Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Мадрид - Барселона - Коста Дорада - с екскурзовод на руски

»
Мадрид - Барселона - Коста Дорада - с екскурзовод на руски
Мадрид - Барселона - Коста Дорада - с екскурзовод на руски
Мадрид - Барселона - Коста Дорада - с екскурзовод на руски 2
Мадрид - Барселона - Коста Дорада - с екскурзовод на руски 3
Мадрид - Барселона - Коста Дорада - с екскурзовод на руски 4
Send In Messenger
от 1059лв.
8 дни
Самолетна екскурзия

Барселона – Сарагоса - Мадрид – Коста Дорада

Отпътуване всяка събота от 01.04.2017 до 31.10.2017 (с изключение на периода между 22.07. – 18.08.2017)

Екскурзията включва 1 нощувка със закуска в Барселона или в околностите на Барселона, 3 нощувки със закуски в Мадрид, 3 нощувки на полупансион на Коста Дорада, екскурзоводско обслужване на руски език – разглеждане на Барселона, Мадрид, Толедо, Сарагоса, Коста Дорада.  В цената са включени трансферите летище – хотел - летище. Всички трансфери в Испания се осъществяват с автобус. Настаняването е в хотели 3 и 4 звезди на база закуска и полупансион.

Програма

СЪБОТА – Полет до Барселона. Трансфер. Настаняване в хотела – настаняването е в Барселона или в околностите на Барселона. Нощувка.

НЕДЕЛЯ - Закуска. Обиколка на забележителностите на Барселона – Готическия квартал, Катедралата, архитектурния модернизъм на Антонио Гауди - Саграда Фамилия и къщите Каса Батльо и Каса Мила. Отпътуване за Мадрид. По пътя – спирка в Сарагоса. Посещение на катедралата „Св. Богородица от Пилар”. Пристигане в Мадрид. Настаняване в хотела. Нощувка.

ПОНЕДЕЛНИК - Закуска. Възможност за полудневна екскурзия до Толедо с разглеждане на Катедралата, църквата Санто Томе с шедьовъра на Ел Греко – „Погребението на граф де Оргас”. Завръщане в Мадрид. Обиколка на забележителностите на Мадрид – площад “Испания”, Гран Виа, Пуерта дел сол, Пласа Майор, площад “Сибелес”, площад “Колумб”. Възможност за посещение на музея Прадо (входният билет не е включен в пакетната цена). Нощувка.

ВТОРНИК - Закуска. Свободен ден в Мадрид. Нощувка.

СРЯДА - Закуска. Отпътуване за Коста Дорада с влак или автобус. Пристигане в Коста Дорада. Трансфер и настаняване в хотела. Вечеря. Нощувка.

ЧЕТВЪРТЪК - Закуска. Свободно време. Възможност за плаж. Вечеря. Нощувка.

ПЕТЪК - Закуска. Свободно време. Възможност за плаж. Вечеря. Нощувка.

По време на престоя в района на Коста Дорада местният туроператор ще Ви предложи срещу допълнително заплащане на място екскурзии до Барселона, до музея на Салвадор Дали във Фигерас, до Тарагона, до водния увеселителен парк „Порт Авентура” и/или др.

СЪБОТА - Закуска. Трансфер до летището в Барселона (трансферът се осъществява с наличния директен местен транспорт).

Забележка: В програмата са възможни изменения в реда на провеждане на екскурзиите и посещаваните обекти.

Дати и Цени

Отпътуване всяка събота от 01.04.2017 до 31.10.2017 (с изключение на периода между 22.07. – 18.08.2017)

  • Цена на човек в двойна стая* – 1059 лв.
  • Цена за трети възрастен в двойна стая – 980 лв.
  • Цена за деца до 11 г. в стая с 2-ма възрастни – 878 лв.
  • Цена за деца до 11 г. в стая с 1 възрастен – 980 лв.
  • Доплащане за индивидуална стая – 480 лв.

*Забележка: При отпътуване в периода от дата 27.05.2017 до 23.09.2017 включително, цените са с доплащане от 270 лв. на човек.

Цена на самолетен билет до/от Барселона – предоставя се по заявка (Туроператорът се ангажира да ви предложи най-изгодния ценови вариант в момента, в който правите резервацията. Колкото по-рано резервирате, толкова по-евтини биха били вашите самолетни билети).

Трансферите летище-хотел-летище са включени в пакетната цена само за определени полети. При полети, с часове, по-рано от 08:00 ч. и по-късно от 19:30 ч., има доплащане за трансфер от 20 лв на човек в посока.

хотели

Настаняването е в хотели 3 и/или 4 звезди на база закуска или полупансион.

допълнителна информация

Забележка: В програмата са възможни изменения в реда на провеждане на екскурзиите и посещаваните обекти.

Цена на самолетен билет до / от Барселона – предоставя се по заявка (туроператорът се ангажира да ви предложи най-изгодния ценови вариант в момента, в който правите резервацията. Колкото по-рано резервирате, толкова по-евтини биха били вашите самолетни билети).

Трансферите летище-хотел-летище са включени в пакетната цена само за определени полети. При полети, с часове, по-рано от 08:00 ч. и по-късно от 19:30 ч., има доплащане за трансфер от 20 лв. на човек в посока.