Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Почивки 55+

Екскурзии и почивки » Почивки » Почивки 55+

Какво представляват

Почивките 55+ или както още ги наричат – златна възраст, са маршрути, които са насочени към по-възрастни туристи. Тези предложения обикновено са автобусни, но нямат нощни преходи. Изхранването е на база полупансион или пълен пансион за разлика от останалите ни автобусни оферти, където изхранването е на база закуска. Програмата по екскурзиите 55+ е така направена, че нощувките са на едно място (в един и същи хотел), така че не е се налага да се сменят често хотели. След като се стигне до мястото, на което са повечето нощувки, туристите имат избор от различни опционални еднодневни екскурзии. Ако преценят могат да си почиват, ако не – да участват в програмата. Опционалните екскурзии се заявяват и заплащат преди отпътуването.

За кого са подходящи

Въпреки че ги наричаме „почивки 55+“ възрастови и каквито и да било други специални ограничения за записване по тези оферти няма. Няма и нужда да сте пенсионер или пък поне един от хората в резервацията да е пенсионер. Наричаме маршрутите 55+, за да е ясно, че са подходящи за по-възрастни туристи.

Тези предложения са много подходящи и за семейства с малки деца, тъй като програмата е лека и можете да си оставите свободни дни, в които да си отпочинете или да направите индивидуална програма, фокусирана върху по-детски забележителности.

Как и кога да резервирам

Повечето оферти 55+ от портфолиото ни са с 3% отстъпка за редовни клиенти и за ранни записвания. Можете да се ориентирате по знака детелина, който присъства при всички предложения с такава отстъпка на сайта и в каталозите ни. Съответно, ако не сте наш редовен клиент, Ви съветваме да резервирате отрано, за да се възползвате от ниска цена за ранни записвания – при резервация два месеца преди датата на пътуване. Ако търсите наистина евтини и изгодни цени – следете редовно социалните ни канали за ласт минит промоции и сделки на деня!

Резервация можете да направите и заплатите:

  • изцяло онлайн на rual-travel.com;
  • в който и да е от офисите ни в страната;
  • по телефона;
  • в офис на наша партньорска туристическа агенция. Руал Травел има над 1000 партньора в страната. Обърнете се към предпочитаната от Вас агенция и попитайте за каталог на Руал.

Дестинации

Посещаваните държави и градове по този вид маршрути са изцяло в Европа. За да се съобразим с изискването при предложенията 55+ да няма дълги преходи сме се фокусирали върху близките до България европейски страни – Италия, Австрия, Словения, Унгария и др.