02/980 46 46
Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

SEAGULL BEACH RESORT 4*

Туристическа агенция » SEAGULL BEACH RESORT 4*
SEAGULL BEACH RESORT 4*

Описание

Нашият луксозен четиризвезден курорт е идеалното място за прекрасна почивка под топлото египетско слънце. Само на няколко минути от летището в Хургада и на пешеходно разстояние от центъра на Хургада. Хотел Sea Gull е идеалното местоположение, където можете да съчетаете страхотно забавление и екшън с дни, пълни с уелнес, слънце и релакс. Seagull Beach Resort 4 звезден лукс, разположен в сърцето на Хургада, директно на синята вода на Червено море, на 10 км от летището. Май 2015 г. е направен цялостен ремонт на следните: Стаи Ресторанти Барове Фуд-корт на плажа (китайски, ориенталски, италиански и индийски) Рибен ресторант.

Разположение

Този 4-звезден хотелски комплекс е разположен на самия бряг на Червено море и предлага климатизирани стаи с балкон. Комплексът разполага с 8 открити басейна и басейн с водопад, заобиколени със сенчести шезлонги. Разполага и с детски басейн с водни пързалки. В зоната за хранене, между 08:00 и 18:00 часа, е осигурен безплатен WiFi.

Наличност в стаите

Просторните стаи са с интериор в модерен стил. Всички стаи разполагат със сателитна телевизия, климатик, мини хладилник, безплатен сейф, директна телефонна линия и сешоар.

На територията на хотела

Аквапаркът разполага с басейни с контролирана температура и с 11 водни пързалки. Има също 12 ресторанта и бара. Модерната зона за хранене предлага италианска, индийска, далекоизточна и ориенталска кухня.

Комплексът предлага: собствени пясъчни плажове, международен екип от аниматори, СПА център, уиндсърф, тенис кортове, скуош, билярд, тенис на маса, фитнес център, мини зоопарк, детски клуб, денонощна клиника, дискотека, 2 кино зали, 2 конферентни зали, съоръжения за организиране на различни събития и много други.

Местоположение