02/980 46 46
Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Самолетни екскурзии

Туристическа агенция » Екскурзии » Самолетни екскурзии
Самолетна екскурзияСамолетна екскурзия
Самолетна екскурзияСамолетна екскурзия

Защо да изберете екскурзия със самолет

Пътуването със самолет предлага множество удобства, но именно този начин на придвижване е предпочитан от повечето туристи основно заради много по-краткото време на пътуване. Спестеното време става още повече при по-отдалечени дестинации, а при тези на други континенти е направо задължително, освен ако не сте решили да правите околосветско круизно пътешествие. Руал Травел предлага най-общо казано следните категории самолетни екскурзии:

  • Градски – става дума за оферти, които са концентрирани върху забележителностите на един град и околностите му. Такива Руал предлага за повечето търсени и големи градове в Европа – Рим, Париж, Лондон, Виена, Прага, Мадрид, Барселона, Лисабон, Брюксел, Амстердам и редица други;
  • Обиколни – при тези предложения се лети със самолет до определена точка, след което клиентите и водачът ни продължават пътуването с автобус, за да посетят забележителностите на цялата област. След като програмата е изпълнена връщането обратно до България става пак със самолет. По този начин се избягват големите преходи с автобус, но в същото време се разглеждат забележителностите на няколко града или области. Такива предложения имаме в Италия, Франция, Швейцария, Германия, Австрия, Белгия, Холандия и още други дестинации. Този вид маршрути на практика съчетават плюсовете на автобусните и самолетните екскурзии и то на много изгодна цена;
  • Екзотични – това са офертите ни за по-далечни дестинации като Дубай, Израел, Йордания, Мексико, Куба, Доминиканска република, САЩ, Малдиви, Бали, Индия, Непал, Бутан, Шри Ланка, Тайланд, Япония, Китай, Виетнам, Камбоджа, Мавриций, Южна Африка и др. Този тип маршрути като организация приличат на обиколните, но са извън Европа.

Цени

В Руал винаги предлагаме конкурентни оферти и държим на прозрачността при описването на включените в цената услуги както в онлайн предложенията ни, така и в хартиените им варианти – в каталози, флаери и тн. На сайта ни rual-travel.com, в дясната част на всяка оферта (под програмата ако сте на мобилно устройство), ще намерите подробно описанието на включените в цената услуги.

Не забравяйте да резервирате отрано, за да се възползвате от специалните ни отстъпки за ранни записвания!

Туристическа агенция Руал Травел

Вече повече от 25 години обслужваме успешно и връщаме доволни хиляди туристи. Доверете ни се и няма да съжалявате. Можете да се свържете с нас онлайн на rual-travel.com, чрез формата ни за запитвания, в който и да е от офисите ни в страната или по телефона. Нашите програми можете да резервирате и в офис на партньорска туристическа агенция. Имаме над 1000 партньора – посетете предпочитаната от Вас агенция и попитайте за каталог на Руал.