02/980 46 46
Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Круиз Перлите на Севера с българска програма на борда

Туристическа агенция » Септемврийски празници » Септември - самолетни екскурзии » В Европа » Круиз Перлите на Севера с българска програма на борда
Круиз Перлите на Севера с българска програма на борда
Круиз Перлите на Севера с българска програма на борда 2
Круиз Перлите на Севера с българска програма на борда 3
Круиз Перлите на Севера с българска програма на борда 4
Круиз Перлите на Севера с българска програма на борда 5
Круиз Перлите на Севера с българска програма на борда 6
Круиз Перлите на Севера с българска програма на борда 7
Круиз Перлите на Севера с българска програма на борда 8
Круиз Перлите на Севера с българска програма на борда 9
Круиз Перлите на Севера с българска програма на борда 10
Круиз Перлите на Севера с българска програма на борда 11
от 3097лв.
8 дни / 7 нощувки
Круиз Специална цена до 10.04.2020 г.

PIRATES OF BULGARIA II

Изключителен круиз на един от най-луксозните лайнери „Коста Маджика“ със специална българска програма на борда
с участието на:

ВЕСЕЛИН МАРИНОВ,
СИЛВИЯ КАЦАРОВА,
РОСИЦА КИРИЛОВА,
водещ на българската вечер – БОГДАН ТОМОВ
и български фолклорни изпълнители

Нека заедно завладеем Северните морета и представим достойно българската култура и традиции!

И тази година, през месец септември, Българската круизна асоциация и „Руал Травел“ ООД, организират едно изключително преживяване – круиз, на който част от програмата ще бъде българска – на 06.09.2020, Денят на Съединението на България ще бъде отбелязан на борда на огромния лайнер с концерт на любимците на българската публика Силвия Кацарова, Росица Кирилова и Веселин Маринов! Ще се организира българска фолклорна вечер с песни и танци, по време на която ще сте добре дошли, облечени в български носии или с български мотиви по облеклото, а освен това се предвижда и българска гала вечер с български ястия. Всички тези концерти, както и всички останали спектакли, организирани на борда, ще бъдат достъпни безплатно за всички участници в круиза.

Програмата е осемдневна и включва седем нощувки на борда на круизен кораб Costa Magica 5* в каюти категория Classic или Premium с включени пристанищни такси, водач–придружител от туроператора, забавления и развлекателна програма на борда. Изхранването на борда на кораба е на база пълен пансион (закуска, обяд и вечеря). Възможност за разглеждане на Стокхолм, Хелзинки, Санкт Петербург и Талин. Лети се с чартърен полет на авиокомпания „България Ер” (пакетната цена включва самолетен билет, летищни такси, един ръчен багаж до 10 кг и един чекиран багаж до 20 кг).

Програма

ПЪРВИ ДЕН – 05.09.2020: Отпътуване от София за Стокхолм с чартърен полет на авиокомпания „България Ер“. Пристигане в Стокхолм. Трансфер до пристанището. Качване на борда на кораба. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН – 06.09.2020: Отплаване 07:00 от Стокхолм. Плаване. Свободно време за почивка на борда на круизния кораб. Българска гала вечер, с която ще се отбележи 135-тата годишнина от Съединението на България с фолклорна програма. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН – 07.09.2020: Хелзинки – престой от 08:00 до 18:00 ч. Възможност за полудневна обиколка на Хелзинки. Разглеждане на Хелзинки известен още като Белия град на севера. Разходка из известния открит пазар Каупатори, намиращ се на брега на Балтийско море, приютяващ многобройни уютни заведения, сувенирни магазини и кафенета. Разглеждане на стария град – Площада на Сената, катедралата, университета, правителствения дворец, паметника на руския император Александър II, който е бил и велик княз на Финландия,  обичан от народа, заради  признаването на езика, автономията и конституцията на страната през 1863 г, сградата на парламента, Финландския национален музей (отвън), залата за концерти и конгреси „Финландия“, скалната църква Темппелиаукио (входната такса за църквата е включена в пакетната цена на екскурзията), ул. „Манерхайм“. Свободно време на Пазарния площад. Екскурзията е с доплащане 98 лв., осъществява се при минимум 25 участника и се заявява и заплаща предварително в България, а не на място. Завръщане на борда на кораба. 18:00 ч. – отплаване. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН – 08.09.2020: Санкт Петербург – пристигане в 07:00 и целодневен престой. Възможност за панорамна обиколка на Санкт Петербург и посещение на Ермитажа: Площада на изкуствата, приютяващ три музея и четири театъра, Дворцовия площад, Зимния дворец - бивша резиденция на руската царска фамилия, стрелката на  Василевски остров, „Невски проспект“. Ще се насладите на легендарните канали на Санкт петербург и свързващите ги мостове, пъстроцветните или позлатени кубета на църквите, сред които тези на катедралата „Св. Петър и Павел", на Исакиевски събор, на храма „Възкресение Христово“. Свободно време за обяд. Посещение на Ермитажа (входната такса е включена в пакетната цена на екскурзията). Безценната колекция на музея обхваща пет исторически сгради, като съдържа над 3 милиона експоната, сред които картини на Леонардо да Винчи, Рафаел и други известни творци. Завръщане на борда на кораба. Екскурзията е с доплащане 198 лв., осъществява се при минимум 25 участника и се заявява и заплаща предварително в България, а не на място. Нощувка.

ПЕТИ ДЕН – 09.09.2020: Санкт Петербург – престой до 18:00 ч. Възможност за посещение на Eкатерининския дворец, парка в Царско село и парка на Петерхоф. Отпътуване за гр. Пушкин (25 км от Санкт Петербург). В Екатерининския дворец - лятна царска резиденция, можете да усетите атмосферата на царския начин на живот в целия му блясък и да посетите прословутата кехлибарена стая, изчезнала мистериозно по време на Втората световна война и грееща днес в пълния си блясък след скорошното си възстановяване. Паркът на Екатерининския дворец е един от най-красивите паркове на бившите резиденции на руските императори. Отпътуване за Петерхоф. Свободно време за обяд. Посещение на парка на двореца с прекрасните фонтани. Грандиозният Петерхоф, често сравняван с Версай, привлича хиляди туристи със своите паркове, дворци и фонтани. Входните такси за Екатерининския дворец и за парка на Петерхоф са включени в пакетната цена на екскурзията. Екскурзията е с доплащане 198 лв., осъществява се при минимум 25 участника и се заявява и заплаща предварително в България, а не на място. Завръщане на борда на кораба. 18:00 ч. – отплаване. Нощувка.

ШЕСТИ ДЕН – 10.09.2020: Талин – престой от 09:00 до 17:00 ч. Възможност за полудневна обиколка на Талин – стария град (ЮНЕСКО) – църквата „Св. Никола”, площада на кметството и прилежащите му средновековни улички, по които ще можете да се насладите на живописните резиденции на някогашните богати търговци и предприемачи, крепостните стени, къщата на гилдиите, катедралата „Св. Александър Невски”, лутеранската катедрала, средновековния замък „Томпеа“ (днес седалище на парламента и правителството). Екскурзията е с доплащане 85 лв., осъществява се при минимум 25 участника и се заявява и заплаща предварително в България, а не на място. Свободно време. Завръщане на борда на кораба. 17:00 – отплаване. Вечерта – „Мелодия на моретата“ – концерт с участието на известни български изпълнители. Нощувка.

СЕДМИ ДЕН – 11.09.2020: Стокхолм – пристигане в 09:00. Възможност за полудневна обиколка на Стокхолм: панорамна обиколка на града и пешеходна разходка из стария град – Гамла Стан: Стадсхолмен (кралския дворец, църквата „Сторкиркан“, централния площад „Сторторгет”, ул. „Кьопмангатан), Ридархолмен (Двореца на благородниците „Ридархюсет“, църквата „Ридархолмскиркан“).  Екскурзията е с доплащане 98 лв., осъществява се при минимум 25 участника и се заявява и заплаща предварително в България, а не на място. Обиколката е полудневна. Свободен следобед. Възможност за посещение на музея на кораба Васа или за разходка с корабче между островите, съставляващи различните квартали на този неповторим град. Завръщане на борда на кораба. Нощувка.

ОСМИ ДЕН – 12.09.2020: напускане борда на кораба. Трансфер до летището за полет до София.

Дати и Цени
до 10.04.2020 г.
05.09.2020 - 12.09.2020
до 10.04.2020 г.
3297 лв. 3097 лв. Резервирай

* Тройните каюти са ограничени и подлежат на препотвърждение.

допълнителни услуги
Услуга Цена