02/980 46 46
Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

DESERT ROSE 5*

Туристическа агенция » DESERT ROSE 5*
DESERT ROSE 5*

Описание

Само на петнадесет минути път с кола от летище Хургада и на 16 км от центъра на град Хургада, 1 км девственият плаж на Desert Rose и неговата идилична природна лагуна от 40 000 квадратни метра със златни пясъци, е избор място за наслада на уникален участък от първа линия на плажа, предоставящ прекрасна среда за развлекателни дейности или просто за наслада от зашеметяващия целогодишен ненадминат климат в Червено море.

Наличност в стаите

Просторните стаи са оборудвани със сателитна телевизия и минибар. Някои стаи разполагат с отделен кът за сядане. Баните са снабдени с тоалетни принадлежности и сешоар.

На територията на хотела

На разположение на гостите са 3 плувни басейна, СПА център, детски басейн и частен плаж край Червено море. Има и аквапарк. В СПА център Planet Beach ще се насладите на фитнес зала, сауна и отпускащи масажи. За малките гости има детски клуб с развлекателни занимания. На плажа можете да се забавлявате с уиндсърфинг и гмуркане с шнорхел.
В общите части може да се ползва безплатен Wi-Fi.

Хранене

Ресторант II Delfino на плажа сервира прясно приготвени морски дарове. Dolce Vita поднася италианска кухня, а основният ресторант Palm ще Ви изкуши със специалитети на шведска маса. Fattoosh предлага ливански ястия. Комплексът разполага с 9 бара, сред които мокър бар Tropicana, Bella Vista и Ali Baba за ориенталски напитки и наргиле.

Местоположение