02/980 46 46
Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

TROPITEL SAHL HASHEESH 5*

Туристическа агенция » TROPITEL SAHL HASHEESH 5*
TROPITEL SAHL HASHEESH 5*

Описание

Гостите имат безплатен достъп до аквапарк, а също така могат да релаксират и да се възползват от различни процедури за тяло в СПА и фитнес центъра, който включва сауна, масаж, парна баня и вградена хидромасажна вана на открито. Предлага се богат избор на дейности за свободното време като гмуркане, ветроходство, колоездене, тенис на корт, волейбол, билярд и тенис на маса.

Персоналът на денонощната рецепция може да организира летищен трансфер до летище Хургада, което е на 20 минути с кола. Гостите могат да ползват безплатен паркинг.

Изключително разположен в новите и най-добре развитите райони в Червено море „Sahl Hasheesh“ на 14 км южно от Хургада, една от най-известните курортни дестинации в света, Tropitel Sahl Hasheesh, предлагаща магическа гледка към топлото Червено море, с впечатляваща колекция от примамливи ресторанти и готини барове, великолепна първа линия на плажа и модерни стилни стаи, както и многобройни съоръжения за отдих. 

Разположение

Хотелски комплекс Tropitel Sahl Hasheesh е разположен в елегантен район на Червено море и предлага вълшебен изглед към топлото Червено море и пясъчен плаж със собствен кей.

Наличност в стаите

Този луксозен 5-звезден хотелски комплекс на брега на морето предлага просторни, модерни и стилно обзаведени стаи. Всички стаи са климатизирани и разполагат с балкон или тераса с изглед към градината, басейна или морето. Също така включват кът за сядане с LCD телевизор със сателитна телевизия и собствена баня с вана или душ.

На територията на хотела

Разполага с 3 открити плувни басейна, които се отопляват през зимата, както и с детски басейн.

Хранене

Хотелът разполага с 5 впечатляващи ресторанта, където гостите могат да се насладят на разнообразни италиански, мексикански, индийски, турски и ориенталски ястия.

Местоположение