02/980 46 46
Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Самолетни екскурзии

Туристическа агенция » Екскурзии » Самолетни екскурзии
Самолетна екскурзияСамолетна екскурзия
Самолетна екскурзияСамолетна екскурзия

Защо да изберете екскурзия със самолет 

Самолетните пътувания предлагат множество удобства, но именно този начин на придвижване е предпочитан от повечето туристи основно заради много по-краткото време на пътуване. Спестеното време става още повече при по-отдалечени дестинации, а при тези на други континенти е направо задължително, освен ако не сте решили да правите околосветско круизно пътешествие. Ако пътувате с малко дете или с бебе, самолетният превоз също е за предпочитане. Руал Травел предлага следните категории самолетни екскурзии:

  • Градски – става дума за оферти, които са концентрирани върху забележителностите на един град и околностите му. Такива Руал предлага за повечето търсени и големи градове в Европа – Рим, Париж, Лондон, Виена, Прага, Мадрид, Барселона, Лисабон, Брюксел, Амстердам и редица други;
  • Обиколни – при тези самолетни пътувания се лети до определена точка, след което клиентите и водачът ни продължават пътуването със земен транспорт, за да посетят забележителностите на цялата област. След като програмата е изпълнена връщането обратно до България става пак със самолет. По този начин се избягват големите преходи с пътен транспорт, но в същото време се разглеждат забележителностите на няколко града или области. Такива самолетни пътувания имаме в Италия, Франция, Швейцария, Германия, Австрия, Белгия, Холандия и още други дестинации. 

Този вид маршрути позволяват едновременно да опознаете няколко дестинации, пътувайки по пътищата на различни региони и страни и в същото време да изминете бързо и комфортно големите разстояния и то на много изгодна цена;

  • Екзотични – това са офертите ни за по-далечни дестинации като Дубай, Израел, Йордания, Мексико, Куба, Доминиканска република, САЩ, Малдиви, Бали, Индия, Непал, Бутан, Шри Ланка, Тайланд, Япония, Китай, Виетнам, Камбоджа, Мавриций, Южна Африка и др. Този тип маршрути като организация приличат на обиколните, но са извън Европа.

Цени

В Руал винаги предлагаме конкурентни оферти и държим на прозрачността при описването на включените в цената услуги както в онлайн предложенията ни, така и в хартиените им варианти – в каталози, флаери и тн. На сайта ни rual-travel.com, в дясната част на всяка оферта (под програмата ако сте на мобилно устройство), ще намерите подробно описанието на включените в цената услуги. Предложенията ни за самолетни програми в чужбина са разнообразни и включват както по-евтини оферти, така и такива с луксозно настаняване. Можете да отидете на море или планина, наблизо, надалеч - дестинациите са стотици.

Не забравяйте да резервирате отрано, за да се възползвате от специалните ни отстъпки за ранни записвания!

Туристическа агенция Руал Травел

Към 2021 година вече повече 30 години обслужваме успешно и връщаме доволни хиляди туристи, немалка част от които пътуват със самолетни екскурзии. Доверете ни се и няма да съжалявате. Можете да се свържете с нас онлайн на rual-travel.com, чрез формата ни за запитвания, в който и да е от офисите ни в страната или по телефона. Нашите самолетни програми можете да резервирате и в офис на партньорска туристическа агенция. Имаме над 1000 партньора – посетете предпочитаната от Вас агенция и попитайте за каталог на Руал.