02/980 46 46
Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Екскурзии в Тайланд

Туристическа агенция » Екскурзии » Екскурзии в Тайланд
Филтри
Филтри
Специална цена до 30.06.2020 г.
Тайланд - Банкок и Пукет - ноември 2020
10 дни
СамолетнаСамолетна
Дати:
15.11.2020
На цени от:
2799 лв.

Тайланд вече години е сред най-посещаваните екзотични дестинации от българи. Страната определено има какво да предложи – древни храмове, джунгли с редки животни, невероятни плажове, тропически острови, уникален нощен живот. Предлагаме организирани и индивидуални оферти за екскурзии и почивки, като по някои от тях важат ранни записвания, които започват обичайно няколко месеца преди датата на отпътуване.

До кои острови се пътува

Един от фаворитите за почивка в Тайланд е остров Пукет. От години е изградена подходяща инфраструктура и се предлагат всякакви видове настаняване и атракции – от свръх луксозни до евтини такива. Около Пукет пък има редица малки и изключително живописни островчета, които можете да посетите с организирана екскурзия с лодка, а именно:

  • островите Пи Пи – разходката обичайно включва посещение на залива Лох Самах и острова Пи Пи Лей, където се намира най-красивият залив Майа, станал популярен от филмът „Плажът“ с Леонардо Ди Каприо;
  • островът Джеймс Бонд – при разходка до това прочуто място пък ще можете да се насладите на залива Панг Нга, едно от най-екзотичните и красиви места в Тайланд и острова Кох Тапу, сцена на действие на кадри от филма „Мъжът със златния пистолет“ от популярната поредица на „Джеймс Бонд“.

Краби също набира популярност като място за почивки.

За колко дни

Предлагат се най-различни пакети, но като се има предвид, че разстоянието, което трябва да се премине от България не е малко, препоръчваме да отделите поне една седмица, която да прекарате в Тайланд, за да бъде програмата ви пълна.

Кога е най-изгодно да се ходи там

Зимните месеци ноември, декември, януари и февруари са по принцип най-предпочитани от туристите за посещение и съответно по това време цените на хотелите и изобщо услугите са най-високи. Май и юни са сравнително подходящи, а цените започват да падат. Смятаме че по това време можете да намерите най-изгодните оферти без да рискувате да вали прекалено често.

Колко струва екскурзия до Тайланд

Офертите, които включват обслужване, са на цена от около 2700 -3000 лв. като за долния диапазон е добре да резервирате предварително, за да се възползвате от промоционалните цени за ранно записване.

Свържете се с нас – Руал Травел

Предлагаме редица оферти както индивидуални – дори само за двама пътуващи, така и организирани групови – за групи от около 15 души. Подробна информация може да намерите на rual-travel.com, в който и да е от офисите ни в страната или по телефона.

</