Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Дъблин

»
Дъблин
Дъблин
Дъблин 2
Дъблин 3
Дъблин 4
Send In Messenger
от 1569лв.
4 дни
Самолетна екскурзия Промоция

Екскурзията е четиридневна и включва 3 нощувки със закуски в хотел "Dublin Central Inn" 3* или подобен, разположен в центъра на Дъблин, самолетен билет (с включени летищни такси, ръчен багаж - една чанта до 10 кг. с размери до 55x40x20 см. и една малка чанта с размери до 35х20х20 см.), екскурзоводска програма на български език. Лети се с „Райънеър”.  

Програма

ПЪРВИ ДЕН – 06.30 ч. – Отпътуване от летище София за Дъблин с директен полет на „Райънеър”. Пристигане на летището в Дъблин в 08.10 ч. Трансфер до хотела. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН – Закуска. Обиколка на Дъблин с екскурзовод на български език - "Тринити колидж“ (отвън), най-стария ирландски университет основан през 1592 г., улица “О’Конъл” с паметниците на Джеймс Джойс и Даниел О’Конъл, Централната поща, Дъблинския замък, квартала „Темпъл бар”, известен със своите ресторанти и пъбове, търговската улица „Графтън”, моста „Ха’ пени”, „Лейнстър Хаус”. Свободен следобед. Вечерта - възможност за разходка в квартал „Темпъл бар“ и обиколка на някои от най-известните ирландски пъбове (с доплащане 34 лв. без включена консумация и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място). Този тур се провежда от местни гидове – професионални музиканти, които ще ви запознаят с множество любопитни факти за произхода и значението на местната музика в традиционната ирландска култура.  Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН – Закуска. Свободен ден. Възможност за самостоятелно посещение на Националния исторически музей, Националната галерия, чийто вход е свободен, и други музеи. По желание – организирано посещение на пивоварната „Гинес” (с доплащане 45 лв. за възрастни и 35 лв. за деца и младежи до 17 г. при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място.) Обиколката разкрива историята, съставките и производството на известното ирландско пиво. Групата ползва градски транспорт, за да се придвижи до пивоварната. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН – Закуска. Трансфер до летището в Дъблин (включен в цената). 08:35 ч -  отпътуване за София. Пристигане в 14:15 ч.

Дати и Цени
19.08.2017 - 22.08.2017 1569 лв. Резервирай
  • Доплащане за чекиран багаж до 15 кг. – 82 лв.
  • Доплащане за чекиран багаж до 20 кг. – 110 лв.
допълнителни услуги
Услуга Цена
Разходка в квартал "Темпъл бар"Прочети повече 34 лв.
Посещение на пивоварната "Гинес"Прочети повече 45 лв.
Посещение на пивоварната "Гинес" за деца до 17 г.Прочети повече 35 лв.
Чекиран багаж до 15 кг в двете посоки 82 лв.
Чекиран багаж до 20 кг в двете посоки 110 лв.

Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока

хотели

Хотел Dublin Central Inn*** - Разположен е в центъра на Дъблин, на пет минути пешеходно разстояние от търговската зона на ул. „Графтън”. 

*Настаняването в тройни стаи е на препотвърждение поради ограничена наличност. 

допълнителна информация

Програмата се провежда при минимум 10 участника.

Свободните места по посочените цени са ограничени. Настаняването в тройни стаи е на препотвърждение поради ограничена наличност. Резервация се прави срещу 50% депозит при повече от 30 дни преди датата на отпътуване и сключен договор за организирано пътуване. Потвърждение се дава до 48 часа след направена резервация  и се предоставя информация за полетите, в зависимост от наличните места на авиокомпанията по специалните за туроператора тарифи.

При отказ на клиента от пътуване, туроператорът възстановява стойността на пакета, според общите си условия, като при издаден самолетен билет влизат в сила анулационните условия на авиопревозвача.

Възможно е през 2017 г. да се въведе заплащането на сити-такса, която е от порядъка на 1 – 3 евро на човек на ден. В случай че такава бъде въведена, тя се заплаща от туристите на рецепцията на хотела преди отпътуването.