Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Празници

»
Празници

"Руал Травел" Ви предлага богат избор от предколедни екскурзии, за да споделите неповтиримата атмосфера, която цари в европейските градове в навечерието на Коледа.

Вижте нашите специални предложения за  Виена, Прага, Рим, Париж,  Испания или Дубай през ноември и декември! Отдайте се на предколеден шопинг, греяно вино и коледни мечти...

За Коледните празници "Руал Травел" предлага на своите клиенти прекрасни автобусни екскурзии с достъпен бюджет до Будапеща,  Виена-Будапеща, Виена-ВенецияТоскана, Прага, Белград, Истанбул  както и самолетни програми в Париж, Рим, Виена, Прага, Лондон, Мадрид, Барселона.

С "Руал Травел" имате възможност да посрещнете Новата година в Европа, ако се възползвате от автобусните пътувания до Белград, Пролом баня, Върнячка баня, Загреб, Сараево, Истанбул, Атина, Виена-Будапеща, Прага, Рим – Венеция – Флоренция,  или от самолетните екскурзии за Нова година  до Москва и Санкт Петербург, Париж, Рим, Виена, Прага, Лондон, Лисабон, Мадрид, БарселонаЛапландия, Виетнам. Не се колебайте, няма друг период от годината, в който големите европейски градове да са така пищно украсени и така празнично осветени в желанието си да посрещнат възможно най-гостоприемно, заедно с всички свои жители и гости, Рождество Христово и Новата година, чиито първи часове са свидетели на надеждите и благопожеланията на хората за здраве и благоденствие.  

"Руал Травел" предлага за Свети Валентин най-романтичните възможности за незабравими  преживявания в Париж или Рим. Тук със сигурност ще се затрудните, защото наистина не е лесно да се прецени кой декор е по-романтичен - дали кейовете на Сена и уютните кафенета на Монмартър и Латинския квартал, или фонтаните на площад „Навона” и познатите от филмите калдъръмени улички на Трастевере...

С  "Руал Травел" можете да станете съпричастни и на най-живописните празници на пролетта в Европа – Карнавала във Венеция и Карнавала в Ница, двата най-известни европейски карнавала, бележещи края на зимата и началото на Великденските пости.

През 2019 г. периодите на венецианския карнавал и на карнавалите в Ница и Мантон съвпадат, така че можете да присъствате и на трите пролетни празника с нашите екскурзии Карнавал във Венеция, Ница и Мантон – автобусна и Карнавал във Венеция, Ница и Мантон – самолетна.

Предложили сме и екскурзии за националния не празник, Трети март, който се пада в петък и ще можем да се порадваме истински дълъг уикенд!

Заповядайте с нас на нашите екзотични пътешествия през пролетта на 2019: пътувайте с нас до Дубай, Израел, Израел и Йордания, Индия, Шри Ланка, Бали, Тайланд, Виетнам и Камбоджа, Китай-Хонг Канг и Макао, Япония, Мексико, Куба, Доминиканска република. Всички тези пътешествия са с водач от България и богата екскурзоводска програма.

 Обърнете внимание и на нашите екскурзии с ранно записване за Великден, Първи май и 24-ти май, които са на Ваше разположение. Възползвайте се от по-ниските цени при ранно записване.

Пътувайте с нас, осъществете мечтите си и направете празниците си незабравими!