Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Допълнителни услуги срещу заплащане - Орландо - тематични паркове и Маями

»
Допълнителни услуги срещу заплащане - Орландо - тематични паркове и Маями

 

1. Допълнителна нощувка в Орландо – 99$ на стая на нощувка с включена закуска (допуска се настаняване на макскимум 4 човека в стая);

2. Посещение на тематичен парк (или Маями) в деня на пристигането или отпътуването (с включени транспорт до и от парка и входна такса):
- 136$ на човек (при група от 1 човек);
- 120$ на човек (при група от 2 човека);
- 115$ на човек (при група от 3 човека);
- 112$ на човек (при група от 4 човека);
- 102$ на дете (3-9 год.).

3. Доплащане за възможност за посещение на няколко парка на ден – дава възможност да влизате и излизате в парковете от пакета, колкото пъти на ден желаете:
- Disney World – в един ден можете да посетите и четирите парка Magic Kingdom (Вълшебното царство), Epcot Center, Disney's Hollywood Studios и Animal Kingdom (Царството на животните) – за 1 ден доплащането е 38$/човек, за 2 дни – 59$/човек;
- Universal Park - в един ден можете да посетите и двата парка Universal Studios (студиата на Юнивърсъл Флорида) и Universal's Islands of Adventure (Островите на приключенията на Юнивърсъл) - за 1 ден доплащането е 30$/човек, за 2 дни – 15$/човек.

4. „Бърза опашка” – дава възможност за резервация на атракции с голяма натовареност (за някои атракции се чака по 2-3 часа). След като направите резервацията на автоматите, използвайки билетите за „бърза опашка”, трябва да се върнете в конкретния час, да застанете на Fast Lane и ще ползвате атракцията, без да чакате.
- Disney World – включена е в цената на билетите, които получавате, ако сте избрали парковете Magic Kingdom (Вълшебното царство), Epcot Center, Disney's Hollywood Studios и Animal Kingdom (Царството на животните) от настоящата програма;
- Universal Park – между 25$ и 80$ на човек в един от двата парка Universal Studios (студиата на Юнивърсъл Флорида) и Universal's Islands of Adventure (Островите на приключенията на Юнивърсъл) в зависимост от сезона – купува се от „Обслужване на клиенти” в парка.