Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Нашите екскурзии

»
Нашите екскурзии

Нашите екскурзии са културни турове, които запознават с историята, паметниците, музеите, архитектурните и природни забележителности на страните и градовете, включени в програмите. Вашата ваканция със сигурност ще остане незабравима, ако пътувате с нас до Виена, Залцбург, Будапеща, Прага, Париж, замъците по Лоара, Прованс, Нормандия, Ница, Лондон, Шотландия, Скандинавия, Белгия (Брюксел, Антверпен, Брюж, Ганд), Холандия (Амстердам, Ротердам, Утрехт, Хага), Италия (Рим, Венеция, Флоренция, Неапол, Милано, Амалфийска ривиера, остров Капри, Тоскана), Испания (Барселона, Мадрид, Валенсия), Португалия, Германия (Берлин, Хамбург, Дрезден, Мюнхен, Баварски кралски замъци, Бодензее, Кимзее), Швейцария (Женева, Лозана, Цюрих, Люцерн), Адриатика, Сърбия, Румъния, Гърция или Турция. Изборът наистина е голям!

Предлагаме автобусни екскурзии с тръгване от Варна, Бургас, Шумен, Велико Търново, Плевен, както и такива с тръгване от Стара Загора.

Предлагаме автобусни почивки, при които можете да съчетаете отдих на море с разглеждане на прекрасни места като Барселона и нейните околности, Лазурния бряг или Адриатическото крайбрежие на Италия.

Предлагаме екскурзии и почивки 55+, в които могат всъщност да участват хора на всяка възраст. Няма необходимост дори един човек от пътуващите да бъде на възраст над 55 години. Тези програми са по-спокойни, цената включва закуска и вечеря, а в някои случаи – закуска, обяд и вечеря, има повече нощувки на едно място и затова наистина са подходящи за по-възрастни хора. Но няма пречки всеки да се възползва от тях!

Предлагаме почивки, круизи, хотелски резервации и самолетни билети. Директно в този сайт можете да попълните форма, за да получите по пощата нашия каталог или да резервирате автобусна или самолетна екскурзия, екзотична почивка или круиз.

"Руал Травел" Ви предлага и богат избор от екзотични дестинации – с нас, на най-добри цени, можете да почивате в Доминиканската република, Куба, Мекскико, остров Мавриций, Дубай, Малта, Мароко и Израел. С наша помощ бихте могли да сбъднете Вашата мечта за африкански приключения, като изберете нашите програми за сафари в Кения.

"Руал Травел" предлага най-добрите екскурзии до САЩ.

Резервации и записвания можете да направите и по телефона или лично в офисите ни в София, Пловдив, Варна, Бургас, Велико Търново, Плевен. Съвсем скоро ще можете да резервирате и заплатите за екскурзиите на"Руал Травел" изцяло онлайн! При голяма част от маршрутите (тези, които са отбелязани с детелинка) можете да ползвате отстъпка при записване два месеца преди датата на отпътуване на екскурзията или в случай че вече сте пътували с нашата туристическа фирма. Веднъж годишно, през януари, фирмата организира томбола, в която могат да участват всички клиенти, пътували по екскурзиите от каталозите за предишната година. Печелят се естествено екскурзии и спечелилите са винаги ужасно щастливи!