Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Амстердам - петдневна

»
Амстердам - петдневна
Амстердам - петдневна
Амстердам - петдневна 2
Амстердам - петдневна 3
Send In Messenger
от 1309лв.
5 дни / 4 нощувки
Самолетна екскурзия

Екскурзията включва 3 или 4 нощувки със закуски в хотел в центъра на Амстердам, екскурзоводска програма на български език, трансфери. Лети се с авиокомпания „България Ер”, с „Австрийски Авиолинии” през Виена или с „Луфтханза” през Мюнхен или Франкфурт.

Програма

ПЪРВИ ДЕН - Отпътуване от летище София. Кацане в Амстердам, трансфер, настаняване в хотела. При пътуване с авиокомпания „България Ер”, обиколката на града се провежда в първия ден. Нощувка.

ВТОРИ ДЕН - Закуска. Обиколка на Амстердам с екскурзовод на български: централния площад „Дам”, Кралския дворец, Новата църква, Националния паметник на Освобождението, квартала „Йордан”, Бегиненхоф, цветния пазар, площад „Рембранд”. Разходка с корабче по каналите (цената на билета за корабчето не е включена в цената на екскурзията). Посещение на фабрика за диаманти. Нощувка.

ТРЕТИ ДЕН - Закуска. Свободен ден – възможност за самостоятелно посещение на музеи: Райхмюзиъм – една от най-богатите картинни галерии в Европа; музея на Ван Гог, където е събрана най-пълната колекция, представяща всички етапи от творчеството на големия художник; къщата на Рембранд; Западната църква, в която се намира гроба на Рембранд; къщата на Ане Франк; музея на восъчните фигури “Мадам Тюсо Шенерама”; музея на еротиката и пр. Нощувка.

ЧЕТВЪРТИ ДЕН - Закуска. Свободен ден. Нощувка.

ПЕТИ ДЕН - Закуска. Трансфер до летището и отпътуване за София. 

Дати и Цени
05.05.2018 - 09.05.2018 1349 лв. Резервирай
24.05.2018 - 28.05.2018 1565 лв. Резервирай