Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Коледа - Париж - петдневна - стандартен вариант

»
Коледа - Париж - петдневна - стандартен вариант
Коледа - Париж - петдневна - стандартен вариант
Коледа - Париж - петдневна - стандартен вариант 2
Коледа - Париж - петдневна - стандартен вариант 3
Send In Messenger
от 1198лв.
5 дни
Самолетна екскурзия

Екскурзията включва 4 нощувки със закуски в хотел в центъра на Париж, богата екскурзоводска програма на български език, трансфери. Лети се с „България Ер”.

Програма

22.12.2017 - 07:00 ч. - отпътуване от летище София. Кацане на летище „Шарл де Гол” в Париж в 09:10 ч. Трансфер. Настаняване в хотела. По желание посещение на Лувъра (доплащане 79 лв. за възрастен; 49 лв. за деца под 18 г.). Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място и се провежда при минимум 10 участника. Цената включва такса резервация, входен билет, екскурзоводска беседа на български език и слушалки. Вечерта – възможност за посещение на кабаре (с доплащане). Нощувка.

23.12.2017 - Закуска Пешеходна разходка с екскурзовод – Комеди Франсез, Пале Роаял, Лувъра (отвън), парка Тюйлери, площад “Конкорд”. Свободен следобед По желание посещение на двореца Версай, отпътуване в 12.00 ч. (с доплащане 119 лв. за възрастен; 89 лв. за деца и младежи под 26 г.). Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място и се провежда при минимум 15 участника. Цената включва транспорт, екскурзоводска беседа в автобуса, такса за вход в двореца и градините. Нощувка.

24.12.2017 - Закуска. Панорамна обиколка на Париж с автобус и екскурзовод: квартала Монмартр (базиликата Сакре Кьор, площада на художниците), Гранд Опера, “Плас Вандом”, Лувъра (отвън), “Плас Конкорд”, Шан-з-Елизе, Триумфалната арка, Айфеловата кула, Дома на Инвалидите, квартала Монпарнас, Латинския квартал (Пантеона, Сорбоната, Люксембургската градина). След обяд - разглеждане на острова Сите (катедралата Нотр-Дам-дьо-Пари, Пале дьо Жюстис, Светия параклис, Консиержери, площад „Шатле”) и острова Сен Луи. Възможност за разходка с корабче по Сена.Вечерта – възможност за Коледна вечеря (с доплащане). Нощувка.

25.12.2017 – Закуска. По желание полудневна пешеходна програма "Пти Пале и Шан-з-Елизе" (с доплащане - 45 лв. за възрастни, 35 лв. за деца до 11 г.). Цената включва екскурзоводско обслужване на български език и резервация за групово посещение в музея "Пти Пале". Програмата включва: разглеждане на Музея на изящните изкуства "Пти Пале”, фотопауза на моста "Александър III", беседа пред Елисейския дворец, разходка по „Шан-з-Елизе“. Програмата започва от музея "Гревен" и завършва на площад „Конкорд“. Заедно с екскурзовода, групата ползва метро за придвижване от музея "Гревен" до "Пти Пале", като цената на билета за метрото не е включена в цената на екскурзията. Музеят "Пти Пале" е безплатен. Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място. Следобед - посещение на Айфеловата кула (придвижването е с метро). Нощувка.

26.12.2017 - Закуска. Напускане на хотела, трансфер до летището. 10:10 ч. - отпътуване за София. 14:05 ч. – пристигане в София.

Добре е, ако желаете да посетите някое от големите парижки кабарета, да си направите резервация при записването Ви за екскурзията, тъй като обикновено местата свършват около една седмица преди датата, понякога и по-рано.

Дати и Цени
22.12.2017 - 26.12.2017 1198 лв. Резервирай
допълнителни услуги
Услуга Цена
ВерсайПрочети повече 119 лв.
Версай за деца и младежи до 26 г.Прочети повече 89 лв.
Пти Пале и Шан-з-ЕлизеПрочети повече 45 лв.
Пти Пале и Шан-з-Елизе за деца до 11 г.Прочети повече 35 лв.
ЛувъраПрочети повече 78 лв.
Лувъра за деца под 18 г.Прочети повече 48 лв.
Коледна вечеря на корбаче по СенаПрочети повече 205 лв.
Коледна вечеря в NOS ANCETRES LES GAULOISПрочети повече 140 лв.
Коледна вечеря в NOS ANCETRES LES GAULOIS за деца до 12 г.Прочети повече 90 лв.

Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока

хотели

ЗАБЕЛЕЖКА: Не всички хотели разполагат с тройни и четворни стаи, или пък разполагат с ограничен брой такива. Настаняването в тройна или четворна стая подлежи на препотвърждение.

допълнителна информация

Добре е, ако желаете да посетите някое от големите парижки кабарета, да си направите резервация при записването Ви за екскурзията, тъй като обикновено местата свършват около една седмица преди датата, понякога и по-рано.

Как да посетите „Евродисни” от Париж:

  1. Бихте могли да отидете до „Евродисни” с влакчетата RER, които можете да вземете от много спирки в Париж (Opera, Chatelet, Gare du Nord и пр.) - линия А, слиза се на последната спирка Marne-la-Valee. Билетът за RER струва около 7 EUR в една посока, а картата за вход за парка „Дисниленд” е около 69 EUR за възрастни и 62 EUR за деца под 11 г., а за парка „Дисниленд” + „Диснистудио” - около 74 EUR за възрастни и 67 EUR за деца под 11 г.
  2. Можете да закупите от нас или на място в Париж билет на фирмата Pariscityvision, която прави трансфери с автобуси до Дисни и обратно, като рейсовете тръгват от и се връщат на пл. „Жан д’ Арк” (пред х