02/980 46 46
Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Екскурзии с автобус

Туристическа агенция » Екскурзии » Екскурзии с автобус

Защо да изберете автобусна екскурзия

Автобусните пътувания имат множество предимства, като някои от тях веднага са очевидни, а за други обикновено си даваме сметка с последствие. Ще се опитаме накратко да ги обобщим:

  • Опознавате повече забележителности – достигайки до крайната дестинация, винаги се преминава и през други второстепенни, но не по-малко интересни, атракции. Това Ви дава възможност да опознаете повече забележителности и по-голяма част от държавите, през които минавате, отколкото ако пътувате по въздух;
  • Сплотена група – по време на автобусните турове пътувате и сте през немалка част от времето заедно с останалите туристи от вашата група. Това създава едно прекрасно чувство за задружен колектив и често води да сближаване с вашите спътници. Убедете се сами – чесно не само се завръщате с чудни спомени за цял живот, но и с нови приятели;
  • Изгодна цена – този вид оферти се намират на по-изгодни цени от подобни такива с друг вид транспорт. Ако направите сравнение между цена и качество (като в случая качеството измерваме с това колко забележителности ще посетите), ще видите, че пътуването с автобус взема обикновено първо място по този показател;
  • Богат избор – можем да предложим множество оферти за различни дестинации. Предлагаме програми както за клиенти, които търсят дълго приключение до отдалечени части на Европа, така и за такива, които търсят нещо, с което да се вместят в почивните дни, но все пак да се почувстват като пътешественици, откриващи нови хоризонти в чужбина.

Топ дестинации

Дестинациите, които предлагаме за автобусните ни екскурзии, са основно в Европа. Обхващаме почти всички държави с разнообразни маршрути. Сред най-популярните са Италия, Франция, Швейцария, Австрия, Испания, Белгия, Холандия, Германия, Дания, Норвегия, Хърватия, Унгария, Чехия, Гърция, Турция, Прибалтика и още множество други. Почти всяка година добавяме към портфолиото ни нови автобусни пътувания, така че, за да сте добре информирани за последните новости, е добре да следите уеб сайта ни rual-travel.com. Офертите ни можете да намерите в каталозите ни, като ако сте пътували с нас поне веднъж и сте ни предоставили валиден адрес, ще получавате копие 2 пъти годишно напълно безплатно.

Почивки с автобус

Предложенията ни за почивки не са толкова многобройни, но пък са изключително популярни. Обръщаме внимание, че почивките ни 55+ са подходящи за туристи над 55 години (включват пълен или полупансион, настаняването е в една локация, за да не се налага смяна на хотел всеки ден и се правят еднодневни екскурзии в околността), но за тях могат да се записват на същите цени и туристи на по-ниска възраст. Тези оферти са подходящи и за семейства.

Свържете се с нас – Руал Травел

Можете да се свържете с нас съвсем лесно и то по най-различни канали - онлайн на rual-travel.com, чрез формата ни за запитвания, в който и да е от офисите ни в страната или по телефона. Нашите оферти можете да резервирате и в офис на партньорска туристическа агенция. Към 2021 година Руал има над 1000 партньора – посетете предпочитаната от Вас агенция и попитайте за каталог на Руал.