02/980 46 46
Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

FORT ARABESQUE RESORT SPA & VILLAS 4*

Туристическа агенция » FORT ARABESQUE RESORT SPA & VILLAS 4*
FORT ARABESQUE RESORT SPA & VILLAS 4*

Описание

Хотелски комплекс Fort Arabesque Resort, Spa & Villas разполага с дълъг собствен плаж и е идеално място за практикуване на водни спортове. Комплексът предлага барове и ресторанти. Разполага с 5 плувни басейна, 3 от които се отопляват, както и с детски басейн.

Всички климатизирани помещения за настаняване във Fort Arabesque са с гледка към морето, басейна или градината. Всяка стая е с интериор в топли цветове и разполага с телевизор със сателитни канали, минибар и собствена баня. Вилата има и дневна.

Гостите могат да се хранят в основния ресторант East & West Wing или в плажният бар, Club 159, а ла карт павилион, както и да се отпуснат с освежаваща напитка в бар Red Rocks, Le Jardin или в бара край басейна. Комплексът има и снекбар.

На собствения плаж са осигурени условия за разнообразие от водни спортове, като гмуркане с шнорхел, уиндсърфинг и леководолазно гмуркане. При заявка се предлагат конна езда, водни колела и канута. Срещу допълнително заплащане гостите могат да ползват СПА центъра или фитнес залата.

Международно летище Хургада е на 15 минути път с кола. При заявка се предоставят трансфери от и до летището. Предлага се безплатно паркиране на автомобилите от хотелския персонал.

Местоположение