Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Екскурзия в Будапеща 55+ и приятели - на полупансион - септемврийски празници 2017

»
Екскурзия в Будапеща 55+ и приятели - на полупансион - септемврийски празници 2017
Екскурзия в Будапеща 55+ и приятели - на полупансион - септемврийски празници 2017
Екскурзия в Будапеща 55+ и приятели - на полупансион - септемврийски празници 2017 2
Екскурзия в Будапеща 55+ и приятели - на полупансион - септемврийски празници 2017 3
Send In Messenger
от 499лв.
6 дни
Автобусна екскурзия

БЕЗ НОЩНИ ПРЕХОДИ

ПОЧИВКА В БУДАПЕЩА  – на полупансион - 55+ и приятели (без ограничение във възрастта на участниците)

Програмата е шестдневна и включва 5 нощувки със закуски и вечери в Будапеща, разглеждане с екскурзовод на български език забележителностите на града, факултативни екскурзии до големия завой на Дунава, Вишеград, Естергом и Сентендре, до Виена и до Братислава. Настаняването е в хотел 3 звезди, разположен периферно.

Програма

ПЪРВИ ДЕН - 04:00 ч.  – хотел “Тримонциум” в Пловдив – трансфер Пловдив – София за тези, които желаят/ 07:00 ч. – отпътуване от София от Централна автогара София – Сектор „Паркинг”. Качването в автобуса започва в 06:30 ч. Отпътуване по маршрут София – Белград - Будапеща. Вечерта - пристигане в Будапеща. Настаняване в хотел. Вечеря. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН - Закуска. Панорамна обиколка на Будапеща с eкскурзовод – Площада на героите с Паметника на Хилядолетието, бул. "Андраши", катедралата „Св. Стефан”, хълма с крепостта, Рибарските кули и църквата „Св. Матиаш”, хълма Гелерт с цитаделата, крайбрежните булеварди и Парламента. Възможност за разходка с корабче по Дунава (цената на билета за корабчето, която е около 13 евро, не е включена в цената на екскурзията). Вечеря. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН - Закуска. Свободен ден в Будапеща или туристическа програма по желание - целодневна екскурзия до големия завой на Дунава - крепостта  Вишеград, Естергом и Сентендре. Естергом е старата столица на Унгария. Този град, а не Будапеща унгарците наричат „кралицата на Дунава”. Разглеждане на града и на катедралата – най-голямата църква в Унгария. Разглеждане на Сентендре – кокетно градче, чийто стар град ще ви върне назад във времето със своите дюкянчета, живописни кафенета и ресторанти, галерии и пр. Завръщане в Будапеща. Екскурзията е с доплащане 34 лв за възрастни и 24 лв за деца под 18 г., екскурзията се провежда при група от минимум 20 човека, входни такси не са включени в тази цена. Екскурзията се заявява и заплаща в България, а не на място, цената включва транспорт и екскурзовод на български. Вечеря. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - Закуска. Свободен ден в Будапеща или туристическа програма по желание –целодневна екскурзия до Виена. 07.30 ч. – отпътуване за Виена. Около 12.00 ч. – пристигане.  Разглеждане на Виена – панорамна обиколка с екскурзовод: двореца "Белведере", Ринга – Кметството, Университета, новата част на Виена, къщите на Хундертвасер; пешеходна разходка из стария град: ул. „Грабен”, Колоната на чумата, катедралата „Свети Стефан”. Около 16.00 ч. – отпътуване за Будапеща. Около 20.30 ч. – пристигане. Екскурзията е с доплащане 48 лв. за възрастни и 38 лв. за деца под 18 г., екскурзията се провежда при група от минимум 20 човека, входни такси не са включени в тази цена. Екскурзията се  заявява и заплаща в България, а не на място, цената включва транспорт и екскурзовод на български. Вечеря. Нощувка.

ПЕТИ ДЕН - Закуска. Свободен ден в Будапеща или туристическа програма по желание – целодневна екскурзия до Братислава. 08.30 ч. – отпътуване за Братислава. Около 12.00 ч. – пристигане. Разглеждане на Братислава – Старе место, Катедралата (отвън). Свободно време. Около 16.00 ч. – отпътуване за Будапеща.  Около 19.30 ч. – пристигане. Екскурзията е с доплащане 48 лв. за възрастни и 38 лв. за деца под 18 г., екскурзията се провежда при група от минимум 20 човека, входни такси не са включени в тази цена. Екскурзията се заявява и заплаща  в България, а не на място, цената включва транспорт и екскурзовод на български. Вечеря. Нощувка.

ШЕСТИ ДЕН - Закуска. Отпътуване по маршрут Будапеща – Белград - София. Вечерта – пристигане в София на Централна автогара София, сектор “Паркинг”. Трансфер София - Пловдив.

Забележка: Клиентите, които не желаят да се включват в допълнителните екскурзии, могат да посетят някоя от известните минерални бани на града, например баня Сечени (Széchenyi thermal bath) – най-голямата минерална баня в Европа, която разполага с големи минерални басейни – открити и закрити, плаж, сауни, парни бани и масажи. Таксата за вход е около 15 евро.

Дати и Цени
19.09.2017 - 24.09.2017 499 лв. Резервирай
допълнителни услуги
Услуга Цена
Екскурзия до големия завой на ДунаваПрочети повече 34 лв.
Екскурзия до големия завой на Дунава за деца под 18 г.Прочети повече 24 лв.
Екскурзия до ВиенаПрочети повече 48 лв.
Екскурзия до Виена за деца под 18 г.Прочети повече 38 лв.
Екскурзия до БратиславаПрочети повече 48 лв.
Екскурзия до Братислава за деца под 18 г.Прочети повече 38 лв.
Допълнителна седалкаПрочети повече 215 лв.

Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока

хотели

Настаняването е в хотел 3 звезди, разположен периферно.

допълнителна информация

При тази екскурзия няма никакви ограничения за възрастта на участниците, тоест всички участници могат да се възползват от цената, независимо дали са навършили 55 години и дали са придружени или не от хора, навършили тази възраст.

Забележка: Клиентите, които не желаят да се включват в допълнителните екскурзии, могат да посетят някоя от известните минерални бани на града, например баня Сечени (Széchenyi thermal bath) – най-голямата минерална баня в Европа, която разполага с големи минерални басейни – открити и закрити, плаж, сауни, парни бани и масажи. Таксата за вход е около 15 EUR.