02/980 46 46
Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Круизи

Туристическа агенция » Екскурзии » Круизи

Какво е круиз

Това са екскурзии, по време на които, пътувате и сте настанени на борда на кораб. В зависимост от офертата, която сте избрали, корабите и условията са различни. Програмите, организирани от Руал, са с обслужване на български, водач-придружител от България и включват самолетния билет до мястото на отпътуване на кораба и, ако се налага, нощувка/и при пристигането или отпътуването. Важна част от круиза е не само пътуването на борда, но и акостирането в различни пристанища по пътя и посещението на забележителностите наоколо.

Скъпи ли са

Както с повечето неща можете да намерите както скъп, така и евтин круиз – нашата туристическа агенция може да Ви предложи почивка на кораб на най-различни цени. Най-общо казано речните круизи обикновено са по-евтини, докато морските са по-скъпи. Цената зависи много и от продължителността. Някои предложения са с продължителност по няколко седмици и логично са доста по-скъпи. Винаги можете да се обърнете към нас с даден бюджет и ние ще Ви помогнем да намерите подходящата оферта.

Какво да вземем с нас

Винаги при пътуване в чужбина трябва да сте сигурни, че носите с Вас нужния валиден личен документ. Останалото много зависи от предложението, на което сте се спрели. Луксозните лайнери, които се използват при повечето морски пътувания, разполагат с невероятно много атракции на борда – басейни, фитнес зали, ресторанти, концертни зали, кина, казина, магазини и какво ли още не. При тези пътувания банският костюм е задължителен!

Какви екскурзии с кораб ще отриете при нас – Руал Травел

Предлагаме най-разнообразни оферти, като някои можете да резервирате и онлайн, на сайта ни rual-travel.com. Най-общо ги разделяме на 3:

  • Речни – тук ще намерите предложенията ни за екскурзии с речен кораб. Предлагаме дестинации като Санкт Петербург и Москва, Египет и други;
  • Морски – тук са офертите ни за морски круизи – предложенията, организирани от нас, са винаги най-отгоре. Те са групови, подробности можете да намерите в първия параграф на този текст, и са на много атрактивни цени. Под тях ще намерите най-разнообразни оферти за индивидуални почивки с кораб – можете да изберете който и да е период и пътуването Ви да е съвсем персонализирано. При тези оферти не се предлага обслужване на български;
  • Круизи от и до Атина – тук ще намерите предложенията ни до различни гръцки острови с отпътуване от столицата на южната ни съседка.