Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Почивки

Екскурзии и почивки » Почивки

Какви почивки ще намерите при нас

В Руал винаги се стремим да предлагаме голяма гама от продукти както по отношение на дестинации, така и по отношение на самия характер на офертите – били те индивидуални или организирани в група. Почивките не правят изключение и както сами можете да се убедите, сме подготвили множество предложения, за да успеете да намерите именно това, което търсите. Най-общо разделяме почивките ни на екзотични (извън Европа), автобусни, самолетни (в Европа) и почивки 55+ и приятели.

Как да изберете най-подходящата оферта

Винаги е добре да започнете от няколко ключови променливи. Независимо дали сте решили, че искате да изберете сами пътуването си онлайн или предпочитате да се обърнете към наш служител в агенцията за помощ в избора, трябва още преди да започне търсенето да се наясно със следното:

  • кога искам да пътувам – съответно колко нощувки;
  • колко души ще пътуваме;
  • колко от пътуващите са деца и на каква възраст са точно;
  • как ще се разпределим по стаите;
  • какъв е бюджетът, който си заделям.

След като сте сигурни за изброеното отгоре, намирането на перфектната за Вас почивка се превръща в детска игра!

Най-популярните ни дестинации

Традиционно на Българския пазар на туризма Гърция и Турция са сред най-посещаваните държави за отдих – както за уикенд, така и за по-дълъг период. И до двете ни съседки предлагаме почивки със собствен транспорт, с автобус и със самолет. Хотелите са изключително разнообразни, а с тях варират и цените. Като се има предвид колко близко са тези локации, определено си заслужава човек да прекара известно време по турските и гръцки плажове дори и всяко лято.

Търсени са и почивките ни в Западна Европа като можем да предложим различни варианти за Франция, Италия, Испания, Хърватия, Черна гора, Германия, Австрия, Чехия и редица други направления. Офертите са както индивидуални, така и организирани и можете да ги намерите на rual-travel.com и в каталога ни.

През последните години сред топ дестинациите изобщо на пазара започнаха да се налагат по-екзотични страни като Тайланд, Малдиви, Бали, о-в Мавриций, Виетнам, Китай, Япония, Индия, Шри Ланка, Куба, Мексико, Доминиканска република, Дубай, Йордания и редица други. Екзотиката е нещо, което привлича всички европейци, а у нас интересът към пътешестването из тези толкова различни части на света става все по-голям. Портфолиото от продукти на Руал Травел с такава насоченост се уголемява всеки месец и винаги имаме интересни и в много случаи уникални предложения на много добри цени. Груповите ни екзотични пътувания са с обслужване на български и водач-придружител, който пътува с групата от България. За тези от Вас, които предпочитат да изследват непознатите култури самостоятелно, можем да предложим индивидуални пакети.