02/980 46 46
Пропътувай мечтите си!
Пропътувай мечтите си!

Екскурзии

Туристическа агенция » Екскурзии

Категории

Държави

Градове

Австрия
Албания
Армения
Азербайджан
Босна и Херцеговина
Бразилия
Грузия
Доминикана
Дубай
Египет
Естония
Индия
Исландия
Йордания
Катар
Камбоджа
Латвия
Литва
Лихтенщайн
Малдиви
Монако
Малайзия
Малта
Норвегия
Оман
Полша
Румъния
Северна Македония
Словакия
Финландия
Черна гора
Швеция
Южна Корея

Какви видове екскурзии ще откриете при нас

Руал Травел предлага изключително богато портфолио от оферти, като в зависимост от сезона те са между 150 и повече от 200. При нас можете да намерите както туристически обиколки с акцент върху културни и исторически забележителности, така и такива, които наблягат върху природни забележителности и живописни гледки. Предлагаме също така и програми, които комбинират обиколки с почивка.

Екскурзиите ни най-общо разделяме на 3 вида:

  • Маркирани със символ детелинка на сайта ни и в каталозите ни – това са нашите стандартни предложения с множество дати през годината. При тях можете да се възползвате от 3% отстъпка за ранно записване (2 месеца преди датата на отпътуване) или редовни клиенти;
  • Маркирани със символ часовник – оферти с ранно записване – ползвате намалена цена до определена дата, а след нея цената става по-висока;
  • Маркирани със символ етикет – промоционални оферти – оферта с изключително примамлива цена.

Дестинации

Можем да предложим най-разнообразни дестинации, на практика в целия в свят. Сред най-популярните дестинации в Европа са Италия, Франция, Австрия, Чехия, Хърватия, Испания, Великобритания, Холандия, Белгия, Скандинавия, Гърция и Турция. Предлагаме и маршрути в по-отдалечени страни в Азия – Китай, Япония, Тайланд, Виетнам, Камбоджа, Индия, Шри Ланка, Малдиви, Бали, както и в Америка – Мексико, Куба САЩ и др.

Какво включват екскурзиите, организирани от Руал Травел

Груповите ни пакети включват целия транспорт, настаняване на различна база на изхранване, според офертата, и висококачествено професионално екскурзоводско обслужване на български. При повечето ни оферти с групата пътува и водач-придружител, който се грижи изцяло за гладкото протичане на програмата.

Цени

Винаги се стремим да предлагаме най-конкурентните цени на пазара за услугите, които предлагаме в даден продукт. Съветваме клиентите ни да са особено внимателни когато видят подобна нашата оферта на по-ниска цена. Обикновено в нея не се включва част от обслужването, входни такси за посещаваните забележителности или пък се използват хотели и транспорт от по-ниска категория. Съветваме също така да правите резервациите си отрано, било то онлайн на rual-travel.com или в офисите ни, за да можете да се възползвате от специалните ни цени за ранно записване. Очакваме Ви!