Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Виена - Трети март 2017 - четиридневна

»
Виена - Трети март 2017 - четиридневна
Виена - Трети март 2017 - четиридневна
Виена - Трети март 2017 - четиридневна 2
Виена - Трети март 2017 - четиридневна 3
от 929лв.
4 дни
Самолетна екскурзия

Екскурзията включва 3 нощувки със закуски в хотел в центъра на Виена, екскурзоводска програма на български език, трансфери. Лети се с „Австрийски Авиолинии” или „България Ер”.

Програма

02.03.2017 - Отпътуване от летище София. Кацане във Виена, трансфер, настаняване в хотела. Нощувка.

03.02.2017 - Закуска. Обиколка на Виена с екскурзовод на български: пл. „Мария Терезия”, Площада на Героите, двореца Хофбург (отвън), ул. „Грабен”, Колоната на чумата, катедралата „Св. Стефан”, Фигарохаус, паметника на Йохан Щраус, Кертнерщрасе, Операта. Нощувка.

04.03.2017 - Закуска. Посещение на двореца Шьонбрун с екскурзовод с доплащане 26 лв + такса за вход и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място. Цената включва резервация и екскурзовод на български по време на визитата. Таксата за вход в двореца, която е около 14 евро, се плаща на място. Възможност за самостоятелно посещение на зоологическата градина на Шьонбрун – една от най-старите в Европа. Нощувка.

05.03.2017 - Закуска. Свободен ден – възможност за самостоятелно посещение на музеи – Музея на изящните изкуства (една от най-богатите галeрии в света), Музея на естествената история, Музея на XIX век и XX век в Белведере, Музея на съвременното изкуство, Съкровищницата на Хабсбургите и пр. Напускане на хотела, трансфер до летището, отпътуване за София.

Дати и Цени
02.03.2017 - 05.03.2017 929 лв. Резервирай
допълнителни услуги
Услуга Цена
Доплащане за двореца ШьонбрунПрочети повече 26 лв.

Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока

хотели

Категория A: хотел Ibis Mariahilf*** се намира на 30 мин. пеша от пл. „Мария Терезия”, в близост до търговската улица „Марияхилферщрасе”;

Категория B: хотел Mercure Westbanhof**** е разположен до гарата Вестбанхоф, съвсем близо до търговската улица „Марияхилфер щасе”, на около 25 мин. пеша от пл. „Мария Терезия”;

Категория C: хотел Admiral*** се намира до Леополдмузеум на 5 мин. пеша от пл. „Мария Терезия”;

Категория D: хотел Austria Trend Rathauspark**** - намира се непосредствено зад Виенското метство, на пешеходно разстяние от старата част на града.;

Категория E: хотел Cordial Theater**** се намира близо до Кметството, на 20 мин. пеша от „Св. Стефан”

допълнителна информация

Можем да Ви осигурим билети за концерт в двореца Ауерсперг (творби на Моцарт и Щраус) – цена 66 лв. на човек

Билети за Виенската опера и за Фолксопер: При заявка от страна на клиентите „Руал Травел” може да закупи билети за Виенската опера и за Фолксопер.