Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Коледа - Виена - шестдневна - стандартен вариант

»
Коледа - Виена - шестдневна - стандартен вариант
Коледа - Виена - шестдневна - стандартен вариант
Коледа - Виена - шестдневна - стандартен вариант 2
Коледа - Виена - шестдневна - стандартен вариант 3
Send In Messenger
от 1027лв.
6 дни
Самолетна екскурзия

Екскурзията включва 5 нощувки със закуски в хотел 3 или 4 звезди в центъра на Виена, екскурзоводска програма на български език, самолетен билет, трансфери летище – хотел - летище. Лети се с “България Ер” или „Австрийски Авиолинии”. 

Програма

23.12.2017 - Отпътуване от летище София. Кацане във Виена, трансфер, настаняване в хотела. Нощувка.

24.12.2017 - Закуска. Обиколка на Виена с екскурзовод на български: пл. „Мария Терезия”, Площада на Героите, двореца Хофбург (отвън), ул. „Грабен”, Колоната на чумата, катедралата „Св. Стефан”, Фигарохаус, паметника на Йохан Щраус, Кертнер щрасе, Операта. Възможност за Коледна вечеря (с доплащане). Нощувка. 

25.12.2017 - Закуска. Посещение на двореца Шьонбрун с екскурзовод (с доплащане 26 лв + такса за вход и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място, цената включва резервация и екскурзовод на български по време на визитата, таксата за вход в двореца, която е около 14 евро, се плаща на място). Възможност за самостоятелно посещение на зоологическата градина на Шьонбрун – една от най-старите в Европа. Нощувка. 

26.12.2017 - Закуска. Свободен ден – възможност за самостоятелно посещение на музеи – Музея на изящните изкуства (една от най-богатите галeрии в света), Музея на естествената история, Музея на XIX век и XX век в Белведере, Музея на съвременното изкуство, Съкровищницата на Хабсбургите и пр. Нощувка. 

27.12.2017 - Закуска. Свободен ден – възможност за самостоятелно посещение на музеи, за посещение на Пратера, за шопинг и пр. Нощувка.

28.12.2017 - Закуска. Трансфер до летището, отпътуване за София. 

Дати и Цени

Цена за Коледна вечеря ще бъде предоставена след 15.11.2017 г.

Възможно е през 2017 г. да се въведе заплащането на сити-такса, която е от порядъка на 1 – 3 евро на човек на ден. В случай че такава бъде въведена, тя се заплаща от туристите на рецепцията на хотела преди отпътуването.

допълнителни услуги
Услуга Цена
Двореца ШьонбрунПрочети повече 26 лв.
Концерт в АуерспергПрочети повече 68 лв.

Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока

хотели

Категория А: Ibis Mariahilf*** се намира на 30 мин. пеша от пл. „Мария Терезия” в близост до търговската улица „Марияхилфер щрасе”;

Категория В: Mercure Westbahnhof**** е разположен до гарата Вестбанхоф, съвсем близо до търговската улица „Марияхилфер щрасе”, на около 25 мин. пеша от пл. „Мария Терезия";

Категория C: Admiral*** се намира до Леополд музеум, на 5 мин. пеша от пл. „Мария Терезия”;

Категория D: Austria Trend Anatol**** се намира на 25 мин. пеша от пл. „Мария Терезия”, 3 мин. пеша от „Марияхилфер щрасе”;

Категория Е: Starlight Suiten Salzgries**** - намира се в стария град, на 5 мин. пеша от катедралата „Св. Стефан”

Категория F: K and K Maria Theresia**** е разположен на 10 мин. пеша от пл. „Мария Терезия”, 10 мин. пеша от „Марияхилфер щрасе”.

допълнителна информация

Билети за Виенската опера и за Фолксопер:
При заявка от страна на клиентите туроператора може да закупи билети за Виенската опера и за Фолксопер. 

Цена за коледна вечеря ще бъде предоставена след 15.11.2017 г.

Възможно е през 2017 г. да се въведе заплащането на сити-такса, която е от порядъка на 1 – 3 евро на човек на ден. В случай че такава бъде въведена, тя се заплаща от туристите на рецепцията на хотела преди отпътуването.