Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Амстердам - специална промоция

»
Амстердам - специална промоция
Амстердам - специална промоция
Амстердам - специална промоция 2
Амстердам - специална промоция 3
Send In Messenger
от 885лв.
4 дни
Самолетна екскурзия Промоция

Екскурзията е четиридневна и включва 3 нощувки със закуски в хотел 3 звезди в центъра на Амстердам. Лети се с авиокомпания Transavia.

Програма

ПЪРВИ ДЕН – 22:25 ч. - отпътуване от летище София. 00:10 ч. - кацане в Амстердам. Трансфер (с доплащане 80 лв. на човек в две посоки). Настаняване в хотела. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН - Закуска. Свободен ден. По желание - обиколка на Амстердам с екскурзовод на български език с доплащане 45 лв. на човек: централния площад „Дам”, Кралския дворец, Новата църква, Националния паметник на Освобождението, квартала „Йордан”, Бегиненхоф, цветния пазар, площад „Рембранд”. Разходка с корабче по каналите (цената на билета за корабчето не е включена в цената на екскурзията). Посещение на фабрика за диаманти. Обиколката се провежда при минимум 8 участника. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН - Закуска. Свободен ден – възможност за самостоятелно посещение на музеи: Райхмюзиъм – една от най-богатите картинни галерии в Европа; музея на Ван Гог, където е събрана най-пълната колекция, представяща всички етапи от творчеството на големия художник; къщата на Рембранд; Западната църква, в която се намира гроба на Рембранд; къщата на Ане Франк; музея на восъчните фигури “Мадам Тюсо Шенерама”; музея на еротиката и пр. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - Закуска. Свободно време. Трансфер (не е включен в цената). 18:10 ч. – Полет за София. 21:55 ч. – пристигане на летище София.

Дати и Цени

Свободните места по посочените цени са ограничени. Цената е валидна до изчерпване на самолетните билети и хотелските резервации по специалните тарифи. 

допълнителни услуги
Услуга Цена
Обиколка на АмстердамПрочети повече 45 лв.

Цената на допълнителните екскурзии и услуги, заплатени по време на пътуването е с 20% по-висока

хотели

Хотел Omega*** - разположен е в централната част на Амстердам, недалеч от музея на Ван Гог. Стаите разполагат с баня/WC, сешоар, телефон, TV, сейф, WiFi в общите части на хотела.

Забележка: Хотелът не разполагат с тройни стаи. Настаняването в тройна стая подлежи на препотвърждение.

допълнителна информация

Свободните места по посочените цени са ограничени. Цената е валидна до изчерпване на самолетните билети и хотелските резервации по специалните тарифи.