02/980 46 46
Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Почивки Турция

Туристическа агенция » Почивки » Почивки Турция

Турция традиционно е сред най-търсените дестинации на българския пазар. И не случайно – тази прекрасна и голяма страна определено може да предложи най-разнообразни атракции и курорти. Без значение дали търсите екскурзия или почивка на ол инклузив на море, южната ни съседка може да Ви предложи изгодни цени и добро обслужване.

Къде да отидем на почивка в Турция

Сред най-търсените дестинации за плаж са Кушадасъ, Анталия, Бодрум, Мармарис, Дидим, Айвалък и др. Всички тези курорти предлагат оферти на база all inclusive, а от различни градове в България има уреден евтин транспорт със автобус и самолет. Имате възможност да пътувате и със собствен транспорт и да закупите само настаняване.

Турция е и страна, много богата на история. В големите градове можете да се любувате на редица културни забележителности, като най-посещаваните от българите са Истанбул и Одрин. През пролетта в Истанбул се провежда фестивала на лалето когато стотици хиляди туристи се стичат, за да станат част от цветната феерия.

Южната ни съседка предлага и прекрасни природни забележителности, като особено популярност са придобили Памук Кале и Кападокия.

Изгодни ли са офертите

Турция определено е от най-добрите дестинации цена-качество за българите. Това се дължи не само на географската близост, но и на топ нивото на обслужване, което се поддържа в хотелите, курортите и изобщо при всички услуги, свързани с туризма.

Защо да се доверите на Руал Травел

  • повече от 25 години опит в организирането на пътувания;
  • повече от 10 000 доволни туристи туристи всяка година;
  • опитен и коректен туроператор, който винаги изпълнява дословно договорните си задължения и проявява разбиране към проблемите и желанията на клиентите;
  • много добре изработени и балансирани маршрути;
  • използваме само най-добрите професионални екскурзоводи, които да превърнат пътуването Ви в една осъществена мечта;

Пътувайте с нас, за да се убедите сами!