети повече 70 лв.
Екскурзия до ТоледоПрочети повече 149 лв.
Мадридските потайностиПрочети повече 47 лв.
Вечеря с фламенко шоу в МадридПрочети повече 138 лв.
Фламенко шоу в Мадрид с 1 напиткаПрочети повече 80 лв.

Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока

хотели
  • Категория A: хотел Aquaria Negresco*** - намира се съвсем близо до Гран Виа и пл. Пуерта дел Сол;
  • Категория B: хотел Ateneo*** - намира се съвсем близо до Гран Виа и пл. Пуерта дел Сол;
  • Категория C: хотел City House Florida Norte by Faranda**** - намира зад градината на Кралския дворец, недалеч от пл. „Испания”, до Северната гара;
  • Категория D: хотел Mercure Madrid Plaza de España**** - съвсем близо е до пл. Испания и Гран Виа;
  • Категория E: хотел Emperador**** - съвсем близо е до ул. „Гран Виа” и пл. „Испания”.
допълнителна информация

Възможно е през 2018 г. да се въведе заплащането на сити-такса, която е от порядъка на 1 – 3 евро на човек на ден. В случай че такава бъде въведена, тя се заплаща от туристите на рецепцията на хотела преди отпътуването.