Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Амстердам - четиридневна

»
Амстердам - четиридневна
Амстердам - четиридневна
Амстердам - четиридневна 2
Амстердам - четиридневна 3
Send In Messenger
от 1212лв.
4 дни / 3 нощувки
Самолетна екскурзия

Екскурзията включва 3 нощувки със закуски в хотел в центъра на Амстердам, екскурзоводска програма на български език, трансфери. Лети се с авиокомпания „България Ер”, с „Австрийски Авиолинии” през Виена или с „Луфтханза” през Мюнхен или Франкфурт.

Програма

ПЪРВИ ДЕН - Отпътуване от летище София. Кацане в Амстердам, трансфер, настаняване в хотела. При пътуване с авиокомпания „България Ер”, обиколката на града се провежда в първия ден. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН - Закуска. Обиколка на Амстердам с екскурзовод на български: централния площад „Дам”, Кралския дворец, Новата църква, Националния паметник на Освобождението, квартала „Йордан”, Бегиненхоф, цветния пазар, площад „Рембранд”. Разходка с корабче по каналите (цената на билета за корабчето не е включена в цената на екскурзията). Посещение на фабрика за диаманти. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН - Закуска. Свободен ден – възможност за самостоятелно посещение на музеи: Райхмюзиъм – една от най-богатите картинни галерии в Европа; музея на Ван Гог, където е събрана най-пълната колекция, представяща всички етапи от творчеството на големия художник; къщата на Рембранд; Западната църква, в която се намира гроба на Рембранд; къщата на Ане Франк; музея на восъчните фигури “Мадам Тюсо Шенерама”; музея на еротиката и пр. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - Закуска. Напускане на хотела, трансфер до летището, отпътуване за София. 

Дати и Цени
14.07.2018 - 17.07.2018 1399 лв. Резервирай

Възможно е през 2018 г. да се въведе заплащането на сити-такса, която е от порядъка на 2 – 4 евро на човек на ден. В случай че такава бъде въведена, тя се заплаща от туристите на рецепцията на хотела преди отпътуването.

хотели
  • Категория А:  хотел Nieuw Slotania*** - разположен в квартала Сотермеер, в близост до спирка на трамвай, на 30 мин. с трамвай от пл. „Дам“, от Райхмюзиъм и от музея на Ван Гог.
  • Категория В: хотел De Paris Amsterdam*** - на 15 мин. пеша от Райхмюзиъм и от музея на Ван Гог.
  • Категория С: хотел Prinsen*** - до Вондел парк, на около 600 м от Райхмюзиъм и от музея на Ван Гог;
  • Категория D: хотел Vondel**** - недалеч от музея на Ван Гог.

Забележка: Не всички хотели разполагат с тройни стаи. Настаняването в тройна стая подлежи на препотвърждение.

допълнителна информация

Възможно е през 2018 г. да се въведе запла