02/980 46 46
Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Екскурзии в Хонгконг

Туристическа агенция » Екскурзии » Екскурзии в Хонгконг
Филтри
Филтри
Специална цена до 30.06.2020 г. или до 31.07.2020 г. или до 15.10.2020 г.
Китай, Хонг Конг и Макао
13 дни
СамолетнаСамолетна
Дати:
12.10.2020
05.11.2020
29.04.2021
На цени от:
4255 лв.

Хонг Конг е един от най-развитите градове на днешен Китай, голям бизнес и финансов център за целия регион. Целият административен окръг около града се ползва със специален автономен статут, който се различава от този на останалите области в Китай. Това се дължи до голяма степен на факта, че Хонг Конг е британска колония от средата на XIX век чак до 1997 г. когато официално става отново част от Китай. Градът е притегателен център не само за бизнес, но и за стотици хиляди туристи.

Кога е най-подходящо да се пътува до Хонг Конг

Месеците април, май, октомври и ноември са най-предпочитани от българските туристи. Градът се намира в субтропическия пояс и летата са топли и влажни, но все пак е целогодишна дестинация.

Основни забележителности

  • Връх Виктория – до там се стига с лифт и от върха се открива невероятна гледка към морето и „гората от небостъргачи“;
  • Пристанището Абърдийн, където можете да се насладите на разходка с автентична рибарска лодка;
  • Пазарът „Стенли Маркет“.

Информация за полетите

Градът разполага с голямо международно летище. Удобните полети от България се осъществяват обикновено през Истанбул или Катар като има варианти почти всеки ден. Нашите оферти за екскурзии до Китай обикновено завършват в Хонг Конг и полетът към България се осъществява именно от тук.

Защо да изберете туристическа агенция Руал Травел

Руал е една от първите туроператорски фирми на българския пазар и се гордеем с хилядите доволни клиенти, които се завръщат от маршрути вече повече от 25 години. Предложенията ни са изключително добре разработени и маршрутите на екскурзиите ни са с добре премерено време за организирани програми, но и свободно време. Гордеем се и с опитните ни служители по записванията, които знаят как да предложат точно това което търсите.

Офертите ни, които включват Хонг Конг включват и други основни забележителности на Китай като Шанхай, Пекин, Шаолин и тн. Цените ни са едни от най-конкурентните на пазара, особено като се има предвид качеството на обслужването, което предлагаме и всичко услуги, които са включени в пакетната цена. Научете повече за екскурзии и почивките ни на rual-travel.com или 02/980 46 46.