02/980 46 46
Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

SWISS INN HURGHADA RESORT 5*

Туристическа агенция » SWISS INN HURGHADA RESORT 5*
SWISS INN HURGHADA RESORT 5*

Описание

Swiss Inn Resort е хотел в стил арт деко, който се намира на брега на красивото Червено море. Хотелът разполага с 401 стаи, обхващащи три етажа, и съоръжения на място, включващи безплатен Wi-Fi, конферентни / банкетни съоръжения, тенис корт, скуош и фитнес зала. Стаите са оборудвани с климатик, съоръжения за приготвяне на чай и кафе, мини бар и сателитна телевизия.

Няколко ресторанта и барове на място обслужват гостите с местни и международни ястия и напитки. Една от основните забележителности на хотела е разнообразието от басейни и идиличното местоположение на брега на Червено море. Командващо перфектно местоположение край туристическата алея, където всичко е наоколо.

Swiss Inn Hurghada Resort е оазис на релаксация, където можете да се насладите на частния пясъчен плаж, Aqua play pool и множество развлекателни съоръжения. Идеално с изглед към невероятното Червено море, Swiss Inn Resort е точното място за тези, които търсят подводно разглеждане на червено море. Курортът разполага с частно пристанище с център за водни спортове, предлагащ разнообразни водни дейности, както и напълно оборудван център за гмуркане. Насладете се на релаксиращ масаж в спа центъра, предлагащ сауна, парна баня, турски хамам и джакузи. 

Разположение

Хотелски комплекс Swiss Inn Resort Hurghada се намира само на 10 минути с автомобил от летище Хургада.

Наличност в стаите

Всички стаи в Swiss Inn Resort Hurghada имат собствен балкон или веранда. От стаите се открива изглед към околните градини, големите басейни и панорамна гледка към морето. Всяка стая разполага с мраморна баня, хладилник, удобства за приготвяне на чай и кафе, ютия и дъска за гладене. Зареждане на минибара се предлага при заявка и срещу заплащане.

На територията на хотела

Разполага със собствен плаж и 3 плувни басейна, както и със собствен аквапарк със 7 пързалки. Центърът за водни спортове и гмуркане осигурява съоръжения за гмуркане в Червено море, морски екскурзии и уиндсърфинг.

Хранене

Swiss Inn Resort Hurghada разполага с 11 ресторанта и бара, в които се сервират морски дарове, италианска кухня и международни класически ястия. Гостите могат да посетят бара до басейна или да се насладят на любимото си наргиле и чай в кафене 3aSaj, което е с изглед към Червено море. Този 5-звезден хотелски комплекс разполага с игрища за скуош и тенис, както и с фитнес център. За по-малките гости има 2 детски площадки и детски клуб.

Местоположение