Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Мадрид - Барселона - Трети март 2017

»
Мадрид - Барселона - Трети март 2017
Мадрид - Барселона - Трети март 2017
Мадрид - Барселона - Трети март 2017 2
Мадрид - Барселона - Трети март 2017 3
Мадрид - Барселона - Трети март 2017 4
от 1879лв.
7 дни
Самолетна екскурзия

Екскурзията е седемдневна и включва 3 нощувки със закуски в Мадрид, 3 нощувки със закуски в Барселона в централно разположени хотели, трансфери и богата екскурзоводска програма на български. Лети се с “България Ер”, „Уиз Еър”, „Иберия”, „Ер Еуропа”, „Вуелинг”, „Алиталия”, „Луфтханза”, „Австрийски авиолинии” или „Ер Франс”.

Програма

01.03.2017 - Отпътуване от летище София за Мадрид. Пристигане. Трансфер. Настаняване в хотела. Следобед – възможност за посещение на Кралския дворец (с доплащане 60 лв и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената включва екскурзовод на български по време на визитата, резервация за група и таксата за вход в двореца. Посещението се организира при минимум 6 участника. Нощувка.

02.03.2017 - Закуска. Обиколка на Мадрид с екскурзовод: пл. “Ориенте”, пл. “Испания”, Гран Виа, Пуерта дел Сол, Пласа Майор. Следобед - посещение на музея Прадо (с доплащане 70 лв и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената включва екскурзовод на български по време на визитата, резервация за група и таксата за вход в музея. Посещението се организира при минимум 6 участника. Вечерта – по желание – вечеря с фламенко спектакъл (с доплащане 138 лв) или фламенко спектакъл с една чаша напитка (с доплащане 80 лв). Нощувка.

03.03.2017 - Закуска. Свободно време. По желание - полудневна екскурзия до Толедо - старата столица на Испания (с доплащане 149 лв + такса за вход в Катедралата и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената включва транспорт с автобус до Толедо, екскурзоводска беседа на български в автобуса, разходка из историческия център на Толедо, разглеждане на Катедралата. Екскурзията се организира при минимум 6 участника. Ако желаещите са по-малко на брой, бихме могли да предложим регуларен тур до Толедо на същата цена с екскурзовод на английски и испански. Нощувка.

04.03.2017 - Закуска. Трансфер. Полет до Барселона. Пристигане в Барселона, трансфер и настаняване. Нощувка.

05.03.2017 - Закуска. Разглеждане с екскурзовод забележителностите на Барселона: пл. „Каталуния”, Готическия квартал, Катедралата, „Ла Рамбла”, пл. „Каталуния”, Пасейдж де Грасия с Ябълката на раздора и къщите на Гауди, Саграда фамилия, пл. “Испания”. Свободен следобед. По желание – посещение на парка Гюел – едно от най-впечатляващите творения на Гауди (с доплащане 38 лв и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената включва екскурзовод на български по време на визитата и таксата за вход в парка. Посещението се организира при минимум 6 участника. За това посещение се налага използване на метро. Нощувка.

06.03.2017 - Закуска. Свободен ден. Възможност за самостоятелно посещение на музея Пикасо, за разходка из парка Гюел, разглеждане на Каса Мила, Каса Батльо и други сгради на Гауди, посещение на Акваруима и пр. Възможност за факултативна полудневна програма „Традиции и модернизъм в Барселона” (с доплащане 65 лв и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Цената включва обиколка с екскурзовод на български и се организира при минимум 6 участника. Обиколката включва Двореца на Каталунската Музика, кварталът Ел Борн с църквата „Санта Мария дел Мар”, парка Цитаделата, Триумфалната арка и завършва с Олимпийското пристанище, където можете да останете, за да се насладите на традиционна морска кухня. Вечерта – по желание – вечеря с фламенко спектакъл (с доплащане 155 лв) или фламенко спектакъл с една напитка (с доплащане 80 лв). Нощувка.

07.03.2017 - Закуска. Трансфер до летището. Отпътуване за София директно или с прекачване през друго летище.

Дати и Цени
01.03.2017 - 07.03.2017 1879 лв. Резервирай
допълнителни услуги
Услуга Цена
Доплащане за Кралския дворец в МадридПрочети повече 60 лв.
Доплащане за ПрадоПрочети повече 70 лв.
Доплащане за екскурзия до ТоледоПрочети повече 149 лв.
Доплащане за парка ГюелПрочети повече 38 лв.
Доплащане за Традиции и модернизъм в БарселонаПрочети повече 47 лв.
Вечеря с фламенко шоу в МадридПрочети повече 138 лв.
Фламенко шоу в Мадрид с 1 напиткаПрочети повече 80 лв.
Вечеря с фламенко шоу в БарселонаПрочети повече 155 лв.
Фламенко шоу в Барселона с 1 напиткаПрочети повече 80 лв.

Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока

хотели

Хотели, които използваме при съответния вариант:

A Florida Norte**** + Gargallo Rialto***

B Florida Norte**** + Sansi Diputacio****

C EXE Coloso**** + Sansi Diputacio****

D Santo Domingo**** + Medinaceli****

 

Мадрид - хотел Florida Norte**** се намира зад градината на Кралския дворец, недалеч от пл. „Испания”, до Северната гара; хотел EXE Coloso**** и хотел Santo Domingo**** се намират съвсем близо до „Гран Виа” и пл. „Испания”.

Барселона - хотел Gargallo Rialto*** се намира в Готическия квартал, близо до Кметството и родната къща на Хуан Миро; хотел Sansi Diputacio**** се намира близо до пл. „Каталуния”; хотел Medinaceli**** се намира в южната част на Готическия квартал, близо до морето и близо до „Ла Рамбла”.

допълнителна информация

При нощувки в Барселона туристите (без децата под 16 г.) заплащат задължително градска такса (city tax) в размер на около 1 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и на около 2 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4 звезди. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.