02/980 46 46
Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

PARKLANE RESORT & SPA

Туристическа агенция » PARKLANE RESORT & SPA
PARKLANE RESORT & SPA

Описание

Концепция на хранене

Отдайте сетивата си на автентична местна кухня, изключителен средиземноморски фюжън или възхитителни домашно приготвени изкушения в един от шестте изискани ресторанта. Насладете се на изключителна кухня и редки вина в най-стилните пространства в града, вълнуващ вкус на разнообразния кулинарен пейзаж на Кипър.

- Lanes - основният ресторант на хотела, където се сервират ястия на шведска маса (закуска, обяд и вечеря). Има бар с богата винена листа.
- Il Teatro - ресторант и бар на открито. Тук гостите могат да се насладят на уникалните ястия от Южна Италия, които се приготвят в открита кухня, както и да поръчат италиански и кипърски вина. Ресторантът е отворен всеки ден от 09:00 ч. и предлага топли и студени напитки, последвани от обяд, следобедни студени десерти с пресни плодове и вечеря.
- Dafne  - Ресторантът на традиционната кипърска кухня Dafne разполага с открити и затворени тераси. Менюто му включва различни месни ястия на скара или шиш, изпечени в пещ на дърва или специално барбекю. Специално внимание заслужават агнешките деликатеси, прасенцето и, разбира се, традиционното мезе. Винената листа се състои само от кипърски сортове. Dafne сервира и кипърска закуска, обяд и вечеря.
- Islands е уникален ресторант на открито. Менюто на ресторанта предлага рибни и морски дарове, приготвени в различни средиземноморски стилове.
- Елегантният The Grill посреща гости само вечер и с предварителна резервация, разполага и с открита тераса и коктейл бар. Ресторантът е специализиран в ястия от месо на скара. Приготвянето на месото се извършва по метода на сухо отлежаване в камери. Винената листа включва колекция от вина от цял ​​свят.
- The Gallery - лоби барът предлага великолепна гледка към градината и тюркоазеното море. Тук можете да прекарате времето си на чаша следобеден чай с пресни сладкиши. Има музика на живо вечер, суши бар и наргиле бар на терасата.
- Vithos - какво по-хубаво от почивка на сянка с питие след горещите лъчи на средиземноморското слънце? Разположен до басейна със солена вода, Vithos Bar е може би притегателният център на целия живот в хотела. Барът предлага леки закуски, алкохолни и безалкохолни коктейли и топли напитки.

Допълнителна информация

Последна актуализация на информацията /09.12.2022 г./
Забележка: Администрацията на хотела си запазва правото да прави промени в концепцията на хотела,без предварително предупреждение.

Разположение

Петзвездният Parklane, a Luxury Collection Resort & Spa, Limassol е разположен на площ от 10 хектара, на 15 минути с кола от центъра на Лимасол и е идеален както за бизнес пътувания, така и за семейни ваканции. Проектът за интериорен дизайн е разработен от британското архитектурно бюро Harrods Interior и декорирани с произведения на изкуството от Atelier 27 Paris. Дизайнерите отдадоха почит на националния колорит на Кипър и природните дадености на острова. Курортът е буквално потънал в цветя, вечнозелени растения и палми, настройвайки гостите за релаксираща почивка. На тяхно разположение са пясъчен плаж (300 м), който е награден със Син флаг, три открити басейна, Cabana Suites, шезлонги, зони за отдих, барове и ресторанти. За малките гости има детски клуб със забавления за всеки вкус, а за възрастните луксозен спа център с площ от 3000 кв.м, фитнес клуб, елегантна зала за събития, 6 ресторанта и 2 бара, а хотелът предоставя чудесни възможности за срещи и преговори. Освен това на територията на курорта се намират бутици на най-добрите модни марки.

Наличност в стаите

Предлагайки 222 стаи за гости, 34 апартамента и 18 вили, селекцията на Parklane е разнообразна, от подходящи за семейства до опции само за възрастни, оформени с уникални характеристики, резониращи с множество вкусове. Стаите Superior и Deluxe се намират в основната сграда, обзаведени с King или Twin легла; няколко включват допълнителен разтегателен диван.
Луксозните апартаменти са разпръснати из курорта, само за възрастни - Lifestyle Suites, сгушени в ексклузивно крило. Двуетажните 5-звездни паркови вили се намират в озеленени площи, вариращи от една до три спални и частен басейн. 

SUPERIOR ROOM -  42 м2, в които могат да се настанят до двама възрастни и две деца или трима възрастни. Елегантна цветова палитра. Насладете се на най-съвременните технологии и самостоятелна баня с душ тип тропически дъжд, преградена тоалетна за уединение и луксозни удобства.

SUPERIOR ROOM SEA VIEW - 40 кв.м, идеални за двама гости с място за детско креватче, оборудвани с прозорци от пода до тавана, водещи към открита тераса с места за сядане.Съвременната технология включва 55-инчовия телевизор Samsung или високоговорителите JBL.

DELUXE ROOM SEA VIEW - 40 кв.м, с изключителна гледка. Вратите от пода до тавана се отварят към частна външна тераса с места за сядане. Обзаведени с легла King или Twin, както и разтегателен диван, стаите са с капацитет до двама възрастни и едно дете.

В стаите
- сателитна/кабелна телевизия;
- климатик;
- баня с вана/душ;
- сешоар;
- халат, чехли;
- ютия / дъска за гладене;
- удобства за приготвяне на чай/кафе;
- телефон;
- мини бар;
- сейф

На територията на хотела

За децата

- 2 детски басейна с водна пързалка: една водна пързалка до основния басейн и един пиратски кораб и водна пързалка в детски клуб Park Kidz 
- Park Kidz е увеселителен парк за деца, осигуряващ безопасно и забавно изживяване за по-малките гости, които едновременно участват в учебно-ориентирани дейности и намират нови приятели. Детският парк се състои от замък на две нива (400 м²), басейн с пиратски кораб и водни пързалки, открита детска площадка и ресторант.
Екип от професионалисти, аниматори, е подготвил забавна и интересна програма, така че дните, прекарани в хотела, да станат наистина ярки и щастливи за всяко дете. Детският клуб е отворен за деца от 3 до 12 години.

Има и детска стая за деца от 0 до 3 години (срещу допълнително заплащане).

Плаж

- 300-метров пясъчен плаж с шезлонги, чадъри (безплатно) и плажни кабинки Cabana Suite (срещу допълнително заплащане).

Забавления

- 4 басейна: 3 външни, включително един басейн със солена вода, един закрит басейн за възрастни и един закрит басейн в спортния център (включен);
- Kalloni Spa с 14 стаи за процедури и 3 апартамента (два от тях с руска баня), 3 вътрешни и 2 външни басейна за таласотерапия;
- водни спортове + клуб за гмуркане PADI (срещу допълнително заплащане);
- 3 тенис корта с вечерно осветление: два корта с изкуствена настилка и един корт с изкуствена трева (включени / вечерно време срещу допълнително заплащане);
- игрище за мини футбол (включено);
- Фитнес център Parkfit (включен).