Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Чартърен речен круиз по река Рейн и холандските канали - Холандия - Белгия

»
Чартърен речен круиз по река Рейн и холандските канали - Холандия - Белгия
Чартърен речен круиз по река Рейн и холандските канали - Холандия - Белгия
Чартърен речен круиз по река Рейн и холандските канали - Холандия - Белгия 2
Чартърен речен круиз по река Рейн и холандските канали - Холандия - Белгия 3
Чартърен речен круиз по река Рейн и холандските канали - Холандия - Белгия 4
Чартърен речен круиз по река Рейн и холандските канали - Холандия - Белгия 5
Чартърен речен круиз по река Рейн и холандските канали - Холандия - Белгия 6
Чартърен речен круиз по река Рейн и холандските канали - Холандия - Белгия 7
Send In Messenger
от 1665лв.
8 дни
Круиз

25.04.2018 - 02.05.2018

 

Програма

ПЪРВИ ДЕН - 25.04.2018 Амстердам
Настаняване на речния кораб на пристанището в Амстердам след 16.00 ч. Вечеря. Информационна среща на борда.

ВТОРИ ДЕН - 26.04.2018 Амстердам
Закуска. Амстердам е градът с най-големия исторически център в Европа. При прокопаването на каналите, през времето на Златния му век през 17 век, се създали над 90 малки острова, свързани с мостове. По време на разходката ще видите красиво декорираните къщи, превърнали се в символ на Холандия, главния площад Дам, Кралския дворец, Националния музей и цветния пазар. Обяд на кораба. Екскурзия до цветните градини Кукенхоф. Изключено е да си в Холандия през пролетта и да не посетиш най-известните градини в света, които отварят врати само за 2 месеца всяка година. Повече от 7 милиона лалета, нарциси и зюмбюли покриват 32 хектара с цветове и аромати. Връщане в Амстердам. Вечеря. Корабът отплава в 23.00 ч.

ТРЕТИ ДЕН - 27.04.2018 Ротердам
Пристигане в града около 06.00 ч. Закуска. Обиколка на Ротердам, град известен със съвременната си архитектура и иновативни конструкции. Ще видите иконата на града – моста Еразмус, получил заради формата си прозвището Лебеда и Кубичните къщи на архитекта Пиет Блом, които наподобяват дървета в гора. След обяд на борда може да се включите в екскурзия до Делфт и Хага. Делфт е известен с връзките си с кралското семейство, художника Йоханес Вермеер и производството на типичната холандска синьо-бяла керамика. След разходка из старинния център, пълен с исторически сгради ще отпътувате за Хага – дом на кралското семейство и на холандския парламента. Разходка из старинния център със запазени сгради от времето на средновековието, ренесанса и барока. След вечеря на борда корабът отплава за Гент в 22.00 ч.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - 28.04.2018 Гент
Закуска. Пристигане в Гент около 09.30 ч. Разгледайте един от най-красивите белгийски градове, където всяка сграда разказва история и всяка фасада крие легенда. Разходката ще ви запознае с най-известните забележителности на града, както и с местата, където местните се отбиват да пийнат по едно с приятели. Обяд на борда. Ако обичате историята, то екскурзия до Брюж е задължителна. Прекарайте няколко часа в един от най-добре запазените средновековни европейски градове. През време на съществуването си той винаги е играл важна роля в западната търговията, както и в артистичната и архитектура еволюция на Европа. Наричан е Северната Венеция заради каналите, кръстосващи стария град, който е включен в листата на ЮНЕСКО. Връщане в Гент. Вечеря. Отплаване за Брюксел в 21.00 ч.

ПЕТИ ДЕН - 29.04.2018 Брюксел
Закуска. Пристигане в Брюксел в 09.00 ч. Нашата екскурзия ще започне с впечатляващия площад Гранд Плейс, обграден с исторически сгради, където всеки две години се прави килима от цветя. Ще видите и статуята на пикльото, която се намира в близката уличка. След пешеходната разходка ще продължите с автобус към Атомиума, считан за символ на града, както и Японската кула и Китайския павилион. Следват Кралската резиденция, двореца на правосъдието и сградите на Европейския парламент Обяд на борда. Свободно време за самостоятелни разходки. Вечеря. Отплаване за Антверпен в 23.00 ч.

ШЕСТИ ДЕН - 30.04.2018 Антверпен
Пристигане в Антверпен в 05.00 ч. Закуска. Градът е известен с художника Питър Пол Рубенс, чиято къща ще посетите. Ще разгледате още старата  крепост, търговските къщи, площада с кметството, Катедралата, а после ще се разходите из главната улица на града. Обяд на борда. Свободно време в града. Корабът отплава в 19.00 ч. Пристигане в Дордрехт след полунощ.

СЕДМИ ДЕН - 01.05.2018 Дордрехт
Закуска. Екскурзия из Дордрехт, град разположен на остров между няколко реки. Някога тук е било най-старото търговско пристанище в страната. Разходката из стария град ще ви срещне с типичните холандски къщи, канали с дървени мостове, впечатляващи църкви и фантастична атмосфера. Корабът отплава в 13.30 ч. Обяд на борда. Свободен следобед на кораба. Вечерта ще имате прощална капитанска вечеря. Пристигане в Амстердам в 21.00 ч. Последен спомен от холандската столица, включете се в нощен пешеходен тур из квартала на Червените фенери. Това интригуващо и пълно с тайни място е разположено в най-старата част на града. Очаква ви вълнуваща и неочаквана среща с нощния живот на холандската столица.

ОСМИ ДЕН - 02.05.2018 Амстердам
Освобождаване на кораба след закуска.

Дати и Цени

25.04.2018 – 02.05.2018

 

На човек в двойна каюта

Единична стая

Промо – основна палуба

 1665 лв.

-

Основна палуба

 1735 лв.

 3106 лв.

Средна палуба

 1852 лв.

 3324 лв.

Горна палуба - STOP SALE

 1950 лв.

 3322 лв.

 • Деца до 12 г. не ползват отстъпка от цената за настаняване на круиза.
 • Деца до 12 г. ползват отстъпка от 50% само от допълнителните екскурзии.
допълнителна информация

ВАЖНО:

 • Резервации се приемат с авансово плащане от 500 лева на човек.
 • Втори аванс от 500 лева се дължи до 01.10.2017 г.
 • Пълно плащане до 02.02.2018 г.
 • Клиентът може да се настани на кораба в първия ден на круиза след 16.00 ч.
  Освобождаването на кораба в Амстердам последния ден е между 08.00 ч. и 10.00 ч. сутринта;
 • Корабът не предлага настаняване в тройни каюти;
 • При метеорологични проблеми е възможна промяна  в местата и часовете на спиране на кораба;
 • Допълнителните екскурзии се провеждат с превод на български език.
 • Минимален брой участници в пътуването – 90 броя.

Туроператорът има сключена застраховка „Отговорност на туроператор” с Евроинс.

Туроператорът предлага застраховка Помощ при пътуване – Анулиране и прекратяване на пътуването на ЗК Алианц.

Дата за потвърждаване на круиза 01.02.2018.

Необходими документи: валидна лична карта или валиден задграничен паспорт. Ваксинации: по дестинацията не са необходими ваксинации. Часовете на пристигане и отпътуване са примерни. Възможни са промени. Деца под 18 г., пътуващи с 1 родител е необходимо да имат нотариално заверено пълномощно от другия родител. По време на пътуването е необходимо и фотокопие на пълномощното.

Анулации: При настъпване на отказ от пътуване важат следните периоди на неустойки:

 • до 6 месеца преди дата на тръгване - без неустойка, освен в случаите когато има издаден самолетен, фериботен билет. Тогава важат условията на превозвача. 
 • от 6-я месец преди датата на тръгване – 15%, освен в случаите когато има издаден самолетен, фериботен билет. Тогава важат условията на превозвача. 
 • От 5-я месец преди датата на тръгване - 25% от общата сума на пътуването 
 • от 4-я месец преди датата тръгване – 40% от общата сума на пътуването 
 • от 3-я месец преди датата на тръгване – 50% от общата сума на пътуването 
 • от 2-я месец преди датата на тръгване -75 % от общата сума на пътуването 
 • от 30 дни преди датата на тръгване – 100% от общата сума на пътуването 

ИНФОРМАЦИЯ ЗА КОРАБА: 
Круизен кораб „Bellejour“ е построен през 2004 г. и реновиран през 2013 г. Разполага с 90 каюти, разположени на три дека. Каютите на основен дек са с прозорци, които не се отварят. На средна и горна палуба разполагат с големи френски прозорци, които предоставят прекрасна гледка и се отварят. Каютите са с едно двойно или две разделени легла, сателитна ТВ, сейф, телефон, сешоар, мини бар, индивидуален климатик, тоалетна и баня. Корабът разполага с ресторант, бар и кафе, библиотека, бутик, сауна с джакузи, слънчева тераса с шезлонги.

Забележка: Информацията за кораба е валидна към 20.07.2017 г., възможни са промени.