Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Венециански карнавал - промоционална самолетна програма

»
Венециански карнавал - промоционална самолетна програма
Венециански карнавал - промоционална самолетна програма
Венециански карнавал - промоционална самолетна програма 2
Венециански карнавал - промоционална самолетна програма 3
от 415лв.
4 дни
Самолетна екскурзия Промоция

В този пакет предлагаме самолетен билет и настаняване на островна Венеция или в Местре в дните на Карнавала, за да Ви дадем възможност да прекарате в този прекрасен град няколко дни през периода, когато той е най-мистичен и загадъчен.

Предлагаме Ви пакет от самолетен билет с авиокомпания “Райънер” до Тревизо (намира се на 30 км северно от Венеция) с включен ръчен багаж, 3 нощувки със закуски в хотели 3 или 4 звезди на островна Венеция или в Местре.

По желание и с доплащане можете да заявите разглеждане на Венеция с екскурзовод и трансфери с шатъл от авиокомпанията. 

Програма

ПЪРВИ ДЕН – 11:15 ч. - полет София –Тревизо с авиокомпания „Райънер”. 12:15 ч. – Кацане на летище Тревизо. Нощувка в избрания хотел. 

ВТОРИ ДЕН - Закуска. Свободен ден за разходки из Венеция. Възможност за разходка с корабче по Канале Гранде или до островите Мурано и Бурано, разглеждане на техните фабрики за стъкло и дантели. Ако решите да пътувате от 24.02.2017, ще хванете последните дни на Карнавала, когато градът буквално гъмжи от дегизирани хора, които се тълпят по уличките и площадчетата, за да се забавляват, но и за да бъдат забелязани и да създават празнично настроениена околните. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН - Закуска. Разглеждане забележителностите на Венеция (с доплащане 49 лв. и при предварителна заявка и заплащане в България, а не на място): площад “Сан Марко”, базиликата „Сан Марко”, двореца на Дожите (отвън), моста “Риалто” (с доплащане). Екскурзията се организира при минимум 6 участника. Ако се възползвате от пакетите от 17.02.2017, бихте могли в неделя, на 19.02.2017, да се полюбувате от площад „Сан Марко” на най-популярното събитие на Карнавала – „Полетът на Ангела”. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - Закуска. 12:40 ч. - полет Тревизо – София. 15:35 ч.- Кацане в София. 

Дати и Цени

Цена за настаняване на човек в двойна стая за 3 нощувки със закуски според избрания хотел в Местре:

24.02.2017 – 27.02.2017

за края на Карнавала

Хотели в Местре

Цена

Vienna***

415 лв.

Centrale***

430 лв.

Piave***

495 лв.

Всички хотели в таблицата по-горе са разположени в Местре – континенталната част на Венеция и са на пешеходно разстояние от гарата на Местре, откъдето с влак за петнадесетина минути се стига до островна Венеция. Цената на билета за влака е около 1 евро в една посока.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Цена за настаняване на човек в двойна стая за 3 нощувки със закуски според избрания хотел във Венеция:

24.02.2017 – 27.02.2017

за края на Карнавала

Хотели във Венеция лагуна

Цена

Universo Nord ***

555 лв.

Basilea ***

680 лв.

Tintoretto ***

700 лв.

Pausania ***

795 лв.

Canaletto ***

810 лв.

Amadeus ****

960 лв.

Всички хотели са разположени в островната част на Венеция, на пешеходно разстояние от пл. „Сан Марко”.

ВАЖНО: При нощувки в Италия туристите заплащат задължително градска такса (city tax) от порядъка на 3-4 евро на човек на ден при настаняване в хотели 3 звезди и от порядъка на 4-5 евро на човек на ден при настаняване в хотели 4. Таксата се заплаща лично от туристите на рецепцията на хотелите преди отпътуването им и не е включена в пакетните цени в този каталог.  

хотели

Хотели в Местре:

Хотели във Венеция Лагуна:

допълнителна информация

Свободните места по посочените цени са ограничени.
Резервация се прави срещу внесен депозит в размер на 50% от цената и сключен договор за организирано пътуване. Потвърждение се дава до 24 часа след направена заявка и се предоставя информация за полетите, в зависимост от наличните места. Доплащането се извършва най-късно 14 дни преди датата на отпътуването. При отказ на клиента от пътуване, туроператорът възстановява стойността на пакета, според общите си условия, като при издаден самолетен билет влизат в сила анулационните условия на авиопревозвача.

От летище Тревизо авиокомпанията предлага автобусен трансфер с доплащане 24 лв./човек/посока. Автобусът има спирки в Местре и в островна Венеция на пиацале „Рома”, от където може да си хванете воден транспорт (или такси) до хотела (ако изберете хотел на островната част).