Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Класическа Испания - с екскурзовод на руски

»
Класическа Испания - с екскурзовод на руски
Класическа Испания - с екскурзовод на руски
Класическа Испания - с екскурзовод на руски 2
Класическа Испания - с екскурзовод на руски 3
Send In Messenger
от 999лв.
8 дни / 7 нощувки
Самолетна екскурзия

Барселона – Сарагоса – Мадрид – Толедо – Севиля – Гранада – Валенсия

Отпътуване всяка събота от 01.03.2018 до 27.10.2018

Екскурзията включва 2 нощувки в Барселона или в околностите на Барселона, 2 нощувки в Мадрид, 1 нощувка в Севиля, 1 нощувка в Гранада,  1 нощувка в Аликанте/или Коста Бланка, екскурзоводско обслужване на руски език – разглеждане на Барселона, Валенсия, Мадрид, Толедо, Гранада, Севиля, Консуегра. В цената са включени трансферите летище – хотел - летище. Всички трансфери в Испания се осъществяват с автобус. Настаняването е в хотели 3 и 4 звезди на база закуска или полупансион (избира се базата на изхранване).

Програма

СЪБОТА – Полет до Барселона. Трансфер. Настаняване в хотела – настаняването е в Барселона или в околностите на Барселона. Нощувка.

НЕДЕЛЯ - Закуска. Обиколка на забележителностите на Барселона – Готическия квартал, Катедралата, архитектурния модернизъм на Антонио Гауди - Саграда Фамилия и къщите Каса Батльо и Каса Мила. Отпътуване за Мадрид. По пътя – спирка в Сарагоса. Посещение на катедралата „Св. Богородица от Пилар”. Пристигане в Мадрид. Настаняване в хотела. Нощувка.

ПОНЕДЕЛНИК - Закуска. Обиколка на забележителностите на Мадрид – площад “Испания”, Гран Виа, Пуерта дел сол, Пласа Майор, площад “Сибелес”, площад “Колумб”. Възможност за посещение на музея Прадо (входният билет не е включен в пакетната цена). Нощувка.

ВТОРНИК - Закуска. Отпътуване за Толедо с разглеждане на Катедралата,  църквата Санто Томе с шедьовъра на Ел Греко – „Погребението на граф де Оргас”. Отпътуване за Севиля. По пътя кратък престой в Консуегра – там се намират мелниците, с които се бори Дон Кихот. Продължаване към Севиля. Настаняване в хотела. Нощувка.

СРЯДА - Закуска. Oбиколка на забележителностите на Севиля, разглеждане на Катедралата, посещение на стария еврейски квартал, Барио де Санта Крус. Отпътуване за Гранада. Настаняване в хотела. Възможност за посещение на фламенко шоу (с доп. заплащане на място). Нощувка.

ЧЕТВЪРТЪК - Закуска. Посещение на Хенералифе, лятната резиденция на кралете на Гранада (14 век) и на дворцовия комплекс Алхамбра, “червения замък”, една от най-забележителните крепости, сътворени от човешка ръка. Отпътуване за Аликанте/Коста Бланка. Настаняване в хотела. Свободно време. Нощувка.

ПЕТЪК - Закуска. Отпътуване за Валенсия. Посещение на историческия център и катедралата. Отпътуване за Барселона. Късно вечерта – пристигане, настаняване в хотела (настаняването е в Барселона или в околностите на Барселона). Нощувка.

СЪБОТА - Закуска. Трансфер до летището в Барселона.

Забележка: В програмата са възможни изменения в реда на провеждане на екскурзиите и посещаваните обекти. Екскурзията може да бъде осъществена в следния ред: Барселона-Валенсия-Гранада-Севиля-Толедо-Мадрид-Сарагоса-Барселона.
В случай че е невъзможно да се посети двореца Алхамбра по независещи от туроператора причини, на негово място се посещава двореца Алкасар в Севиля.

Дати и Цени

Отпътуване всяка събота от 01.03.2018 до 27.10.2018

Цени на база закуска:

  • Цена на човек в двойна стая – 999 лв.;
  • Цена за трети възрастен в двойна стая – 930 лв;
  • Цена за деца до 11 г. в стая с 2-ма възрастни – 828 лв;
  • Цена за деца до 11 г. в стая с 1 възрастен – 930 лв;
  • Доплащане за индивидуална стая – 430 лв.

Забележка: При пакета с база на изхранване само със закуска, не са включени входните такси за описаните обекти по програмата, за които на място можете да доплатите, цената на целия пакет входни такси е 55 евро на човек, с изключените на музея Прадо, който е с допълнително доплащане.

Цени на база полупансион:

  • Цена на човек в двойна стая – 1169 лв;
  • Цена за трети възрастен в двойна стая – 1099 лв;
  • Цена за деца до 11 г. в стая с 2-ма възрастни – 939 лв;
  • Цена за деца до 11 г. в стая с 1 възрастен – 1099 лв;
  • Доплащане за индивидуална стая – 430 лв.

Забележка: При пакета с база на изхранване на полупансион са включени: 7 закуски, 4 вечери (втория, четвъртия, петия и шестия ден) + 1 обяд във Валенсия, както и входните такси на всички посещавани обекти описани в програмата, с изключените на музея Прадо, който е с доплащане на място.

Възможността за настаняване за комбинация в двойна стая е на запитване.

Цена на самолетен билет до / от Барселона – предоставя се по заявка (туроператорът се ангажира да ви предложи най-изгодния ценови вариант в момента, в който правите резервацията. Колкото по-рано резервирате, толкова по-евтини биха били вашите самолетни билети).

Трансферите летище-хотел-летище са включени в пакетната цена само за определени полети. При полети, с часове, по-рано от 08:00 ч. и по-късно от 19:30 ч., има доплащане за трансфер от 20 лв. на човек в посока.

хотели

Настаняването е в хотели 3 и/или 4 звезди на база закуска или полупансион (избира се базата на изхранване).

допълнителна информация

Забележка: В програмата са възможни изменения в реда на провеждане на екскурзиите и посещаваните обекти. Екскурзията може да бъде осъществена в следния ред: Барселона-Валенсия-Гранада-Севиля-Толедо-Мадрид-Сарагоса-Барселона.
В случай че е невъзможно да се посети двореца Алхамбра по независещи от туроператора причини, на негово място се посещава двореца Алкасар в Севиля.

Възможност за настаняване за комбинация в двойна стая е на запитване!

Цена на самолетен билет до / от Барселона – предоставя се по заявка (туроператорът се ангажира да ви предложи най-изгодния ценови вариант в момента, в който правите резервацията. Колкото по-рано резервирате, толкова по-евтини биха били вашите самолетни билети).

Трансферите летище-хотел-летище са включени в пакетната цена само за определени полети. При полети, с часове, по-рано от 08:00 ч. и по-късно от 19:30 ч., има доплащане за трансфер от 20 лв. на човек в посока.